Ashtar Sheran: We Zullen Steeds Meer Zichtbaar Worden

 

Ashtar Sheran: We Zullen Steeds Meer Zichtbaar Worden

Gechanneld door: Vania Rodriguez – 20 Januari 2023

Beste broeders van de planeet Aarde! Ik ben Ashtar!

Om hier opnieuw te zijn is een reden voor veel vreugde, niet alleen voor mij, maar voor allen die betrokken zijn bij dit ascensieproces van de planeet Aarde. We zijn dichtbij, dichterbij dan ooit; we verschijnen op elk tijdstip, elke dag, elk moment. Velen vinden het leuk als ze ons in hun luchtruim zien, velen blijven proberen antwoorden te vinden door zichzelf wijs te maken dat het iets van hun wereld is dat daar is, maar diep van binnen begrijpen en weten ze dat dat niet mogelijk is.

Dus meer en meer zullen jullie onze aanwezigheid nog in jullie hemel hebben, maar zeer binnenkort zullen wij contact maken. Zoals ik hier heb gezegd, zal het contact niet op wereldniveau zijn, maar voor degenen die vandaag deel uitmaken van dit hele proces op jullie eigen planeet. Wij zullen ons beginnen te tonen, wij zullen ons aan elk van onze rassen voorstellen, zodat al deze kennis langzaam aan de anderen kan worden doorgegeven. Ons idee is om bekend te zijn, lang voordat we ons presenteren als groep, als een groot geheel. Dit vermindert de angst, vermindert de eerste impact.

Dus bereiden wij deze benadering voor, met enkele mensen, met enkele vertegenwoordigers van jullie planeet. Vandaag zijn jullie gewend aan een wezen dat zich over de hele planeet herhaalt, hoofd, romp, armen en benen, handen en voeten met 5 vingers. Jullie zullen moeten leren leven met wezens die deze vorm niet hebben, de overgrote meerderheid is mensachtig. Ja, en wat betekent het om humanoïde te zijn? Een lichaam hebben, een hoofd, ogen, neus, mond, armen en benen, misschien is het aantal vingers anders, de vorm van het hoofd, de ogen, de neus, de mond ook, niet iedereen heeft haar. Dus je zult een iets andere soort zijn; in kleur, in vorm, en grootte dan je gewend bent.

Onder jullie mensen is er discriminatie, is er het niet erg nobele gevoel tegenover hen die anders zijn. Stel je dan voor in relatie tot vormen die je niet eens kent? We zullen ons dus beetje bij beetje voorstellen, jullie zullen onze schepen leren kennen, onze vormen, onze geschiedenis, en dit zal over de hele planeet verspreid worden. En we willen dat het zoveel mogelijk mensen bereikt, die klaar zijn om te zien en te horen, zodat jullie op het juiste moment, wanneer we werkelijk overal in jullie luchtruim verschijnen, elk schip, elk wezen, elk ras kunnen herkennen. Dat zal een vrediger aspect aan deze benadering geven, er zullen niet zoveel angsten zijn, zoveel angstkreten, omdat de overgrote meerderheid al precies zal weten hoe wij zijn, wat wij zijn.

Deze nieuwe cyclus die nu begint, zal van groot belang zijn voor onze verschijning. We zullen dus in die zin gaan werken, steeds meer laten zien, steeds grotere schepen laten zien, totdat in de grote verschijning de Moederschepen zullen komen. Deze zijn enorm, en zullen zeker veel angst brengen voor een mogelijke invasie, voor een mogelijke aanval. Maar het zal noodzakelijk zijn. We zullen niets doen, we zullen gewoon verschijnen en snel verdwijnen. En na verloop van tijd zal dit gebruikelijk worden, we zullen verschijnen, landen op jullie grondgebied en terugkeren naar het schip. En iedereen zal het zien, iedereen zal het weten.

Helaas kan ik jullie niet vertellen, dat dit allemaal zonder reactie zal gebeuren, er zullen reacties komen, en niet erg vriendelijke. Maar we zijn er ook klaar voor, ik wil alleen een boodschap achterlaten, de belangrijkste van allemaal: We zullen nooit een mens in gevaar brengen, we zullen ons leven geven als het nodig is, om een mens te redden. Wees hiervan verzekerd, wij zullen nooit een aardse mens, Aardling, hoe je het ook wilt noemen, in gevaar brengen, want als het gebeurt, zullen wij weten wat te doen.

Alles wat we nodig hebben is het vertrouwen van jullie allemaal, de Liefde in jullie harten waar jullie zo hard over schreeuwen. We weten dat de overgrote meerderheid oprecht is, maar velen zijn dat niet, velen zeggen dat ze liefhebben en respecteren, maar ze willen gewoon een kans om ons te vangen en te doden, om ons te bestuderen, om onze ingewanden uit te graven. Wij zullen dit niet toestaan, wij zijn hier niet om te studeren, wij zijn hier niet om gevangen en als dieren behandeld te worden.

Wij zijn hier om deze planeet te helpen evolueren, wij zijn hier om jullie te helpen deze planeet schoon te maken, zodat jullie nog lang kunnen leven, in een ademende omgeving en met schoon water. Want als er niets wordt gedaan, zullen jullie dat binnen korte tijd niet meer hebben.

Er zal veel veranderen aan de oppervlakte van jullie planeet, veel dieren zullen worden vrijgelaten, het zal schokkend zijn voor sommigen, het zal bevrijdend zijn voor anderen. Maar jullie zullen moeten leren, beetje bij beetje, jullie gewoonten te veranderen, de dieren te respecteren. Misschien zal niet iedereen die je hier kent in de Vijfde Dimensie zijn. Velen zijn dieren van de Derde Dimensie, gecreëerd binnen de Derde Dimensie voor het doel van degenen die deze planeet koloniseerden, geen dieren van het Licht. Dus je zult ze niet zien in de Vijfde Dimensie, de grote dieren wel, je zult ze zien in totaal andere kleuren, in andere vormen en in totaal andere houdingen, omdat ze geëvolueerde dieren zullen zijn, ze zullen niet de kenmerken hebben die ze hier hebben.

Dus dit is een cyclus van veel veranderingen, veel nieuwe dingen zullen gebeuren. We hopen alleen dat we kunnen rekenen op jullie Liefde, op jullie respect, op jullie vriendschap. Dit is wat we nu nodig hebben, en we zullen steeds meer verschijnen, en jullie zullen dit steeds meer waarnemen, jullie zullen ons in jullie lucht zien, met steeds grotere schepen.

Ashtar Sheran

Kanaal: Vania Rodriguez

Vertaling naar het Engels door EraofLight.com
Vertaling naar het Nederlands door wakkeremensen.org