Saint Germain: Neem de leiding over je leven.

Saint Germain: Neem de leiding over je leven.

Channeling van Saint Germain door: Victoria Cochrane – 16 Mei 2023

Vandaag is de eerste dag van de rest van je leven! Het maakt niet uit wat er is gebeurd of wat er gaat komen, vandaag is de dag waarop u veranderingen ten goede kunt aanbrengen, als dat is wat u nodig heeft of wenst. Niemand kan je leven veranderen behalve jij – je hebt je beslissingen genomen, je woorden gesproken en je daden gedaan. Je leeft het leven dat je hebt gekozen en je bent verantwoordelijk voor je situatie, ongeacht hoe deze tot stand is gekomen of wie er nog meer bij betrokken was.

Hoe opruiend deze opmerkingen ook mogen lijken en ondanks de woede die ze kunnen veroorzaken, blijft het een feit dat alle mensen op aarde handelen en reageren in overeenstemming met hun zelfvertrouwen en conditionering door invloeden uit hun kindertijd, school, leeftijdgenoten en maatschappelijke invloeden. Het verlangen aardig gevonden te worden, erbij te horen, vrienden te hebben of goedkeuring te krijgen, kunnen allemaal bijdragen aan beslissingen die negatieve of positieve gevolgen hebben. Persoonlijk verdriet, emotioneel trauma, fysiek, mentaal of emotioneel misbruik, gebrek aan koestering, ontbering en armoede – dit alles en meer kan leiden tot een gebrek aan eigenliefde, zelfvertrouwen en zelfgevoel. Als een self-fulfilling prophecy zetten de daaropvolgende gedragingen de cyclus voort en bevinden mensen zich in situaties die hen door anderen lijken te zijn opgedrongen, maar die,

Positieve veranderingen in je leven aanbrengen is net zo eenvoudig als erkennen dat ze gemaakt moeten worden. In ontkenning blijven zal de cyclus alleen maar in stand houden en de mogelijkheid om dezelfde fouten te maken, het verkeerde type mensen aan te trekken, gebrek aan financiële overvloed, aanhoudende ziekte of de voortzetting van de cyclus van misbruik. Wat het ook is dat moet worden veranderd of uit uw psyche moet worden verwijderd, is misschien niet duidelijk of transparant, bijvoorbeeld, emotioneel trauma kan zich voordoen als fysieke symptomen die schijnbaar geen oorzaak hebben. Soms heb je hulp nodig van een genezer, helderziende of counselor om je te helpen de oorzaak van je problemen te ontrafelen. Vertrouw erop dat het de tijd en moeite waard is om dit te doen, want als je vrij bent van emotionele trauma’s en bagage uit het verleden, ben je vrij om door te gaan met je leven zonder enige extra last.

De wereld gaat gebukt onder de negativiteit van mensen, wat resulteert in grote omwentelingen op wereldschaal. Hoe enorm de problemen van de wereld ook mogen zijn, de impact van elk individu die zijn emotionele lasten loslaat en het licht van de Schepper brengt, kan niet worden onderschat. Hoe meer je het verleden en de negatieve overtuigingen die je over jezelf hebt loslaat, hoe meer licht je binnenlaat en uitstraalt. Als je jezelf geneest, genees je ook de wereld om je heen. Zo simpel is het.

IK BEN Saint Germain

Zegeningen voor jullie allemaal.

Kanaal: Victoria Cochrane

Bron

Vertaling: wakkeremensen.org