Aartsengel Michael: Het Paspoort Naar 5D

Aartsengel Michael: Het Paspoort Naar 5D

Gechanneld door: Vania Rodriguez – 10 September 2021

Dierbaren! Ik ben Aartsengel Michaël!

Ik zie beweging, ik zie onrust, en het bevalt me, het bevalt me wat ik zie, ik houd van beweging; want beweging brengt verandering, het brengt een nieuw moment, het brengt een nieuwe dag, nieuwe beslissingen, en dit is heel goed. Wanneer je beweegt, wanneer je loopt, wanneer je rent, werkt je lichaam om alles te leveren wat nodig is voor dat moment. Het zorgt ervoor dat alle energie binnenin ook beweegt om te doen wat je lichaam vraagt, en dat is fantastisch. Stilstaande energie staat gelijk aan pijn, stilstaande energie staat gelijk aan ziekte, want je begint energieën op te stapelen op bepaalde punten, en na verloop van tijd raakt het zo uit balans dat er een probleem ontstaat.

Dus als je beweegt, is dat heel belangrijk, want het zorgt ervoor dat alle energieën ook bewegen, en niets hoopt zich ergens op. Het is hetzelfde met je gedachten, alleen beweegt de gedachte niet het fysieke lichaam, maar de gedachte beweegt je subtiele lichamen. Als je positieve gevoelens uitstraalt, gevoelens van vreugde, gevoelens van geloof, vertrouwen, vibreren je subtiele lichamen op dezelfde frequentie. Ze worden verlicht, waardoor alles wat je uitstraalt wordt uitvergroot en ook in de omgeving wordt uitgestraald.

Dus besef dat jullie niet alleen goed doen voor jezelf, maar ook voor het Geheel. En op dezelfde manier, als je twijfel uitstraalt, als je gebrek aan geloof uitstraalt, als je ongeloof uitstraalt, als je woede uitstraalt, als je haat uitstraalt, als je minachting uitstraalt, als je oordeel uitstraalt, als je kritiek uitstraalt, dan ontvangen je subtiele lichamen dat ook en stralen ze al die energie uit die je hebt uitgezonden. Maar er is een heel belangrijk punt hier: door de wijsheid van Vader/Moeder God, wanneer je positieve energieën uitstraalt, worden ze losgelaten uit je lichaam, zodat het Al alles ontvangt wat je uitstraalt. Dus je beweegt alle energie in jouw subtiele lichamen, ze vibreren op dezelfde intensiteit van wat je uitstraalt, waardoor zelfs punten die daar misschien stagneren en een beetje donker zijn, gereinigd worden, dat wil zeggen, je maakt een transformatie in je lichamen.

Dus laten we nu de andere kant op gaan: jullie stralen negatieve gevoelens uit. Door de wijsheid van Vader/Moeder God, ja, je weerkaatst dit ook naar het Geheel. Maar al deze energie blijft in uw subtiele lichamen, het reinigt niets, integendeel, het hoopt zich op in jullie lichamen waardoor er meer donkere plekken en opgehoopte energieën ontstaan op bepaalde punten van uw fysieke lichamen, waardoor ziekte en onevenwichtigheid ontstaat.

Besef dus hoe goed het is om alleen positieve dingen te spreken en te denken. Je bent niet alleen goed voor Iedereen, je bent ook goed voor jezelf. Je kunt zelfs veranderen wat al slecht in je is. En er zijn gevoelens die meer kracht hebben dan andere, zoals dankbaarheid bijvoorbeeld. Dankbaar zijn voor elk moment, dankbaar zijn voor elke ervaring, dankbaar zijn voor elk leerproces, dankbaar zijn dat je leeft, dankbaar zijn voor een nieuwe dag; het maakt een enorm verschil in je omgeving. Omdat dankbaarheid, wanneer gezegd vanuit het hart, een immense kracht heeft. Liefde uitstralen, niet te vergeten, dit is het grootste gevoel. Maar je moet heel voorzichtig zijn met het soort liefde dat je uitstraalt. Het is onvoorwaardelijke liefde, waarbij je gewoon uitstraalt, je vraagt er niets voor terug, je onderhandelt niet, je eist niet? Je geeft deze liefde gewoon aan het Al en aan jezelf.

Dus mijn broeders, jullie zijn opgewonden, op weg naar een nieuwe wandeling, een nieuwe reis; en het is fantastisch, het is magnifiek. Dus ik zou jullie willen zeggen, maak er gebruik van, zet je beste afdruk op je eigen gezicht, laat jezelf in de spiegel zien, de vreugde om het te leven. Dit is een kans die niet iedereen op deze planeet zal krijgen. Dus wees dankbaar dat je uitverkoren bent en op dit moment hier bent. Alles wat er met je gebeurt is een gevolg van je keuzes. Jullie hebben ervoor gekozen om op dit moment hier in deze groep te zijn. En nu kun je aan dit alles deelnemen op een intense en diepgaande manier. Denk er op deze manier over.

Jullie zijn niet met velen in verhouding tot de grote planeet, nee. Maar jullie hebben daar ooit een keuze gemaakt om hier te zijn. En nu zullen jullie het recht hebben om deel te nemen. Jullie kozen het, jullie zochten het. Alles wat we doen, alles wat we plannen, is het resultaat van wat jullie vibreren, en omdat deze groep zoveel licht, zoveel geloof en zoveel vertrouwen heeft getrild, krijgen ze dit geschenk. Zelfs als sommigen van jullie zich nog niet gerealiseerd hebben dat jullie het juiste moment missen om je aan te sluiten, om het juiste pad te kiezen, heeft de grote meerderheid hier al een keuze gemaakt en dat is waarom jullie dit geschenk krijgen.

Om met de Violette Vlam mee te lopen, om haar leringen te assimileren, om te leven zoals zij leidt is een hele beslissing, het is een goed gemaakte keuze. En daarom ben ik hier vandaag, om ieder van jullie te feliciteren die deze keuze heeft gemaakt, die het zichzelf heeft toegestaan om hier vandaag te zijn, en dit alles te beleven. Ik zou tegen jullie willen zeggen: Ik hou er echt van om beelden te zetten. Ik zou tegen jullie willen zeggen dat jullie niet op een schip stappen, het zal een boot zijn, een grote boot, ja, opdat jullie er allemaal in passen moet het een grote boot zijn, waar jullie kleine golven zullen trotseren, jullie zullen grote golven trotseren, jullie zullen stormen trotseren. En langs deze weg, zullen jullie leren hoe je te gedragen in elk van hen.

Denk je alleen aan jezelf, of denk je ook aan de anderen die in de boot zitten? Nee, niemand zal verdrinken, de boot zal niet kapseizen. Deze metafoor is alleen voor jou om te begrijpen, dat er transformaties in jou zullen plaatsvinden. Sommige zullen gemakkelijk zijn, zoals kleine getijden; sommige zullen een beetje moeilijker zijn, zoals grote golven; en er zullen die transformaties zijn, die je zult moeten stoppen en werkelijk een diepe verandering in je leven zult moeten maken, dat zullen de stormen zijn.

Geen enkel pad is gemakkelijk of eenvoudig. Jullie zijn op het pad naar opstijging, dus er zullen nog vele beproevingen komen. Nu zeg ik jullie, dat terwijl jullie door al deze beproevingen gaan, ik jullie verzeker, dat wanneer jullie aan het einde van de reis komen, jullie je paspoort naar de 5de Dimensie zullen verdienen. Diegenen onder jullie die niet van het schip springen en terugkeren naar de kust, diegenen onder jullie die erop vertrouwen dat zelfs met alle stormen het schip niet zal kapseizen, jullie zullen je paspoort verdienen, want als je de hele transformerende en transmuterende reis maakt, zul je automatisch in aanmerking komen voor het paspoort.

Wat nu, op dit moment, van ieder van jullie nodig is, is vastberadenheid, toewijding. Je kunt niet op een dag falen, want als je dat doet, zul je weer terug moeten naar het strand en de volgende boot moeten nemen. Begrijpen jullie dat? Jullie beginnen aan een reis, een reis waarbij degenen die zich niet gedragen op de boot, zullen worden uitgenodigd om terug naar de kust te gaan en helemaal opnieuw te beginnen. Ik zou zeggen dat u snel aan wal zult komen, u zult niet erg ver zwemmen, u zult er snel zijn, en u zult de volgende boot krijgen en helemaal opnieuw beginnen.

Zoals Saint Germain zei, deze reis heeft enkele tussenstops. Het is alsof je het strand verlaat en over een tijdje heb je een klein eilandje waar je aan land gaat, een paar meditaties doet, en dan weer verder gaat. Wie erin slaagt op een van deze eilandjes te komen, zal, mocht hij op een dag falen, niet meer terugkeren naar het strand, maar terugkeren naar het laatste eiland waarop hij is geland. Dit is een geschenk dat Saint Germain geeft. Maar er zal altijd uitstel zijn voor hen die falen.

Dus de toewijding, het vertrouwen, de zekerheid moet in ieders geest zijn. Want wie deze reis maakt omwille van het doen, zal het zeker vergeten en steeds weer opnieuw beginnen, totdat hij het opgeeft. Het is een teken dat zijn ziel niet klaar is voor wat komen gaat. Wat je naar elk eiland van deze reis zal brengen, is de inzet, het geloof, het vertrouwen dat je op de goede weg bent. Het is niet moeilijk, je moet gewoon willen deelnemen, volledig, de kleine golven, de grote golven of zelfs de stormen beleven; maar ben er zeker van dat je aan het einde van de reis een groot geschenk zult hebben, het paspoort naar de Vijfde Dimensie.

Dus ik geloof dat het de moeite waard zal zijn, om door zoveel stormen te gaan als nodig is. Voordat iemand vraagt: “Maar wat als ik niet deelneem, zal ik dan ook het paspoort krijgen?” Ja, als je op de juiste manier wandelt. Nu, niet in het tijdsbestek van hen die de reis volbrengen. Maar ik voeg er ook aan toe, dat elk geval een geval zal zijn. Er zijn al mensen die hun paspoort praktisch in handen hebben. Maar ik zeg u, dat het volbrengen van deze reis de reis voor velen hier zeer zal versnellen.

Velen zijn er bijna klaar voor en zullen de reis zeer gemakkelijk doormaken, anderen niet zozeer, omdat zij zich nog van veel dingen moeten ontdoen, de stormen zullen hevig zijn. Maar het is aan ieder van jullie om te kiezen wat je wilt. Denk veel na, analyseer. De boot vertrekt pas volgende week. Zijn jullie klaar om deze reis aan te gaan? Zijn jullie klaar, om allemaal deel uit te maken van dezelfde boot? Denk er eens over na. Het zal geen vakantiereis worden. Jullie zullen niet aanmeren op paradijselijke eilanden. Het zal een reis van transformatie zijn, van reiniging, van verandering. Zijn jullie er klaar voor? Ik hoop van harte dat u ja antwoordt.

En wees ervan verzekerd dat niet alleen Saint Germain, maar wij allemaal, op deze boot zullen zijn. En ieder van jullie die hulp nodig heeft, omdat je erg zeeziek bent van de lange reis op zee, wij zullen er zijn om je maag te kalmeren, en je te helpen het probleem te overwinnen. Dus vergeet dit niet, dat wij er zullen zijn, jullie allemaal, samen met jullie. U hoeft ons alleen maar om hulp te vragen, en ik garandeer u dat de reis niet zo slecht zal zijn. Wij zullen de stormen aanpakken, en jullie zullen er met gemak doorheen komen. Bereid jullie geest en hart voor, want de boot zal spoedig uitvaren. En we zitten allemaal op het strand op jullie te wachten.

Kanaal: Vania Rodriguez

Vertaald naar het Engels door: EraofLight.com

Vertaald naar het Nederlands door: Martien / wakkeremensen.org

♥  ♥  ♥

Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd.

Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

In Liefde en Licht, Ine & Martien