Aartsengel Michaël: De Wet van Tijd

Aartsengel Michaël: De Wet van Tijd

Kanaal: Victoria Cochrane – 11 september 2023

 

Het is niet omdat de Aarde rond de beperkingen van de tijd draait dat er geen opties beschikbaar zijn die zichzelf, hun geliefden en de planeet op een positieve manier willen helpen.

Als je bijvoorbeeld samen met anderen een Aardehealing wilt doen op een bepaald tijdstip, maar er niet bij kunt zijn, persoonlijk of psychisch, kun je gewoon de intentie hebben dat jouw energie op dat tijdstip samen met de groep in de healing zal zijn.

Als je er zelf getuige van wilt zijn alsof je er zelf bij bent, kun je op de tijdlijn vooruit of achteruit gaan en op het juiste moment deelnemen aan de groepshealing. Je kunt dan je energie naar de planeet projecteren en er daadwerkelijk getuige van zijn dat het gebeurt. Op deze manier werken op de tijdlijn is mogelijk om uren, dagen, weken of zelfs jaren na de gebeurtenis te doen.

Dierbaren, tijd en geld zijn gewoon energie. Gedachten, intenties en elke bewustzijnsdaad zijn dat ook.

Wanneer iemand bewust de intentie heeft om energie te sturen, of het nu geld, liefde, heling of gedachten zijn, (goedbedoeld of anderszins) naar een bepaalde persoon, gebeurtenis of plaats, zal het gebeuren en impact hebben op die persoon, gebeurtenis of plaats.

De transmissie van energie creëert meer energie en de vibratie van de creatie zal afhangen van de vibratie van de oorspronkelijke intentie. Dus, als de energie die verzonden wordt positief is en bedoeld met liefde en voor het hogere goed, zal de energie die daaruit ontstaat meer positieve energie produceren en zal de impact gunstig zijn voor alle betrokkenen.

Maar als de intentie achter de energie vals is, kwaadaardig en opzettelijk bedoeld om schade te berokkenen, dan zal de impact daarvan terugkaatsen op de afzender en energie van een veel donkerdere trilling creëren.

Laat je niet leiden of hinderen door tijd, Dierbaren, en gebruik het in je voordeel.

Maar tijd, als een kostbaar goed, moet verstandig en met de hoogste en beste bedoelingen worden gebruikt als je er het meeste voordeel uit wilt halen.

Maak tijd voor de mensen en dingen die belangrijk zijn in je leven en verspil geen tijd aan triviale zaken, zorgen, roddels of mensen die je vriendschap weigeren of die je niet waarderen zoals je verdient.

Het leven is kort, maar in het universum heb je alle tijd die je nodig hebt!

IK BEN Aartsengel Michaël.

Kanaal: Victoria Cochrane

Vertaling: wakkeremensen.org