Aartsengel Michaël: De kracht van de geest

Aartsengel Michaël: De kracht van de geest

Kanaal: Victoria Cochrane – 6 September 2023

Stel je een gouden deur voor die half open staat. Er komt een straal licht uit de deuropening, terwijl de rest in duisternis gehuld is.

Het licht houdt een grote belofte in van een beter leven, een leven dat je naar grotere overvloed en geluk zal leiden. Als je de deur binnengaat, wordt het licht zo helder dat het verblindend is. Je kunt niet zien wat er voor je ligt, maar je gaat vooruit, in de overtuiging dat dit de beste weg vooruit is. Terwijl je ogen aan het licht wennen, verschijnt er een prachtige tuin. Het is gevuld met alle denkbare bloemen, bomen en struiken en de schoonheid ervan is hypnotiserend. Maar je mag er niet in om de perfectie ervan te behouden. Het licht is te fel, de mensen aan deze kant praten niet met je en het leven waarvan je dacht dat het beter zou zijn, is je volkomen vreemd. Je voelt je net zo ongelukkig als voorheen! Moedeloos ga je terug naar de deur om het leven te hervatten dat je had, maar niet op prijs stelde. Wat als de deur gesloten is en je niet meer terug kunt? Het leven waarvan je dacht dat het niet goed genoeg was, is plotseling warm en geruststellend voor je. Wat ga je doen?

Dit is een scenario dat dicht in de buurt komt van het verhaal ‘Het gras is altijd groener aan de andere kant’, maar niet helemaal. Hoewel het lijkt alsof er betere opties voor je beschikbaar zijn, kan je leven inderdaad erg ongelukkig en financieel moeilijk zijn. Het is geen wonder dat je de gouden deur zou nemen als deze wordt aangeboden! Is dat echter nodig? Wat als je zelf jouw leven ten goede zou kunnen veranderen, gewoon door de leiding te nemen over je gedachten en waarnemingen?

Jouw wereld zal niet veranderen als je jouw perceptie van jouw plaats daarin niet verandert, wat je verdient en de verantwoordelijkheid die je draagt in termen van de kracht van je gedachten en woorden. Het veranderen van huis, school, staat of land van verblijf zal geen enkel probleem oplossen als je niet de balans opmaakt waarom het leven moeilijk voor je kan zijn! Waarom praten mensen niet met je? Waarom ben je ongelukkig? Waarom lijkt het leven voor jou moeilijk, terwijl het voor anderen gemakkelijk is? Luister naar je woorden en denk na over wat je elke dag naar het Universum brengt, en dan kun je misschien de antwoorden zien.

Wat je doet en zegt, zegt alles over hoe je over jezelf denkt en hoeveel verantwoordelijkheid je op je neemt of op anderen legt voor de situaties waarin je verkeert. Sta je ervoor open om te zien dat jouw gedrag invloed heeft op en wordt weerspiegeld in de reacties van mensen waarmee je communiceert? Kun je zien dat je de overvloed van het universum aantrekt of afstoot met elke positieve of negatieve gedachte, woord en daad? JIJ bent de schepper van JOUW wereld en alleen JIJ kunt deze veranderen!

In dezelfde zin kun je niemand helpen die niet geholpen wil worden. Ook mag je je niet verliezen in de ellende van de wereld, omdat dit de ellende alleen maar zal verergeren. Het enige dat je kunt doen, wat het meeste verschil zal maken, is de beste persoon zijn die je kunt zijn.

Het eerste krachtige wat je kunt doen is het verleden loslaten en de toekomst omarmen. Leef in het moment en wees dankbaar voor je leven. Zie het leven als een zegen en een geschenk en filter alles eruit wat niet belangrijk is voor jou of je dierbaren. Schrijf en zeg dus elke dag drie affirmaties die je bewustzijn naar het heden brengen en over positieve doelen voor de toekomst.

Het volgende dat je moet doen, is specifiek en duidelijk zijn over wat je in jouw leven wilt veranderen, loslaten of manifesteren. Vertel het allemaal duidelijk en beknopt aan het Universum en laat vervolgens alle gehechtheid eraan los.

Ten derde: maak een plan. Welke acties moet je ondernemen om jouw wensen werkelijkheid te laten worden. Neem de leiding en breng ze zonder aarzeling of twijfel in de praktijk.

Kijk ten slotte naar je geloofssysteem en werk aan het loslaten en veranderen van oude negatieve gedachtepatronen en gevoelens die je zo lang hebben vastgehouden. Concentreer je op liefde en zie in alle dingen zoveel mogelijk goeds. Geloof in de kracht van je geest en zijn verbinding met de Universele geest om alles te creëren wat je nodig hebt en wilt in je leven.

Eén geest is verbonden met alle geesten die verbonden zijn met Gods geest.

Wij zijn een.

IK BEN Aartsengel Michaël.

Kanaal: Victoria Cochrane

Bron

Vertaling: wakkeremensen.org