Ashtar: Leer Onderscheid Te Maken Tussen Waarheid En Leugen

Ashtar: Leer Onderscheid Te Maken Tussen Waarheid En Leugen

Gechanneld door: Vania Rodriguez – 27 Januari 2022

Dierbare broeders en zusters van de planeet Aarde! Ik ben Ashtar Sheran!

Nogmaals, het is met grote vreugde dat ik vandaag bij jullie ben. We hebben ons laten zien en verschijnen constant in jullie hemelen. Begrijp dit vertoon niet zoals het op jullie wereld is, het is slechts een manier voor ons om al onze liefde te tonen, alles wat wij wensen voor jullie allemaal.

Binnenkort zal ons bestaan en onze aanwezigheid op jullie planeet bevestigd worden. Verwacht geen data. Geloof niet in data. Het zal gebeuren op het moment dat Vader/Moeder God denkt dat het beste zal zijn voor de mensheid. Alle heersers van deze planeet zijn zich bewust van wat er om hen heen gebeurt, hoezeer het ook lijkt dat het leven gewoon doorgaat zoals het altijd is gegaan. Iedereen is zich ervan bewust.

We kunnen jullie alleen dit vertellen: Net zoals velen van jullie in niets van dit alles geloven, niet geloven dat er een Nieuwe Wereld zal komen, niet geloven dat er veranderingen zullen komen, denken sommige heersers er net zo over; zij denken dat we bluffen. Sommigen denken dat ze nog tijd hebben om iets te doen, om het hele plaatje te veranderen, dat ze deze oorlog nog niet verloren hebben. Interessant, omdat hun leiders niets meer besturen, maar zij, als geïncarneerde zielen, nog steeds denken dat ze iets kunnen veranderen; en ze hebben heel hard geprobeerd om dat te doen.

We hebben hier voortdurend gezegd: leer naar alles te kijken met de ogen van liefde. Leer te kijken naar wat er op jullie planeet gebeurt met de ogen van geloof, van vertrouwen, van wijsheid, dat alles wat er gebeurt is voor de zuivering van wat er, energetisch gesproken, al eonen lang op jullie planeet is voortgebracht.

Wij zijn vaak op jullie aardbodem geweest, hoewel jullie ons niet zien. Wij hebben fysiek en direct contact gemaakt met veel van jullie vertegenwoordigers. Deze vertegenwoordigers kunnen niet gekend worden, alles gebeurt zo veilig mogelijk, zodat niets hen kan bereiken. We hebben ook onze oorlogstechnieken, want we zijn nog steeds in oorlog, niet langer een oorlogszuchtige oorlog zoals een tijdje geleden, laten we zeggen dat de oorlog nu mentaal is, de oorlog is om jullie te pushen om meer en meer angst te voelen.

Het nieuws, dat steeds slechter en slechter wordt, geeft jullie altijd de reden en het gevoel dat niets beter wordt, integendeel, alles wordt alleen maar slechter. Terwijl in feite 90% van wat er gezegd wordt een leugen is. Niets is zoals het wordt gemeld. We ontkennen de ziekte niet, we ontkennen hoe ze zich gedraagt. Het is niets van dat alles. En jullie blijven dit hele proces voeden, iedere keer als jullie horen en je verbinden met de energie die is doorgegeven.

Vergeet nooit dat je voedt waar je je aandacht op vestigt. Als er een zin wordt gezegd en je herhaalt die in je geest, dan concentreer je je op die zin en voedt je de energie die erin zit. Helaas besef je niet dat je elke minuut precies voedt wat zij willen dat je voedt. Begrijp dat je in staat bent om dit te veranderen. Op welke manier? Gewoon door niet te herhalen, niet te denken, niet door te geven. Waarom zou je iets doorgeven waarvan je weet dat het een leugen is? Ah, maar je weet niet wat waar is en wat een leugen is.

We hadden gedacht dat, ook al zijn jullie al zo lang onderwezen en geleid, dit nu wel gemakkelijk in jullie geesten zou zijn doorgedrongen. Wat is waarheid en wat is een leugen? De waarheid is dat wat je hart uitschreeuwt van vreugde; in de leugen doet het het tegenovergestelde. Alleen kun je hart en verstand niet verwarren. Want je vraagt het nooit aan het hart, je vraagt het aan het verstand, en het verstand zal altijd zeggen dat het waar is, omdat ze heel slim zijn en weten hoe ze de dingen zo moeten verwoorden dat het heel moeilijk is ze niet te geloven. Als je nu in je hart kijkt, jezelf erin plaatst en vraagt: “Hart, is dit waar of niet?” Van binnen is er geen vergissing; je zult het antwoord weten.

Ik zou dus zeggen dat dit een oefening is die jullie dringend moeten leren, want binnenkort zullen jullie interessante dingen gaan horen. En hoe weet je of deze dingen de waarheid of een leugen zijn? Hoe weet je dat? O, luistert je naar de mening van de ander? Als de ander tegen je zegt: “Het is waar!” zul je het geloven. Als de meerderheid zegt dat het een leugen is, zul je het ook geloven. Wat als die meerderheid die denkt dat het een leugen is, er nog niet klaar voor was om het als waarheid te horen, en jij het gewoon mis hebt?

Leer dus met spoed naar jullie harten te luisteren. Vraag het of het waar is of een leugen. Doe deze oefening, zodat je morgen niet naar de ander zult kijken voor het antwoord, of het waar is of een leugen, dat je zult horen. Hoe kun je dat weten? Je bent al zo lang bedrogen, dus hoe weet je of wat je verteld wordt waar is of een leugen? Of wat door ons gezegd wordt, door onszelf gezegd wordt of niet? Hoe kun je weten of wij het zijn of niet? Alles is mogelijk.

Jullie hebben al alle manieren gecreëerd om ons na te bootsen. Dus hoe weet je of wij het zijn die iets zeggen? Heb je daar ooit over nagedacht? Dan stel ik dringend voor dat jullie deze oefening leren, om met je hart te luisteren. Hoe doe je dat? Er zijn vele manieren, zoek naar de manier die het beste bij je past, de manier die voor jou het gemakkelijkst is. Kijk niet naar de andere. Vraag je Hogere Zelf om je de beste manier te tonen om je hart te bereiken.

Maar doe dit met grote spoed, zodat jullie morgen niet misleid zullen worden door wat jullie horen, en van wie jullie het horen. Leer dit, en wees er klaar voor, want op elk moment zullen jullie dit moeten gebruiken. En ik kan jullie alleen maar zeggen dat het moment heel, heel dichtbij is.

Kanaal: Vania Rodriguez

Bron

Vertaling naar Engels door: EraofLight.com

NL. vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org