El Morya – Hetgeen Wij Uitstralen.

 

El Morya – Hetgeen Wij Uitstralen

Gechanneld door: Vania Rodriguez – 7 Maart 2023

Lieve broeders van de planeet Aarde! IK BEN EL MORYA!

Wij zijn hier… nee, ik ben het niet alleen die hier op dit moment is. We zijn allemaal hier, alleen komt er één naar voren om een boodschap te brengen.

De evolutie van deze planeet gebeurt, Gaia transformeert zichzelf elke dag in een hoger spiritueel wezen en haar lichaam, de planeet, wordt elke dag een beetje schoner. Wij begrijpen dat het voor jullie moeilijk is om dit hele proces zonder lijden en zonder pijn te doorlopen.

Dus laten we ons dit realiseren: pijn en lijden hebben altijd bestaan op jullie planeet, sinds de schaduwen hier zijn aangekomen en de controle hebben overgenomen. Laten we vele, vele eeuwen teruggaan, ik zou zelfs zeggen millennia. De oorlogen, de barbaarsheden, de moorden, gebeurden overal op de planeet en er was geen verspreiding van de gebeurtenissen, er was alleen het huidige moment, wanneer de vijand naderde en het begin van een oorlog op handen was.

Weinig mensen wisten wat er op de rest van hun planeet gebeurde, maar overal op de planeet ontploften oorlogen. Dood, dood, dood. Met welk doel? Hebzucht, macht, doden in de naam van God, omdat sommigen niet het pad volgden dat de machtigen hadden uitgestippeld. Vandaag kijken jullie vaak naar de hemel en vragen je af: Waarom zoveel geweld?

Misschien geloof je niet wat ik nu ga zeggen, maar niets is erger, alles is altijd zo geweest. Er is meer geweld, er is meer communicatie, de schaduwen hebben er belang bij dat alles wat er gebeurt, zo bizar mogelijk, jullie ogen en oren bereikt.

Communicatie behoort tot de schaduwen, zij manipuleren de machtigen van de grote communicatienetwerken. We gaan hier niet vaststellen dat al degenen die onder dit dak werken een zwart hart hebben, doe dat niet. Zij volgen daar de bevelen op van hun superieuren, net als ieder van jullie, die de bevelen van de bazen opvolgt, al is het met tegenzin. Daar zijn hiërarchieën voor, om te bevelen, om te provoceren, en weinigen nemen de moeite om te begrijpen wat er op het laagste niveau gebeurt.

Dus laten we stoppen met herhalen dat alles slechter wordt. Elke keer dat je dat zegt, voeg je meer vuur toe aan wat al brandt. Niets wordt slechter, alles is altijd al zo geweest, alleen was er geen communicatie, er werd geen momentum over de planeet uitgezonden. Alles gebeurde verborgen, maar het gebeurde en weinigen hadden een stem om te klagen. Vandaag hebben jullie allemaal een stem omdat jullie een klein apparaatje in jullie handen hebben dat naar de hele planeet uitzendt wat jullie willen, op het moment dat het gebeurt.

De machtigen controleren dus niet meer wat jullie laten zien, maar er is wel een beetje controle. Anderen verspreiden het om meer angst te zaaien, meer ontmoediging, meer ongeloof dat er een betere wereld is.

Dus het is aan ieder van jullie om te analyseren wat je moet geloven. Wordt de wereld daadwerkelijk slechter? Ik zou zeggen dat er plaatsen zijn die gewelddadiger zijn dan andere, en waarom? Omdat angst, onenigheid, wanorde en alles wat tegengesteld is, daar worden aangewakkerd, waardoor meer negatieve energie wordt opgewekt. Dus iedereen oogst wat hij zaait. Neem de totale aantallen op jullie planeet en kijk hoeveel er elke dag sterven. Jullie leven niet in een intens Wilde Westen, zoals lang geleden, er zijn agressies, er is geweld, er is. En ik zou zeggen dat iedereen het op zijn eigen manier aantrekt.

Waarom zijn er mensen die nooit zijn aangevallen, die nooit geweld hebben ondergaan, waarom? Omdat ze geen angst uitstralen, ze vertrouwen op hun beschermingen, ze weten dat de wereld niet is wat ze laat zien. Maar zij die angst uitstralen, die er de hele tijd commentaar op geven, trekken precies datgene aan wat ze vrezen.

Dit is een moeilijke les, die de meesten niet willen leren. Zij geloven het niet en blijven de commentaren, de woede, de woede aanwakkeren, tegen de machthebbers, tegen allen die hen kwaad doen. Waar is vergeving, waar is onvoorwaardelijke liefde? Jullie vergeten dat ik hier niemands daden probeer goed te praten. Zij die geweld uitlokken zullen boeten voor hun keuzes, niemand zal ongestraft blijven. Ze kunnen zelfs ongestraft blijven door de wetten van mensen, maar niet door universele wetten.

Nu, als ieder van hen woede en haat uitstraalt, en commentaar geeft en aanwakkert en verspreidt, zul je hetzelfde aantrekken, er is geen ontkomen aan. Het universum om je heen is waar je naar uitstraalt, leer dat. Als je Liefde uitstraalt, dan straal je Licht uit, je hebt een zorgzaam woord voor elk moment van moeite dat je hebt, is de tendens dat je niets daarvan meer zult aantrekken op je reis. Want je straalt alleen maar Licht uit en wie Licht uitstraalt trekt Licht aan, trekt oplossingen aan, trekt voorspoed aan, trekt overvloed aan. En als bij toverslag worden problemen opgelost.

Als je nu klaagt, slecht praat, alles om je heen legt, creëren je woorden weer die energie. Wat trek je dan aan? Meer van hetzelfde probleem. Je geeft graag commentaar op wat slecht is, waarom? Door dit te doen genereer je weer dezelfde eigenwaarde van wat je dwars zit om je heen. En wat trek je aan? Meer van hetzelfde, meer onaangenaamheden. Die onaangenaamheden zullen alleen maar groeien, omdat je niet naar de positieve kanten kijkt.

Ik zeg je, zelfs in problemen zitten positieve kanten, dat zijn leerervaringen, dat zijn nieuwe wegen om te volgen. Maar nee, je blijft klagen over wat je dwars zit en elke keer dat je klaagt trek je alleen maar meer van hetzelfde aan. Dus begrijp dat wat er om je heen gebeurt het resultaat is van wat je uitstraalt. Er is geen ander alternatief, je bent wat je uitstraalt, je ontvangt wat je uitstraalt, er is geen andere manier van leven.

Dus je wereld is zoals hij is, omdat je alleen maar klaagt. Weinigen zijn dankbaar voor een moment van vreugde, weinigen zijn dankbaar voor een dak boven hun hoofd, een bed om in te slapen, een plek om te baden, genoeg eten op tafel, harmonie in hun huis… Nee, jullie klagen alleen maar. Iedereen oogst wat hij zaait; als sommigen armer zijn dan anderen, zijn er lessen te leren. Je moet wat tegenslagen doorstaan om te leren leven. Maar je begrijpt dit niet, je klaagt alleen maar, en vergeet nooit dat klagen oproept tot meer van hetzelfde.

Dit is een gewoonte waarvan ik zou zeggen dat het meer dan dringend is dat je die verliest. Het is uiterst dringend dat je stopt met klagen. Je wilt verandering, je wilt verbetering, je wilt overvloed en je gooit alleen maar slechte dingen in je energieveld. Hoe zal overvloed komen? Je bent geen Licht, je straalt geen Licht uit, je straalt alleen maar ongemak, klachten, disharmonie, woede, opstand uit?

Denk erover na, op elk moment, wanneer je de drang voelt om ergens over te klagen, sluit je mond en stop je gedachten, kijk ernaar en zoek een positief punt. Ah, ik garandeer je dat het bestaat. Kijk ernaar en wees dankbaar voor dat ene kleine puntje. En ik zeg, als je dat voortdurend doet, zullen die kleine puntjes van dankbaarheid groeien en zul je zien hoe snel alles oplost. Omdat je niet langer de slechte dingen aantrekt waar je in het verleden over klaagde. Je bent nu dankbaar voor elk klein positief puntje dat in je leven komt en daardoor zal je eigenwaarde groeien en alle overvloed naar je toe komen. Een eigenwaarde bedoel ik, een positieve eigenwaarde.

Probeer het, doe een test, doe deze oefening. Als je gaat klagen, zoek dan naar een positief punt en wees dankbaar. Ik garandeer je dat je in korte tijd een groot verschil zult zien.

El Morya

Kanaal: Vania Rodriguez

Vertaling: wakkeremensen.org