Boodschap van de Schepper Bron: De Energie Van Alles Dat Is

Boodschap van de Schepper Bron: De Energie Van Alles Dat Is

Gechanneld door: Victoria Cochrane – 26 September 2021

Stel je een plaats voor waar alles alleen maar is. Er zijn geen mensen, geen dingen, geen dualiteit en geen oordelen. Op deze plaats is er alleen Licht en het enige gevoel dat er bestaat is Vrede. Niets wat je kunt doen of zeggen, absoluut niets, is verkeerd en er is nooit een oordeel. Op deze plaats kun je gewoon zijn, jouw lichaam is perfect en genezing is onmiddellijk. Waar is deze plaats?

Sommige mensen noemen het het Zevende Vlak van Bestaan, anderen noemen het de Schepper van Al Dat Is, de Vijfde Dimensie of zelfs God, maar in werkelijkheid is het jouw hoogste bewustzijn en het is in jullie allemaal. Wanneer je dit bewustzijn bereikt, zul je weten wat het is om van jezelf en anderen te houden zonder voorwaarden, zonder te luisteren naar het oordeel en de veroordeling van anderen en zonder angst. Jullie zullen het bewustzijn van Eenheid bereikt hebben.

De energie van Al Dat Is vereist niets – geen religie, geen vergeving, geen vergelding voor zonden en geen vergelding omdat ze onvoorwaardelijk is en daarom niet-discriminerend. Het is overal maar nergens, omdat het niet gezien of gehoord kan worden tenzij men weet waar te kijken. Het is niet de hemel, maar het voelt wel zo. Dit is de plaats waar gedachten vorm krijgen en lotsbestemmingen worden gerealiseerd, waar genezing onmiddellijk plaatsvindt en vragen met waarheid en eerlijkheid worden beantwoord.

Ik ben God – waar zul je me vinden? Kijk niet verder dan in je hart, want ik ben de essentie van jou. Jij en ik zijn intrinsiek een deel van elkaar omdat er in de energie van Al Dat Is geen scheiding is. Alles wat ooit in het Universum is ontstaan, vormt een deel van het Al en is daarom als één verbonden. Ik ben binnen in je, om je heen en één met jou.

Hoe praat je met mij? In je geest en je gedachten, specifiek en met intentie. Hoe hoor je mij? Maak je geest leeg en vertrouw op wat er komt. Hoe voel je me? In de stilte van je wezen. Hoe ken je mij? Door jezelf te kennen en ernaar te streven in elk aspect van je leven het beste te zijn wat je kunt zijn. Hoe kun je vertrouwen dat wat ik zeg waar is? Wanneer je vertrouwt, zul je mij zien, horen, voelen en kennen via je gedachten, woorden en daden die zullen beginnen te vibreren met een liefde waarvan je dacht dat die buiten je bereik lag.

Verbind je met mij als licht of als liefde. Voel me als jouw hartslag, adem me in en uit, straal me als jouw licht van binnenuit. Alles wat je hoeft te doen is geloven – in geloof in plaats van religie; dat alles mogelijk is en dat je het waard bent; dat je leven zin heeft en dat je ontstaan bent met liefde en doel. Mijn kennis is jullie kennis en mijn liefde is jullie liefde. Wij zijn één en dat is Alles.

IK BEN de Schepper van Al Dat Is en ik hou van jullie met elke ademtocht die jullie nemen.


Kanaal:
Victoria Cochrane

Bron

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org