De Meesters van de Kosmische Raad – De Macht Is Aan Jullie.

De Meesters van de Kosmische Raad – De Macht Is Aan Jullie.

Gechanneld door: Victoria Cochrane – 4 Jauari 2023

Toen 2022 ten einde liep, waren velen niet in het minst bedroefd om het te gaan zien. Kunnen we echter een rustiger en gelukkiger 2023 verwachten? Aangezien het Ascensieproces blijft versnellen en mensen zich meer bewust worden van hun spirituele connecties buiten religie, zullen de resulterende energieën allesbehalve kalm zijn! Maar met bewuste planning en intentie kunnen ontwaakte zielen boven de storm blijven en anderen helpen hetzelfde te doen.

Energielezers zien momenteel een nevelachtige energie de westerse wereld omhullen. Hoe alarmerend het er ook uitziet, de meesters van het licht verzoeken jullie om gecentreerd te blijven, gegrond en verbonden met je hogere zelf en het liefdevolle licht van de Schepper. Er zijn verschillende oorzaken voor deze explosie van energie, maar de overkoepelende oorzaak is de botsing tussen licht en duister, waarheid en leugens, geloof en illusie. Terwijl de oorlog en de pandemie voortduren, wordt de toekijkende wereld rusteloos en achterdochtig. Er is nu geen ruimte voor angst, want dat voedt alleen de duisternis. Wat nu nodig is, is waakzaamheid, helderheid van denken en het vermogen om tussen de regels door te lezen, nu de sluier van de illusie zo dun wordt als hij ooit geweest is.

Leven is liefhebben, ervaren en creëren, wat het geboorterecht is van ieder mens op aarde. Toch is er in de westerse wereld op dit moment sprake van een verscherping van de beperkingen op de rechten van vele sectoren van de mensheid, vrouwen in het bijzonder, omdat mannen proberen hun dominantie en controle over alles te handhaven. Waarom vrouwen beletten om te werken, te studeren en op een zinvolle manier deel te nemen aan de wereld? Waarom hen beletten van seks te genieten en hen dwingen kinderen te krijgen die door misbruik en dwang zijn verwekt? Het is altijd een mannenwereld geweest, maar toch, in het 23e jaar van de 21e eeuw, zijn de rechten van vrouwen in alle samenlevingen het meest bedreigd dan ze ooit geweest zijn. Waarom?

Buiten de baarmoeder groeit een baby gehecht aan zijn moeder. Als zij hem/haar voedt met haar borst en liefdevolle woorden, groeit en bloeit het kind. Als er ook een liefdevolle mannelijke energie is, groeit het kind op met een veilig en zeker gevoel en de bereidheid om risico’s te nemen binnen gezonde grenzen. Als vrouwen niet meer zijn dan broedvaten, ontneem je hun macht, hun stem en hun gevoel van eigenwaarde. In deze zoektocht proberen de duistere krachten een leger te kweken om de wereld en de melkweg te beheersen. Een wereld vol agressieve mannen is een angstige gedachte, maar hun pogingen om vrouwen en andere groepen te onderdrukken zullen tevergeefs zijn, omdat het bewustzijn van het collectief is opgestaan en ontwaakt.

Laat je niet misleiden door de propaganda in de media en het nepnieuws dat al vele jaren de ronde doet. Men kan niet langer in de fysieke wereld leven zonder verbonden te blijven met het licht, want dat zal veel onevenwichtigheid, leed en chaos veroorzaken. Er is nu zoveel misleidende informatie dat de waarheid goed verborgen ligt tussen de leugens, die ingewikkelder dan een spinnenweb in de zwarte matrix zijn geweven. Wie het probeert te ontrafelen of te begrijpen wat er gebeurt, raakt alleen maar meer in de war dan ooit. Laten we zeggen dat niets is wat het lijkt, en dat dingen die niet mogen zijn, het begin van het einde zijn voor de meesters van de duisternis.

Het is nu tijd voor ontwaakte zielen om hun meesterschap in handen te nemen en het licht te manifesteren in elke hoek van hun leven. Door dit te doen zal het rimpeleffect groot zijn en zal het licht de duisternis overtreffen. De geest is een krachtig instrument en de intentie achter elke gedachte is de sleutel tot het succes van zijn uitwerking.

Wij, de meesters van het licht, verzoeken jullie nu, in de energie van de onvoorwaardelijke liefde van de Schepper, om jullie de wereld voor te stellen in jullie geestesoog en haar te omhullen met paars/violet licht. Neem je voor dat, terwijl het licht giftige emoties en negatieve gedachtevormen reinigt, alle onschuldige mensen liefde en genezing, bescherming en bekrachtiging ontvangen en zie dan, terwijl het licht vervaagt, de wereld omgeven in het mooiste gouden raster. Als het licht intenser wordt, roep dan het engelenrijk en de meesters van het licht op om de codes van ascensie te activeren, zodat alle gewillige ontwaakte zielen toegang krijgen op de hoogste en beste manier en voor hun eigen hoogste en beste. Geef ook jezelf toestemming om deze activering te ontvangen en houd de energie vast tot je voelt dat het gedaan is.

De macht is aan jullie. Wij zijn altijd bij jullie.

WIJ ZIJN De Meesters van de Kosmische Raad

Kanaal: Victoria Cochrane

Vertaling: wakkeremensen.org