Ashtar Sheran: Wacht Op Onze Uitnodiging

 

Ashtar Sheran: Wacht Op Onze Uitnodiging

Gechanneld door: Vania Rogroguez – 23 Maart 2023

Dierbare broeders van planeet Aarde! IK BEN ASHTAR SHERAN!

We kijken erg uit naar het grote moment. Welk groot moment? Het moment waarop we sommigen van jullie kunnen ontmoeten. Velen vragen zich af, “Hoe gaat dit gebeuren?” Ik vertel jullie gewoon, dat jullie niet precies weten tot wie we ons zullen richten. Houd jullie harten verlicht, bewaar jullie respect voor ons, en blijf op het pad dat altijd naar het Licht beweegt. Het zal een fysieke ontmoeting zijn; het zal niet mentaal zijn, het zal niet via dromen zijn, we zullen fysiek op het oppervlak van jullie planeet zijn. Velen zullen mij vragen: “Maar kun je fysiek worden?” Ja, ik heb die eigenschap, ik hoef alleen maar te verlangen dat mijn energie een lichaam wordt, en dat zal gebeuren. Twijfel daar niet aan. Nu is het heel belangrijk dat er in iemands hart geen nieuwsgierigheid is, geen intentie om hier groot nieuws van te maken, om te denken dat het in jullie media zal verschijnen. Dat is niet onze intentie.

We moeten ons verenigen op Aarde. We moeten een groep hebben die fysiek betrokken is bij dit grote werk, zodat er niet de minste twijfel in hun gedachten is. Vaak geven wij instructies, ideeën, oplossingen door, maar het ego staat erop je te vertellen dat dit dingen van de geest zijn; het zijn geen oplossingen van boven. Dus kunnen we van deze bijeenkomst niet zoiets maken, het moet iets fysieks zijn, zodat je gelooft en je geest niet manipuleert wat je verteld zal worden.

Wat is belangrijk voor deze bijeenkomst? Een open geest en een groot hart. De reis van de mensheid naar de Vijfde Dimensie is nog maar net begonnen. Er moet nog veel gebeuren om geesten en structuren wakker te schudden, zodat een wereldwijd ontwaken effectief kan plaatsvinden. Dus waarom hebben wij dit fysieke contact nodig? Wees ervan verzekerd dat dit contact zal plaatsvinden met degenen die als eerste een stem hebben. Het zou voor ons zinloos zijn om ons aan te sluiten bij hen die geen stem hebben voor de mensheid. En we hebben het hier niet over heersers; we hebben al contact gehad met de heersers, en ieder van hen weet precies wat hij moet doen.

Natuurlijk hebben ze niet allemaal ingestemd, en niet allemaal zullen ze onze richtlijnen opvolgen, maar dat weten we maar al te goed. Dus deze bijeenkomst zal zijn met wezens die geen politieke posities hebben op de planeet, maar die wel stemmen hebben; stemmen om een groot aantal mensen te bereiken. En hoe worden deze wezens gekozen? Door hun harten, door hun traject, door hun verlichte geesten.

Nee, wij oordelen over niemand, want als wij een oordeel zouden vellen, zouden jullie zelf zeggen dat jullie ons contact niet verdienen, omdat jullie te veel gebreken in jezelf aanwijzen en jezelf niet waardig achten voor onze aanwezigheid. Er is geen oordeel, niet van onze kant, maar iedereen die is uitgekozen, was zeker al lang geleden, eonen lang geleden uitgekozen voor deze missie. Het was geen missie die nu in deze incarnatie is gekozen, het is een zeer oude zielenmissie, waarbij nu de tijd is gekomen voor hen om uit te voeren, om werkelijk te vervullen wat zij eonen lang geleden moesten doen. En hoe weet je wie deze mensen zullen zijn? De uitnodiging zal naar ieder van hen komen. Hoe? Dat doet er niet toe. We weten waar iedereen is, we weten hoe we iedereen kunnen bereiken, en iedereen zal worden uitgenodigd om bij ons te zijn.

Waar? Ook dat doet er niet toe. De grote moeilijkheid in jullie geest is om te stoppen met het opwerpen van obstakels, om te stoppen met het opwerpen van obstakels bij alles wat jullie moeten doen. Jullie creëren altijd een pad met stenen, met gevaarlijke plaatsen om doorheen te gaan. En dan vraag ik je: Waarom maak je geen breed, verlicht, schoon, mooi pad? Maak dit pad om ons te bereiken. Plaats geen obstakels, want wij kennen en weten precies het leven van ieder, de problemen van ieder, en wij zullen weten hoe we die moeten overwinnen om ieder die gekozen is te bereiken.

En het is belangrijk om te zeggen dat zij die nederiger zijn, uitverkoren zullen worden. Nederigheid, van het niet hebben van een volledig ego. Zij wiens ego niet langer hun pad domineert, omdat zij een stem zullen hebben, ja, zij zullen onze woordvoerders zijn. Maar we zullen ze niet ontmaskeren. Hoe dan? Wij weten hoe. Wij zullen niemand ontmaskeren, want dat zou gevaarlijk zijn voor elk van de uitverkorenen. Ik zou jullie willen zeggen dat jullie je niet zullen realiseren wie deze mensen zijn, en van elk van hen zal slechts één ding worden verlangd: zwijgen, hun eigen toestand niet voor ons blootleggen. En zij die, zoals ik heb gezegd, geen volledig ego meer hebben, zullen dat kunnen vervullen, omdat wij weten dat zij dat zullen doen.Het zal een grote verantwoordelijkheid zijn alles wat aan hen zal worden doorgegeven. Laten we zeggen dat we een groot leger op Aarde zullen hebben, van geesten, van mensen die zullen handelen om Licht en harmonie op de planeet te verspreiden. Beetje bij beetje, naarmate de tijd verstrijkt, zullen deze mensen worden ontmaskerd, maar daarvoor is een groot veiligheidsproject voor hen nodig, en dat zal alleen gebeuren wanneer al degenen die geen licht zijn van de planeet zijn verwijderd; dan kunnen zij op natuurlijke wijze worden ontmaskerd.

Het is geen absurd project, en het is niets dat elk van de uitverkorenen zal schaden. Waarom noemen wij hen uitverkorenen? Omdat zij allen zeer sterk geanalyseerd zijn voor hun zielengang, voor hun afspraken die zij lang geleden met ons gemaakt hebben. Niemand wordt geanalyseerd voor deze incarnatie. Het is een zielenanalyse, geen mensenanalyse.

Alle zielen, dus laten we het zo zeggen, die uitverkoren zijn, hebben deze overeenkomst met ons al lang geleden gesloten. Zij zijn in de loop der tijd voorbereid om hier te komen, hoezeer zij dat misschien ook niet denken. In dit geval denken de mensen dat zij daartoe niet in staat zijn; zij denken dat zij onzuiver zijn, niet waardig, maar wij zien geen mensen, wij zien zielen. Zielen die fouten hebben gemaakt, zielen die veel dingen hebben gedaan die tegen het Licht ingaan, maar die zich op een bepaald moment onderweg van dit alles zijn gaan bevrijden en ervoor hebben gezorgd dat zij op dit moment klaar zijn voor de grote missie.

Verwacht dus van ons te horen, en laat ego jullie gedachten niet vullen. “Ah, je bent uitverkoren; je zult uitverkoren worden” Hoe meer je je zorgen maakt over wie wel of niet uitverkoren zal zijn, het zal je eigen wandel alleen maar schaden. Het juiste moment van de uitnodiging zal gebeuren. Wees niet bezorgd. Alles zal op het juiste moment gebeuren. Het moment is niet van jezelf, het moment ligt binnen het project; het project van de ascensie van planeet Aarde.

Dan zal het moment komen dat jullie naar jullie posten worden geroepen. Het kan nu zijn, het kan over een paar jaar zijn; het maakt niet uit. Alles zal op het juiste moment gebeuren, en iedereen wordt erop voorbereid. Let gewoon op je wandelingen. Vlak het ego af en vertrouw erop dat er op dit moment maar één richting te volgen is: Het Licht; de rest, zal te zijner tijd komen voor elke ziel die nu geïncarneerd is.

Ashtar Sheran

Kanaal: Vania Rogroguez

Engelse vertaling door EraofLight.com

Nederlandse vertaling: wakkeremensen.org