Yeshua: Een Kerstboodschap

Yeshua: Een Kerstboodschap

Gechanneld door: Victoria Cochrane – 16 December 2021

Geliefden, Ik ben bij jullie in Spirit en altijd in jullie harten. Terwijl het religieuze feest van Kerstmis nadert met een andere herdenking van mijn geboorte, reik ik in deze tijd uit naar alle levende zielen, ongeacht jullie religieuze geloof, seksuele voorkeur, ras, kleur, geloofsovertuiging of criminele geschiedenis. Ik ben, net als jullie, geboren in het licht van de liefde van de Schepper en ik ben daar naar teruggekeerd op het moment van mijn dood. Tijdens mijn leven op aarde heb ik er nooit aan getwijfeld dat de liefde van God bij mij was, hoe alleen ik me op verschillende momenten ook heb gevoeld.

Kerstmis mag dan wel een religieus feest zijn, maar de betekenis van mijn geboorte gaat veel dieper dan wat in de Bijbel wordt geciteerd en op aarde eindeloos wordt naverteld. Mijn leven was belangrijk, ja, maar niet belangrijker dan dat van jou of van iedere andere ziel die ooit heeft geleefd. De boodschap die ik jullie deze Kerstmis wil meegeven, is dat jullie mij niet hoeven te volgen in het christelijk geloof, als dat niet jullie geloof is of jullie wil. Het is voor jullie om te weten dat jullie en ik altijd verbonden zijn via jullie Hogere, of Christus-zelf, en de onvoorwaardelijke liefde van het Universum. We zijn nooit gescheiden en er zijn geen voorwaarden om mijn liefde te voelen. Mijn liefde en compassie is van jou om aan jezelf en anderen te geven – hoe meer je dat doet, hoe meer je je verbindt met je hoger weten, waardoor je trillingen stijgen naar een hoger niveau van bewustzijn en een dieper begrip van wie je werkelijk bent in spirit.

Geef deze Kerst geschenken als het je vreugde geeft, maar je liefde vrijelijk en zonder verwachtingen geven aan je familie, vrienden, vreemden, mensen in nood en aan de wereld is de hoogste en beste manier om mijn liefde naar de wereld te brengen.

Doe wat je vreugde en vrede brengt, zelfs als je zelf degene bent die alleen is of op de een of andere manier in nood verkeert. Verbind je met de eenvoud van het leven en de schoonheid van de natuur. Vergeet voor één dag je zorgen en dank God, de Schepper, voor het geschenk van het leven en voor je gezondheid en rijkdom in de toekomst. Ik zal daar zijn en zegeningen over je uitstorten.

Voel mij in je hart, want ik mag gekomen en gegaan zijn, maar ik heb jullie nooit verlaten!

IK BEN altijd bij jullie.

Yeshua Ben Yoseph (Jezus).

Kanaal: Victoria Cochrane

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org