De Kosmische Raad – Terugkeren naar Lemurië

De Kosmische Raad – Terugkeren naar Lemurië

Door: Victoria Cochrane – 13 Mei 2024

Het verloren land Lemurië was als de hemel op aarde. Alles wat daar groeide, werd met liefde gecreëerd en gevoed met de Gouden Straal van Hoop. Er heerste eindeloze vrede in de tuinen van Lemurië, zonder dat iemand ooit aan hun bestaan twijfelde of van hun pad afdwaalde. Hun leven was idyllisch, zo niet een beetje afgelegen en verstoken van opwinding.

De 12e straal van de essentie van de Schepping is die van Ascentie, die alle andere stralen verbindt om één kolom van licht te worden, helemaal vanaf de Schepper van Alles Dat Is tot aan Moeder Aarde. De 12e straal is die van Hoop, omdat het degenen die daarop zijn afgestemd het gevoel geeft dat er hoop bestaat voorbij de chaos en het drama van de 3e en  4e Dimensies op Aarde. Wanneer men werkt met alle 12 chakra’s geactiveerd en afgestemd op de 5de Dimensie, heeft men toegang tot de energieën van Lemuria en heeft men de mogelijkheid om een bestaan op Aarde te creëren parallel aan, eerder dan verstrikt in of boven, de dichte realiteiten van de lagere rijken van bewustzijn.

Het gouden licht van de 12e attribuutstraal schijnt nu naar de aarde als een recht van doorgang. Ieder individu dat zich op deze straal afstemt, zal merken dat hij of zij een nieuw gevoel van vrede en innerlijke vreugde krijgt. Terwijl degenen die buiten deze straal leven chaos, ontkoppeling, verdeeldheid en disharmonie blijven ervaren, kunnen degenen die zich hierop hebben afgestemd, vergeven worden omdat ze denken dat ze zich in een geheel andere wereld bevinden.

Zodra je je vibratie naar de vijfde dimensie hebt verhoogd, zul je erop vertrouwen dat je bent waar je hoort te zijn. Je neemt de risico’s die je moet nemen, want door buiten je comfortzone te werken, kun je je vleugels uitstrekken en meer bereiken dan je ooit voor mogelijk had gehouden.

Terwijl degenen die in de landen van Lemurië leefden nooit echt emotioneel, mentaal of spiritueel werden uitgedaagd zoals mensen vandaag de dag op aarde zijn, moesten ze hun hoge bewustzijnsstaat behouden door dagelijkse meditatie, het verlenen van dienst aan anderen en hun land en het uiten van dankbaarheid, om hun verbinding met de Bron en met elkaar te behouden. Daarom zal het bereiken van de staat van Ascentie en afstemming op de Gouden Straal, die in essentie uitlijning is met jouw goddelijke blauwdruk om je beste spirituele leven te leiden, niet gebeuren zonder intentie, doel en toewijding.

Het handhaven van een sterke spirituele beoefening is essentieel voor degenen die hun vibratie verhogen en voor degenen die een zekere mate van meesterschap hebben bereikt. Het is echter niet genoeg. Leven in de energieën van Lemurië gaat niet alleen over iemands eigen spiritualiteit, maar over het creëren van een gevoel van vrede en eenheid voorbij het zelf. Dat wil zeggen, wanneer iemand verbonden is met zijn hoogste, goddelijke spirituele wezen, heeft die verbinding een etherische kwaliteit die voorziet in voeding voor de aarde zelf, de elementen van de natuur en voor de hele planeet. Omdat er geen scheiding bestaat tussen mens en mens, mens en natuur en mens en de schepping zelf, is geen enkele gedachte of handeling zonder impact of gevolg, en niet alleen voor de persoon die deze heeft gecreëerd. Bewustzijn is als een groot aantal draden en ranken, die zich met de snelheid van het licht voortbewegen en verder reiken dan men zich ooit zou kunnen voorstellen.

Waar moet ik beginnen? Je zou het misschien kunnen vragen! Begin niet verder dan bij jezelf. Je kunt geen vredig bestaan creëren als je innerlijk voor altijd in beroering verkeert. Welke kritiek je ook op jezelf hebt, het vinden van een manier om je onvolkomenheden en je reizen uit het verleden te accepteren is de eerste stap in het bereiken van een staat van zijn die aansluit bij de waarheid van wie je bent, zonder redenen om je daarvoor te verontschuldigen. Wees jezelf, houd van jezelf en accepteer je reis, maar het allerbelangrijkste: sta anderen toe hetzelfde te doen. Het enige wat je kunt doen is aan jezelf werken. Als individuen één voor één hun eigen hemel op aarde creëren, zullen de veranderingen op aarde monumentaal zijn. Het is niet zo ver weg. Het enige dat je hoeft te doen, is geloven.

Dus mediteer, bid, laat het verleden los en leer weer van jezelf te houden. Reik niet naar de sterren, maar naar de Gouden Straal van Hoop die je terug zal brengen naar wie je werkelijk bent en naar een realiteit waarvan je dacht dat die nooit zou kunnen bestaan – die van innerlijke vrede en harmonie van buitenaf.

WIJ ZIJN de Meesters van de Kosmische Raad.

Kanaal: Victoria Cochrane

Nederlandse vertaling: wakkeremensen.org