Lord Melchizedek: Ineenstorting en Wedergeboorte

Lord Melchizedek: Ineenstorting en Wedergeboorte

Kanaal: Victoria Cochrane – 30 Oktober 2023

Er is een matrix rond de Aarde, onder het Geascendeerde Kristallijne Raster, die nu op zichzelf implodeert.

Terwijl de overheersing van de mens voortdurend wordt uitgedaagd en onder de loep wordt genomen, wordt de mensheid steeds moe van het geweld, de oorlog, de corruptie en de misdaden tegen de menselijkheid die veel mensen dwingen de planeet te verlaten. Er komt voor velen geen einde aan de ellende, terwijl de wereld wacht op nieuws over de volgende oorlog, de volgende catastrofe en de volgende pandemie.

Denk eens een ogenblik na over de vluchtige aard van het leven en denk, als je wilt, na over de blijvende aard van de dood. Of is het? De dood is een overgang van de fysieke vorm naar de etherische vorm, en de vrijheid die het hebben van geen menselijk lichaam met zich meebrengt is onvoorstelbaar. Geliefden die achterblijven treuren, maar de vrijvliegende ziel is blij dat hun tijd op aarde voorbij is, zodat het echte werk kan beginnen.

Toch is wat er op Aarde gebeurt zowel veroorzaakt door als het veroorzaken van grote energetische verschuivingen in het bewustzijn van de mens, en de gevolgen voor de duistere zielen die de matrix van macht over de hele wereld controleren zijn duidelijk zichtbaar. Terwijl de onrust intenser en verontrustender wordt voor degenen die het op hun televisieschermen zien gebeuren, is de realiteit voor degenen die verwikkeld zijn in een van de vele conflicten, gezondheidscrises en rampen als een nooit eindigende nachtmerrie waaruit ze niet kunnen ontwaken.

Dierbare Harten, de toestand van de Aarde is er een van constante verandering als gevolg van de escalerende pogingen van het duister om het licht in te halen. Als mensen zichzelf toestaan zich te onderwerpen aan de angst en de daden van onderdrukking, zullen ze het licht uit het oog verliezen dat altijd aanwezig is en daar als een weg vooruit. Licht overwint altijd het donker, en naarmate de matrix strakker wordt, in een poging controle te krijgen of te herwinnen, wordt de ruimte die overblijft voor het licht steeds groter.

Wat kan je doen? Bid, mediteer en heb lief – jezelf, je dierbaren, vrienden en degenen die je niet kunt verdragen. Stuur liefde naar je vrienden, maar nog meer naar je vijanden, want zij hebben het het meest nodig als ze beginnen aan de reis van het terugbetalen van het karma dat ze hebben gecreëerd en van het leren van de lessen die ze hebben genegeerd. Hoe meer liefde in de wereld, hoe meer licht, dat vervolgens de weg wijst aan degenen die voorheen verloren zijn gegaan. Zie het goede in de wereld en concentreer je erop daarop voort te bouwen. Het betekent niet dat je negeert wat er gebeurt, maar hoe kun je helpen door dienstbaarheid in plaats van door emotie die je alleen maar langs het spiraalvormige pad van wanhoop en verlies van hoop leidt. Waar leven is, is liefde, hoop en de menselijke geest, die feitelijk geboren wordt uit het licht van de Bron en daarom nooit verloren gaat en nooit alleen is.

De Bloem van het Leven (FOL) is een symbool doordrenkt van mythologie, maar relevant voor de moderne en huidige wereld. De symmetrie ervan is heilig en genezend van aard en kan door de genezer en lichtwerker worden gebruikt in combinatie met de codes en stralen van de schepping om de duisternis te doven en het licht te activeren. De Bloem van het Leven is in zijn eenvoud, dat wil zeggen één bloem op zichzelf, voldoende om krachtige lichtcodes te activeren die iedere persoon verbinden met zijn Christuszelf door middel van herhaalde symbolen van oneindigheid. De drie kruisende oneindigheidssymbolen in elke bloem vertegenwoordigen de heilige triade, of de etherische replica van elke persoon, en zijn daarom een cruciaal hulpmiddel bij het helpen van elke persoon om zielsfragmenten te reinigen en te reharmoniseren om de persoon weer in lijn te brengen met zijn IK BEN Aanwezigheid. Als je bedenkt dat de stralen die binnen de heilige triade worden vastgehouden, die van diamant, zilver en goud zijn, zal de kracht van het symbool duidelijk worden. Elke bloem bevindt zich in een cirkel, die de oneindigheid vertegenwoordigt, evenals de nooit eindigende Cirkel van het Leven die cyclisch en symbiotisch van aard is.

Als je het diagram nauwkeurig bekijkt, vertegenwoordigt het hele plaatje het Omniversum. De twaalf cirkels vertegenwoordigen de twaalf universums daarin. Ze zijn allemaal met elkaar verbonden, wat Eenheid vertegenwoordigt. 12 is het getal van de schepping en dus van ieders eigen goddelijkheid. Het bevat de 12 lichtstralen die het witte licht van de Bron van de Schepping vormen. Wanneer iemand zich bewust met dit licht verbindt, zal zijn spirituele reis een manier van leven worden en een cruciaal onderdeel van de ascensie van de Aarde.

De magie van het leven en van de schepping zelf wordt vastgehouden in elk bloemblad en elk snijpunt van de lijnen binnen het symbool van de Bloem des Levens. Het is het eerste symbool van Ascentie en activeert lichtcodes in elk chakra die de persoon openen voor hogere bewustzijnsniveaus. De frequentie van de codes is afhankelijk van het huidige bewustzijnsniveau van de persoon, evenals van zijn vermogen om de trillingen in zijn energieveld vast te houden zonder te bezwijken voor de lagere energieën van de 3D-aarde. Zonder bewuste intentie kunnen verhoogde trillingen heel snel dalen als iemand de negativiteit van de realiteit van anderen in zijn bewustzijn laat doordringen. Samen met de Violette Vlam van Transmutatie is het gebruik van de Levensbloem als instrument voor Ascentie een van de krachtigste dingen die je kunt doen om de Aarde uit de transitie te helpen en volledig in het Watermantijdperk te brengen.

Het symbool van de Bloem des Levens is nu beschikbaar voor iedere Lichtwerker, ontwakende en opkomende ziel die opzettelijk liefde en genezing naar de Aarde, het Menselijke Collectieve Bewustzijn en het Gouden Kristallijne Raster stuurt. Het enige wat je hoeft te doen is je aandacht erop te richten en de bedoeling te hebben dat het zijn vorm vermenigvuldigt en zijn energie versterkt, overal waar liefde en licht wordt geprojecteerd door mensen over de hele wereld. De kracht van deze ene intentie kan nooit worden onderschat. Maak er alstublieft een dagelijkse praktijk van.

IK BEN Lord Melchizedek.

Bron

Vertaling: wakkeremensen.org