Cobra-Rapport Over De 1 Mei-Meditatie

Cobra-Rapport Over De 1 Mei-Meditatie

Door: Vidya Frazier – 15 Mei 2023

Voor degenen onder jullie die hebben deelgenomen aan de massameditatie van 1 mei om het Portaal van Licht te activeren, heeft Cobra eindelijk zijn volledige verslag over het succes ervan geplaatst: Ongeveer 160.000 mensen deden mee, veel meer dan de benodigde 144.000. Hij beweert dat het een enorm succes was.

https://2012portal.blogspot.com/

Hij gaat in detail in op de dingen die werden bereikt. Sommige daarvan lagen op niveaus die voor de meesten van ons moeilijk te bevatten zijn, zoals Mjolinr technologie, de etherische matrix en de Subkwantum anomalie; je moet zijn verslagen jarenlang gevolgd hebben om deze onderwerpen te begrijpen. Maar wat werd bereikt was duidelijk belangrijk.

En er zijn dingen waar je naar kunt raden, zoals hoe de Lichtkrachten in staat waren de eliminatie van alle “fysieke zwarte gaten rond het oppervlak van de planeet, inclusief alle zwarte gaten in de aurische velden en alle zwarte gaten in implantaten van de oppervlaktebevolking” te bewerkstelligen.

Toplet bommen vernietigd

Ook, heel belangrijk, meldt hij dat de Lichtkrachten eindelijk alle overgebleven topletbommen konden vernietigen. Hij heeft al eerder gemeld dat een van deze bommen – die volgens hem veel vernietigender zijn dan alles wat de mensheid ooit heeft gemaakt – de planeet volledig had kunnen vernietigen; en hoe moeilijk het jarenlang was voor de Lichtkrachten om ze te bereiken en veilig te vernietigen.

Hij zegt daarom dat dit een enorme overwinning is, omdat de topletbommen een immense barrière vormden tegen planetaire bevrijding. Hij voegt eraan toe dat, nu deze bommen weg zijn, “het verwijderen van alle resterende obstakels veel gemakkelijker, relatief sneller en veel minder riskant zal zijn dan het verwijderen van de topletbommen.”

Duistere agenda afgenomen

Daarnaast was de meditatie succesvol genoeg zodat de meeste plannen van de Duistere Krachten nu onmogelijk zijn gemaakt.

Het enige dat helaas nog overblijft zijn een wereldwijde conventionele oorlog en een harde financiële crash met de invoering van CBDC’s.

Dit is natuurlijk een teleurstelling, maar hij geeft wel aan dat zelfs deze nu een mildere impact op de mensheid zullen hebben dan voorheen. En dat er veel andere verschrikkingen waren gepland die nu niet zullen plaatsvinden.

Hij voegt er ook aan toe dat “in de dagen na de activering de COVID pandemie eindelijk werd ontmanteld”:

https://www.bbc.com/news/world-us-canada-65461767

https://www.zerohedge.com/covid-19/who-finally-declares-covid-pandemic-over

Het is natuurlijk moeilijk om met zekerheid vast te stellen wat dit teweeg heeft gebracht, maar de timing is zeker toeval.

Het duurt langer dan verwacht

Het is ook interessant dat Cobra toegeeft dat hij door de jaren heen te optimistisch is geweest over de bevrijding van de mensheid, zich niet realiserend hoe diep de bevolking in slaap is gevallen.

Hiermee herhaalt hij wat veel andere meer op de cabal gerichte informatieverstrekkers al een tijdje zeggen over hoeveel meer werk de “witte hoeden” hebben moeten doen om de mensheid te bevrijden dan ze hadden verwacht. Ook zij schijnen de situatie verkeerd te hebben ingeschat – hoe immens briljant de duistere krachten zijn geweest in het manipuleren van de mensheid.

En toch blijft Cobra – net als vele anderen – volhouden dat de mensheid zich nu op een solide positieve tijdlijn bevindt. We moeten gewoon geduld hebben — en doorgaan, op onze eigen individuele manier, met doen wat we kunnen om de positieve toekomst tot stand te brengen.

Hoe dan ook, voor degenen onder ons die deelnamen aan de massameditatie en geïnteresseerd zijn in dit galactische aspect van het ascensieproces dat op de planeet plaatsvindt, is het goed om dit rapport te krijgen.

Je kunt zijn volledige verslag hier lezen:

https://2012portal.blogspot.com/

Door: Vidya Frazier

* * * * *

Vertaling: wakkeremensen.org