Aartsengel Michaël “Tegenaanval op een ongeziene vijand”

Aartsengel Michaël
“Tegenaanval op een ongeziene vijand”

Gechanneld door Victoria Cochrane – 26 DECEMBER 2020

De wereld ligt onder vuur – wij erkennen jullie bezorgdheid over het Corona Virus en de enorme verspreiding van Covid 19. Als jullie je hulpeloos voelen, is dat begrijpelijk, maar de energie die jullie nu sturen is krachtiger dan jullie je kunnen voorstellen. Lichtwerkers, sterrenzaden en degenen die wakker worden, jullie kunnen allemaal een verschil maken voor de wereld door energie te sturen om het coronavirus in jullie land of andere delen van de wereld te transmuteren.
We vragen dat, wanneer jullie voor de wereld bidden dat jullie dit alleen vanuit de 5e dimensie doen. Ga naar jullie piramide en dan naar de wereldpiramide en roep de meesters van het licht, de engelenwereld in zijn geheel en de sterrenzaden van de Pleiaden op. Zij zijn degenen die het best de gecodeerde kennis kennen om deze voortdurende aanvallen te verijdelen.

De wereld wordt gewaarschuwd voor de ‘waarheid’ dat niemand gered is, tenzij ze geïsoleerd kunnen worden. Dit kan zo zijn op de Aarde in het aangezicht van een pandemie, maar verbinding met de onvoorwaardelijke liefde van het Universum is de enige manier om boven te blijven en immuun te zijn voor de angst die de mensheid teistert en hen in de 3de dimensie houdt. Dagelijkse meditatie is een aanbevolen praktijk voor diegenen onder jullie die het moeilijker vinden om de lagere energieën te negeren die de Goddelijke stroom zo gemakkelijk kunnen verstoren.Er gebeuren vreselijke dingen op de Aarde, dat is waar, maar als jullie je energie toestaan om er in verstrikt te raken dan kunnen jullie daarbij niet behulpzaam zijn. Het sturen van liefde en de Violette Vlam is altijd een krachtig iets om te doen, maar met de wereld in de greep van een bijzonder virulent virus, bieden wij deze strategie voor jullie aan. Als je het elke dag op een bepaald moment doet en anderen uitnodigt om zich bij je te voegen, activeer je de Wet van de Groepsinspanning, waardoor de genezing bijzonder krachtig wordt. Zorg ervoor, om te voorkomen dat je uit vrije wil tussenbeide komt, dat je energie stuurt naar het Menselijk Collectief Bewustzijn of naar het virus zelf, niet naar een bepaald individu of een bepaalde groep mensen.

Bezoek de Wereldpiramide dagelijks en schrijf de informatie op die jullie door de meesters is gegeven. Het zal een specifiek land of regio inhouden en alfabetische en/of numerieke codes die het virus in dat gebied tot onschadelijkheid zullen maken. De energie zal naar gebieden worden gestuurd zonder individuen te specificeren, maar vraag altijd om het te doen voor het grotere goed op de hoogste en beste manier met Goddelijk gemak en genade, doch ook voor jouw hoogste en beste goed (zodat jouw energieën zijn beschermd). Vraag de meesters om er getuige van te zijn als jij dat niet kunt. Als je niet weet hoe je naar de wereldpiramide moet gaan, hou dan de intentie vast dat je daarheen wordt gebracht en het zal zo zijn.

Ik ben Aartsengel Michael.

Vertaling: Martien