Meester Kuthumi: Stap Uit De Angst En In De Liefde

Meester Kuthumi: Stap Uit De Angst En In De Liefde

gechanneld door: Kanaal: Victoria Cochrane – 13 Juli 2021

Angst is de grootste blokkade van allemaal. Het houdt je tegen om je potentieel te bereiken, en het verandert de machtsbalans tussen jou en dat wat jou blokkeert. Wanneer je angst toestaat de overhand te nemen, geef je je macht weg. Dit te doen is het grootste offer, en een die je pad kan veranderen van het beoogde en juiste pad naar een pad van compromis en verlies van mogelijkheden.

Overtuigingen die gebaseerd zijn op angst zullen alleen maar meer angst opwekken, wat de emoties van haat en onverdraagzaamheid zal opwekken. Deze emoties zullen op hun beurt wreedheden en onrechtvaardigheden voortbrengen. Angst is de grootste blokkeerder, maar ook de grootste manipulator. Het wordt op grote schaal gebruikt als een instrument door hen die de wereld en haar bevolking onder controle willen houden voor financieel gewin. Veel propaganda wordt aan jullie allen gevoerd om jullie in angst te houden. Angst veroorzaakt de illusie van afgescheidenheid en het geloof dat elke beslissing die je neemt alleen jou aangaat. Dit is een gevaarlijke misvatting.

Wanneer je in iets of iemand gelooft, vertrouw je op zijn of haar waarde. Je houdt hen in goed vertrouwen. Geloof en vertrouwen stellen je in staat je oordeel en onderscheidingsvermogen te ontspannen, en misschien te stoppen met vragen te stellen wanneer het niet altijd veilig is dat te doen. Er zijn vele gebeurtenissen in de wereld, nu en in het verleden, waarvan de verklaringen, voor het grootste deel, door de massa zijn aanvaard. Veel van de “waarheden” zijn in feite leugens om meer sinistere plannen te verhullen. Propaganda is een wijdverbreide praktijk om ervoor te zorgen dat mensen in hun comfortzone blijven met de wol stevig over hun ogen getrokken. Het is tijd om op te houden een schaap te zijn en te beginnen met onderscheidingsvermogen!

Heb geen blind geloof of vertrouwen in zaken van mondiaal belang, want zij die het meest bezorgd lijken, kunnen in werkelijkheid de daders zijn en hun eigen belangen beschermen. Op dit moment zijn er in de wereld veel samenzweringstheorieën en is er veel angst om besmet te worden, zowel door ziekte als door vaccinatie. Wanneer je luistert naar verhalen, hetzij in de media, op sociale media of mond-tot-mondreclame, raak je verwikkeld in hun agenda en dit, mijn vrienden, is het grootste gevaar van allemaal.

Laat angst je niet tegenhouden om te bereiken wat je van plan bent te doen of om je eigen waarheid te volgen. Sta ook niet toe dat anderen je manipuleren door angst. Wanneer je in je kracht staat, heb je toegang tot je hogere zelf, en dat zal je naar een plaats van geloof, vertrouwen en aanvaarding van jezelf brengen. Het zal je ook toegang geven tot de energie van alles wat is, wat je zal beschermen tegen de lagere energieën in het fysieke en etherische rijk.

Er zijn veel eenvoudige dingen die je kunt doen om je trillingen boven het drama om je heen uit te tillen, zodat je minder angstig bent en meer op je hart gericht.

Houd jezelf gegrond. Houd je energieën volledig geaard in Moeder Aarde en in het heden door ’s morgens wanneer je opstaat bewust je energie te aarden. Voel hoe je energie zich vasthaakt in Moeder Aarde en verbind je dan met het licht van de Schepper. Je zult je de hele dag veel meer in je lichaam voelen. Als alternatief, loop op blote voeten op het natte gras, op het zand of zelfs op het tapijt, of dompel jezelf onder in water en wees je bewust van jezelf in de ruimte. Wanneer je je angstig voelt of overweldigd, stop dan, haal adem en duw je energie naar beneden door al je chakra’s. Rits je aura dicht en bescherm hem, wees je bewust van je omgeving en zeg een doelbewuste bevestiging om je terug te brengen naar nu.

Zorg voor je gezondheid. Behandel je lichaam als een tempel, want het huisvest je geest en je ziel. Blijf gehydrateerd, eet gezond en beweeg je lichaam. Zorg er ook voor dat je voldoende slaap krijgt en controleer zoveel mogelijk de hoeveelheid stress in je leven. Leer mediteren of doe mee aan ontspannende, mindful en/of creatieve activiteiten zoals Chi Gong, Tai Chi, yoga, dans, zingen, tuinieren, boswandelen of artistieke hobby’s.

Leer weer van jezelf te houden. Het is niet mogelijk om iedereen en alles met liefde te zien als je jezelf niet zo kunt zien! Je moet werken aan het loslaten van kwetsuren uit het verleden en jezelf vergeven voor fouten uit het verleden. Kijk niet in de spiegel en zie je fysieke verschijning. Kijk liever in je hart en zie het kind in jezelf. De meeste liefde voor jezelf verdwijnt in de vroege tot late kindertijd. Herwin je liefde voor jezelf door liefde en vergeving naar jezelf te sturen als een kind. Koester het kind in jezelf en herwin de liefde en het respect voor jezelf dat de Schepper nooit verloren heeft.

Het universum draait om liefde en liefde alleen. Vind de liefde voor jezelf en je zult in staat zijn de dingen vanuit een veel hoger perspectief te zien, want liefde is de grootste deblokkeerder en de grootste beschermer. Wanneer je vanuit een plaats van liefde komt, bevrijd je jezelf; deze vrijheid zal je op je pad zetten dat je in verbondenheid met de Schepper hebt gekozen. Vraag mij of je gidsen om hulp om voorwaarts te gaan met gratie en vervulling.

IK BEN Meester Kuthumi

Kanaal: Victoria Cochrane

Vertaling: Martien / wakkeremensen.org