Aartsengel Zadkiel: Een Moment In De Tijd

Aartsengel Zadkiel: Een Moment In De Tijd

Gechanneld door: Victoria Cochrane – 9 Juni 2022

Vandaag is een dag als alle andere,

toch is het de enige dag in de tijd die je hebt. Dat komt omdat de wet van de tijd stelt dat, in het universum, tijd slechts een fantasie is en niet bestaat! Als dat het geval is, hebben de mensen alleen maar het huidige moment om te leven, lief te hebben, te handelen en aanwezig te zijn. Het beste maken van elk moment is het belangrijkste wat je kunt doen, want het verleden is weg en de toekomst, hoewel die geschreven kan zijn, is ook onvoorspelbaar omdat die veranderd kan worden door de beslissingen die jij of andere mensen nemen.

Jouw aanwezigheid op aarde is een geschenk. Je bent geboren om op je eigen manier een verschil te maken voor de wereld. Je wist hoe dit zou gebeuren voordat je geboren werd en je ziel weet het nog steeds, zelfs als je geest dat niet doet. Hoe zul je ooit weten wat jouw hogere doel is? Wanneer jullie er klaar voor zijn, geliefden, zal het jullie verteld worden. Je zult je hogere doel ontdekken door meditatie, of door gebed, door openbaring of in je dromen. Hoe het ook is, je zult er pas voor ontwaakt worden wanneer je zielscontract bepaalt dat het zo is.

Hou je bezig met het heden en de toekomst zal voor zichzelf zorgen. Geef 100% van jezelf aan elk moment alsof het je laatste is. Wees je bewust van de impact die je woorden, gedachten en daden hebben op de wereld, en streef ernaar de beste persoon te zijn die je kunt zijn. Als je jezelf in een overweldigende situatie bevindt, aarzel dan niet om de Schepper of het engelenrijk om hulp te vragen, want als je om hulp vraagt, zal die altijd gegeven worden en zal de weg gemakkelijker worden.

Ga het leven niet uit de weg, geliefden, hoe moeilijk of verdrietig het ook mag zijn. Het leven op Aarde is de grootste vorm van leren voor de ziel en zal sneller leiden tot meesterschap in het etherische koninkrijk, als de lessen van het leven worden geleerd en gewaardeerd, hoe moeilijk ze ook zijn geweest.

IK BEN Aartsengel Zadkiel

Kanaal: Victoria Cochrane

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org