Van Empaat naar Beschermd

Van Empaat naar Beschermd

Auteur: Victoria Cochrane – 17 Mei 2023

Ben je uitgeput aan het einde van de dag nadat je tussen de mensen hebt gewerkt? Of misschien pik je de stemmingen en gevoelens van anderen op, misschien zelfs hun pijn? Als dat zo is, ben je hoogstwaarschijnlijk een empaat!

Als helderziende lezer en genezer zou je verwachten dat ik elke dag tegen de energie van andere mensen zou vechten, maar verrassend genoeg ben ik er heel goed in om het allemaal af te sluiten. Ik weet niet eens zeker hoe ik het doe, maar het is een geschenk op zich om in de buurt van anderen te zijn en niet al hun problemen te kennen. Begrijp me niet verkeerd, ik kan heel goed negatieve of dichte energie voelen, maar ik neem het niet aan. Dat is het verschil.

Mensen zijn energetische wezens in een fysiek lichaam. Alles wat we zien, voelen en ervaren creëert negatieve of positieve emoties en gedachten die energetische vibraties creëren die resoneren op hoge of lage frequenties. Als je een empaat bent, zou je kunnen merken dat je bijzonder gevoelig bent voor de dichte vibraties van negativiteit, woede, haat en depressie, waardoor je aan het einde van de dag helemaal leeg bent. Sommige empaten kunnen niet in de buurt van kristallen zijn of een paranormale expo binnenlopen omdat de energie zo overweldigend is! Het is tijd om te leren hoe je je aura afschermt en je energie zuivert na elke interactie.

De aura is onze bescherming tegen het absorberen van lagere energieën, maar kan op verschillende manieren worden aangetast en verzwakt. Deze omvatten gestrest en overstuur raken, extreme woede, overmatig gebruik van alcohol of drugs, op plaatsen met een lagere trilling zijn zoals pubs of ziekenhuizen of in de buurt van mensen die op de een of andere manier boos of overstuur zijn. Als we onze aura in dergelijke situaties niet hebben beschermd en moe, ziek of emotioneel zijn, kan het vrij gemakkelijk zijn om energie op te nemen die niet van ons is. Bovendien, als we ons er niet van bewust zijn, kunnen onze lagere vibraties spirituele energie aantrekken die zich voedt met de onze, waardoor een slecht humeur en depressieve gevoelens in stand worden gehouden. Het is niet levensbedreigend, maar als het niet wordt opgeruimd, kan het het leven voor ons en de mensen om ons heen onaangenaam maken!

Begin dus met het beschermen van je aura door geaard te blijven en door na elke interactie de banden met mensen en energieën te verbreken. Rits je aura fysiek dicht alsof je een trui over je hoofd dichtritst, en gebruik essentiële oliën zoals Frankincense om het te beschermen. Zorg voor voldoende slaap en drink voldoende water en vermijd het gebruik van te veel alcohol of andere middelen. Het belangrijkste van alles is het behouden van een hoge vibratie door dankbaarheid, positieve affirmaties en verbondenheid met de natuur te oefenen.

zegeningen,

Victoria

Bron

Artikelbron

Vertaling: wakkeremensen.org