Aartsengel Uriël: Het Masker in de Spiegel 

Aartsengel Uriël: Het Masker

Stel jullie voor dat er een immense spiegel voor je staat. Het is verguld met goud en toont je volledige reflectie. Je staat ervoor, onbeweeglijk en je reflectie doet hetzelfde. Als je beweegt, beweegt het mee, als je lacht, lacht het, als je huilt, reflecteert het jouw verdriet terug.

Alle mensen zijn spiegels voor elkaar. In elke persoonlijke uitwisseling, wat de een geeft, reflecteert de ander in gelijke mate terug. Het is misschien niet met dezelfde woorden, maar het zal op precies dezelfde frequentie zijn en de toon zetten van de uitwisseling voor de hele duur ervan. Dus, als een begroeting wordt beantwoord met een ijzige reactie, dan zal de eerste persoon zich waarschijnlijk terugtrekken of zich ervan verwijderen. Als de reactie echter vriendelijk en joviaal is, zal de uitwisseling tussen de twee, zelfs als ze vreemden zijn, waarschijnlijk langer duren en zullen beide partijen zich gelukkig en voldaan voelen.

Hetzelfde principe geldt, zelfs wanneer de emoties en gevoelens van een persoon niet zichtbaar zijn voor de persoon/ personen binnen een interactie. Het geloofssysteem van een persoon zal altijd ten grondslag liggen aan wat hij of zij in de wereld projecteert en zal dus, zij het nietsvermoedend, door de mensen om hem of haar heen worden teruggekaatst. Niets kan verborgen blijven in de wereld van de energie, omdat iedereen en alle dingen in het universum energetisch met elkaar verbonden zijn. Daarom zullen alle gevoelens voor zichzelf of anderen, zoals zwakte, minderwaardigheid, gebrek aan eigenwaarde, gebrek aan respect of arrogantie, worden gedetecteerd en gereflecteerd door iedereen in de interactieve cirkel van de persoon.

De boodschap hier is dat het niet anderen zijn die je de schuld hoeft te geven van hun schijnbare afwijzing, gebrek aan interesse, gebrek aan respect of grofheid ten opzichte van jou in je relaties en interacties, vooral als er gedragspatronen ten opzichte van jou zijn over een langere periode. Kijk naar binnen naar hoe je je voelt over jezelf, want je wordt gespiegeld door anderen en weerspiegelt hoe je jezelf direct terug ziet en voelt. Wat geloof je echt over jezelf en hoe goed zit jouw levenspad bij jou? Als anderen zorgen dat je je op een bepaalde manier voelt, is dat alleen maar omdat je jezelf zo beoordeelt. Zie jezelf in alle beschouwingen en begin verantwoordelijkheid te nemen voor jouw reacties en reacties op wat je wordt getoond in het gedrag van degenen met wie je samenwoont en werkt.

Ga dus voor de spiegel staan die jouw zelf is en zie wat God, de Schepper van alles wat is, ziet: een wonderlijk, wezen van Licht dat de harde lessen van het leven op Aarde ervaart. Onder de voor de hand liggende of vermeende gebreken, waar kun je trots op zijn? Waar schaam je je voor, waarom je het zou moeten vieren? Hoe beoordeel je jezelf terwijl dat niet nodig is? In de energie van het Universum is er alleen maar liefde, dus haal de lagen weg, Dierbare Harten, en ontdek de waarheid van jezelf, die je werkelijk BENT. Een wezen van liefde. Dat is alles.

Ik ben Aartsengel Uriël>

**Bron. 

Kanaal: Victoria Cochrane

Vertaling: Martien