Hilarion – Reis van Ascensie

Hilarion – Reis van Ascensie

Kanaal: Vania Rodriques – 3 Juni 2024

Lieve broeders en zusters van de planeet Aarde! IK BEN HILARION!

Nog een reis. Alleen deze is een beetje anders. Het is een reis waar je gewoon voor kiest om deel te nemen. Om alles te ontvangen wat de Code van Licht die ik jullie achterlaat naar ieder van jullie zal brengen.

Het fysieke lichaam genezen is behoorlijk ingewikkeld, omdat je echt moet geloven in wat je doet; in wat je naar je toe kunt trekken. Maar op dit moment brengt deze Code van Licht een extra dosis balans en, laten we het zo zeggen, reiniging. Zodat alles wat invasief is in jullie lichamen wordt verwijderd.

De reis gaat op dezelfde manier verder. Je kijkt naar de code wanneer je maar kunt. Maar het is belangrijk dat je in deze 24 uur waarin deze code wordt uitgezonden, gewoon veel water drinkt. Want jullie lichamen worden gereinigd; goed gedaan. Maar als je geen water drinkt, zal al dat vuil in je lichaam achterblijven. En gaat het uiteindelijk terug naar waar het was. Dus drink water, zodat al dat afval uit jullie lichamen komt.

Nee, geloof niet dat ik hier ben om je een remedie voor al je kwalen te brengen. Het is zoals ik al zei: Het genezen van het fysieke lichaam is iets ingewikkelder. Maar ja, ik zal evenwicht brengen, ik zal verlichting brengen, hoe weinig het ook mag zijn. Maar je zult het verschil voelen.

En het is belangrijk dat je je lichaam steeds meer reinigt. Met veel water. Altijd in de natuur zijn, Gaia’s energie ontvangen. Goed eten, ongezond voedsel vermijden. Fruit en groenten eten. Zoveel mogelijk dieren vermijden. Je lichaam zo schoon mogelijk houden.

Wees er zeker van dat genezing een zeer expansief werkwoord is in jullie wereld. Want jullie begrijpen genezing alleen als iets lichamelijks. En dat is het niet. Het is veel meer dan dat. Het gaat ook over het helen van de ziel. En hoe genees je de ziel? Ten eerste door je fouten toe te geven. Door toe te geven dat je ziel misschien veel heeft gedaan en dat daar nu de prijs voor wordt betaald.

Wat is dan belangrijk om de ziel te reinigen? Vergeving. Vraag om vergeving. Aan wat en aan wie? Het maakt niet uit. Vergeef iedereen die je gekwetst heeft, op elk moment, in elk tijdperk. En vraag om vergeving van degenen die je gekwetst hebt, op elk moment, in elk tijdperk. Wat telt is het gevoel dat uit je hart komt.

Kijk er dus naar in de 24 uur dat je deze Code ontvangt. En elke keer dat je ernaar kijkt, vergeef je en vraag je om vergeving. Het heeft de kracht om door de tijd heen te vegen en naar elk mogelijk punt op je reis te gaan, te vergeven en om vergeving te vragen. Deze code zal je helpen deze rol te vervullen.

Geloof me, dit is een tijd voor reiniging. Van de planeet en van jullie zielen. En ook van jullie lichamen. Alle reiniging is complex. Het maakt vaak meer rommel dan het opruimt. Maar de rommel moet gemaakt worden. Want elk hoekje moet worden aangeraakt, elk hoekje moet worden blootgelegd, zodat het kan worden schoongemaakt.

Gebruik deze code. Vergeef en vraag om vergeving.

HILARION

Kanaal: Vania Rodrigues

Nederlandse vertaling: Onbekend