Ashtar: Open de deur voor ons om binnen te gaan

Ashtar: Open de deur voor ons om binnen te gaan

Gechanneld door: Vania Rodriguez – 7 December 2021

Beste broeders van de planeet Aarde! Ik ben Ashtar!

In feite is dit een zeer delicaat moment. Niet delicaat in de zin van bezorgdheid, maar delicaat in de zin van proberen om dingen zo soepel mogelijk te laten verlopen voor de hele planeet. Uitdagingen verschijnen en zullen op elk moment verschijnen, niet alleen voor de mensheid, maar persoonlijke uitdagingen voor ieder van jullie. De tijd is voor observatie, de tijd is voor behandeling. U hebt nog zeer belangrijke punten te behandelen.

Ik kan u zeggen: Niemand is er klaar voor. Ik kan zeggen dat sommigen beter voorbereid zijn. Het is als een grote race, waar er zijn die zich het hele jaar hebben voorbereid, fysiek beter voorbereid zijn; dus voor hen zal die race zeker gemakkelijker zijn. Maar voor degenen die slechts af en toe hardlopen, zal het moeilijker zijn om het hele parcours af te leggen. Een parallel trekken, dat is hoe je bent: Sommigen zijn beter voorbereid, anderen moeten zich nog voorbereiden. Maar niemand zal de hele race zonder moeite volbrengen, niemand zal de race lopend volbrengen, want dat is niet het doel van hardlopen. Zoals de naam al zegt, de race is om te rennen. Het zou gemakkelijk zijn als het om lopen, stoppen, rusten ging, maar dit is niet het doel.

Breng dit naar je lopen, het is een inspannende, uitputtende wandeling. Waar elke minuut, elk moment, elke stap die je zet, je een verrassing kan hebben, je kan een hindernis hebben, je kan een test hebben om te voltooien. Dit is dus het moment van voorbereiding, het moment voor u om u bewust te worden van uw zwakke punten, de punten die u zouden kunnen hinderen op het moment van de eindrace. Ik zou zeggen dat de bezorgdheid van ieder van jullie niet moet uitgaan naar je buurman, niet naar de planeet, niet naar wat er morgen gaat gebeuren.

Begrijp goed wat ik zeg; natuurlijk moet je liefde hebben voor je naaste, liefde voor de planeet, maar maak je geen zorgen over hun levenswandel. Het is jouw reis alleen, dus dat is waar je je zorgen over moet maken, dat is waar je je bewust van moet zijn. We zeggen hier al heel lang: de tijd is rijp voor verinnerlijking, maar velen begrijpen het niet. Je maakt je nog steeds zorgen over het Al, je maakt je nog steeds zorgen over wat er buiten gebeurt, en erger nog, je laat je meeslepen door wat er buiten gebeurt.

Dus ik zou tegen je willen zeggen: richt je aandacht naar binnen, richt je aandacht op hoe klaar je bent. Heb je alle taken volbracht, alle stappen volbracht? Ik zal nee antwoorden, dat je nog veel te leren hebt. Je laat je nog steeds meeslepen door wat er buiten gebeurt, door wat anderen denken. En ik zou zeggen dat er op dit moment geen mening van buitenaf kan zijn. Het moment is voor ieder van jullie om bij jezelf te zijn. Je hebt nog niet geleerd om de ander niet om hulp te vragen.

Als er een probleem is, als er een twijfel is, tot wie wendt ge u dan? Ik antwoord: tot degene die je werkelijk kan helpen, dat is God de Vader/Moeder of een ander Wezen van Licht dat je vertrouwt. Ik zou zeggen, zij zullen je zeker het antwoord geven, en beter nog, zij zullen je een juist antwoord geven. Maar jullie staan erop te geloven dat wij jullie geen antwoord geven, jullie staan erop te geloven dat jullie niet in staat zijn om onze antwoorden te ontvangen, en dat het gemakkelijker is om het aan de ander te vragen. En wat krijg je terug? De mening van de ander.

Wanneer je iemand een vraag stelt, hoe antwoordt die persoon dan? Binnen zijn bewustzijn, binnen zijn begrip, binnen zijn kennis, dat wil zeggen, elk antwoord dat gegeven wordt is gebaseerd op zijn reis, op alles wat hij heeft meegemaakt, op alles wat hij heeft geleerd. Hoe zal het je dienen als het allemaal gebaseerd is op wat hij denkt? Je moet dit leren. Dit is een lering die we hier vele malen hebben herhaald en je leert het niet, je blijft de ander om hulp vragen, je blijft de ander om wijsheid vragen, je blijft de ander om zijn mening vragen.

Zoals het woord zelf zegt, de ander is de ander, niet jij; maar je staat erop om de ander om hulp te vragen.

Dus kan ik zeggen, dat je nooit onze antwoorden zult krijgen, omdat je meer gelooft in de ander dan in ons. En daarmee sluit je die deur, die open zou kunnen staan voor onze antwoorden. Het is alsof je zegt: “Kijk, ik ga hier de deur voor je sluiten, ik luister liever naar iemand die ik kan zien, iemand die leeft, iemand die net zo menselijk is als ik!

Dus, elke keer dat je weggaat en deze deur sluit en niet met ons communiceert, wordt de weg voor jou moeilijker, twijfelachtiger, onbegrijpelijker en uiterst gecompliceerd, omdat je meer en meer zult gaan twijfelen. Maar jullie denken dat jullie klaar zijn om het hele proces te doorstaan, jullie denken dat jullie helemaal klaar zijn voor de grote race, waarbij ik garandeer dat 90% van jullie na een paar stappen zal stoppen, omdat jullie niet in staat zullen zijn om te rennen.

We hebben hier keer op keer gezegd: de tijd is voor verinnerlijking, de tijd is voor voorbereiding. En wat is voorbereiding? Het is die open deur voor ons om je leven binnen te komen, voor ons allen om je te begeleiden, voor ons allen om je te helpen de hindernissen te overwinnen. Nu, wie zal deze deur openen? We staan allemaal aan deze kant. De vrije wil om de deur te openen en open te houden is de jouwe. Wij openen de deur niet, want je moet het open willen, je moet onze hulp willen, je moet in onze hulp geloven. Maar jullie denken dat jullie klaar zijn, jullie denken dat jullie goed voorbereid zijn, jullie zijn allemaal perfect geprofileerd en klaar voor het grote moment.

Dus vraag ik ieder van jullie om te herzien of je echt klaar bent. Klaar zijn is niet in een mooie outfit, helemaal opgedoft, klaar voor de race, want hij die elke dag traint kan een vod dragen en een betere kans maken dan jij. Dus wie is er klaar voor? Wie is echt klaar voor het grote moment? Hoe zul je hulp krijgen van de Lichtwezens om door het hele proces te gaan als de deur nog steeds gesloten is? Stel jezelf deze vraag: Ben je in staat geweest om de deur te openen en contact met ons te maken? Ik weet dat de meesten van jullie nee zullen antwoorden.

Hoe kunt u dan uw mond opendoen en zeggen dat u klaar bent en staat te popelen om alles te laten gebeuren? Voeg daaraan toe, duizenden en miljoenen die net zo zijn als u. Dus de grote weg, de grote waarheid is één: Je moet deze deur openen en open laten. En geloof met heel je wezen dat wij er zijn om je te antwoorden, om je te helpen, om je te leren moedig te zijn, begrip te hebben en wijsheid te bezitten. Dat is alles. Is dat te veel gevraagd? Ik denk het niet. Het is heel weinig gevraagd, maar u denkt dat het onmogelijk is.

Dus, zolang je je inbeeldt dat je niet in staat bent, dat je het niet verdient, dat je het niet kunt, blijft alles zoals het is. Nu, er kan een tijd komen dat de trigger voor de start van de race zal komen, of je er klaar voor bent of niet. En dan zullen we echt weten wie er gaat geraken en wie niet.

Ashtar

Kanaal: Vania Rodriguez

Vertaald naar het Engels door: EraOfLight 

Nederlandse vertaling: Reinier