Recht Uit Het Hart

Recht Uit Het Hart

Door: Valerie Donner – 29 april 2022 – voor begin Mei

Dierbare Grond Bemanning:

Hier is de laatste boodschap van Apollo: “Wij groeten jullie vandaag op onze speciale missie van vrede. De onrust op de planeet aarde creëert crisis en chaos in jullie hele planetenstelsel en ook op andere plaatsen. Dit kan niet langer getolereerd worden. Speciale krachten van licht zijn op hun plaats om de donkere en negatieve energieën om te leiden die de aarde gedurende eonen van tijd zijn binnengedrongen. Het is noodzakelijk om aan deze uiterst belangrijke Missie te beginnen om de aarde te doen herrijzen en haar terug te brengen naar het licht. Alles is op zijn plaats voor deze naderende verschuiving. Jullie beginnen deze energieën al te voelen. Jullie kunnen je onevenwichtig voelen, nerveus, vreemd, oververmoeid, besluiteloos, en als een vreemdeling in een vreemd land. Jullie kunnen hongeriger zijn dan gewoonlijk, of helemaal geen honger hebben.

Jullie voelen je misschien meer naar binnen gekeerd en alsof je dingen kwijt wilt. Misschien hebben jullie ook gemerkt hoe snel de tijd gaat. Er is veel gaande achter de schermen en veel te regelen in jullie eigen leven. Het is raadzaam om situaties in jullie leven waar geen aandacht aan is besteed met elkaar in overeenstemming te brengen. Uitstelgedrag zal tot het verleden gaan behoren. Probeer, indien mogelijk, op te ruimen wat je kunt. Vraag ons om hulp als je die nodig hebt. We zijn bij jullie.”

Valerie: Grond Bemanning, ik schrijf een paar dagen eerder omdat er op dit moment zoveel gaande is. Het is veel goed nieuws! Het gaat over nieuw leven en nieuwe schepping. Het is erg opwindend! Ik weet zeker dat sommigen van jullie zich kunnen inleven in wat Apollo bespreekt in zijn boodschap. Er is nog veel meer te vertellen. Op zaterdag 30 april zullen we de meest buitengewone Zonsverduistering hebben. Dit is iets dat massale verandering op de hele planeet kan voorkomen. Het gaat over nieuw leven en nieuwe schepping.

Volgens healer, leraar, Jelelle Awen, https://soulfullheartblog.com/ in een artikel van 27 april 2022, getiteld “Energy Update: Zeldzame Planetaire Uitlijning Biedt Balans & Heling van Polariteiten.” “Er is nogal een krachtige planetaire parade, zoals het wordt genoemd, aan de gang nu Venus, Mars, Jupiter, Saturnus en de maan in zichtbare uitlijning met elkaar zijn in onze vroege ochtendhemel. … . Het is een uiterst zeldzame en unieke planetaire gebeurtenis… . Venus en Jupiter, de twee helderste planeten, zullen zeer dicht bij elkaar te zien zijn, samen met een gedeeltelijke verduistering van de zon door de zwarte maan.”

Opnieuw, in samenhang met de Zonnevlam informatie, deden Jelelle Awen en haar echtgenoot, Raphael Awen, een speciale “Zonnevlam Ascensie Energie Update & Video” op 20 april. Zij vermeldden dat “In de laatste 24 uur alleen al, de zon meer dan 19 zonnevlammen heeft geproduceerd. Het totaal omvat 5M klasse explosies en een krachtige X2.2 klasse zonnevlam. De fusillade zal waarschijnlijk doorgaan als het kolossale zonnevlekkencomplex AR2993-94 de komende dagen naar de aarde draait,” aldus spaceweather.com

Jelelle en Raphael, die de zonneactiviteit al meer dan 10 jaar bestuderen, wijzen er in hun video op dat de ouden vastlegden dat vóór een zonneflits de zon in actie kwam. Er zijn vijf eerdere zonnevlammen geweest in de geschiedenis van de aarde. We bereiden ons voor op een zesde.

Op 23 april 2022 ontving Channel, Michael Love een “Pleiadian Light Forces Transmission, The Event and The Great Solar Flash.” Daarin zegt hij: “De Pleiadiërs zijn meesters van licht, bewustzijn en ascensie zijn inderdaad welwillende wakers over de evolutie van de mensheid!

“Zij spreken hogere waarheden duidelijk tot de mensen, op een down- to- earth en gemakkelijk te begrijpen manier!

“De informatie die zij brengen is puur licht en is zo gecodeerd dat het slapende DNA-strengen activeert en bewustzijnsniveaus verhoogt!

“Er is niets meer waar dan ‘Wat is.’ en dit Hogere licht is eeuwige Akasha data en is de ultieme waarheid!

“Wanneer dit licht in het lichaam komt, beginnen dingen te activeren en aan te gaan.

“Deze nieuwe lichtgegevens triggeren het cellulaire DNA en zorgen ervoor dat veel grotere of complexere stromen informatie op kosmisch niveau door de DNA-strengen of optiek van het lichaam gaan stromen.

“Deze nieuwe hogere gegevens worden dan beschikbaar voor het bewustzijn, waardoor het bewustzijn en de niveaus van weten sterk toenemen.

“Bovendien, wanneer deze hoog vibrerende kosmische lichtgegevens door het lichaam beginnen te stromen, ontsluit het herinneringen die in de cellen van het lichaam zijn opgeslagen, zelfs oude herinneringen.

“Wanneer dit allemaal gebeurt, zal men een verbazingwekkend, gelukzalig aha-moment ervaren waar alles volledig logisch begint te worden, voor de eerste keer!

“Op dit punt worden alle toestanden van geheugenverlies en onwetendheid van ‘Wat is.’ verwijderd en het licht van de waarheid schijnt, waardoor alle dingen gedwongen worden zich te tonen zoals ze werkelijk zijn!

 “Dit is het Grote Ontwaken, en het grote proces van ascensie is op dit moment aan de gang op planeet aarde!

“De grote meesters hebben gezegd: “Nu is het tijd om volledig te ascenderen, zodat jullie alle dingen kunnen weten. . . . “

Er is meer te lezen. Hier is de link: https://roserambles.org/2022/04/23/the-event-and-the-grand-solar-flash-pleiadian-light-forces-transmissions-4222022-april-23-2022/

Grondbemanning, dit is misschien wel de belangrijkste boodschap die ik in de 25 jaar dat ik jullie boodschappen stuur heb geschreven. Ik weet al minstens zo lang van de fotonengordel. We zitten in de Fotonengordel, die elke 26.000 jaar omwentelt. We leerden dat als we de nulzone van de Fotonengordel bereikten, we die lichtflits zouden krijgen. Ik herinner me dat ik wachtte op die zonneflits, die lichtstraal, die onze ogen en onze pijnappelklier zal raken, en ons en de planeet zal veranderen “In een oogwenk.” Het hele bewustzijn zal veranderen. Het zal het bewustzijn van de hele schepping veranderen.

Ik geloof dat de zonneflits ophanden is.

Wachten

Door: Valerie Donner

Ik ben aan het wachten.
Op wie of wat wacht ik?

Het is dichtbij.
Ik voel het aankomen.

Het heeft nog geen vorm aangenomen,
maar het komt eraan.

Wat moet ik doen?
Waar moet ik kijken?

Het zit diep van binnen
Als een spiritueel boek.

Het is echt aanwezig.
Mijn hart kan het voelen.

Al het andere staat in de wacht.
Dit is de essentie ervan.

Ik weet dat het waar is.
Er komt een einde aan.

Wat is waar en echt?
Wie zijn onze echte vrienden?

Het is zo stil geweest,
Klaarmaken.

Blijven in het onbekende
Houdt me stabiel.

Ik zal me naar buiten wagen
Wanneer de timing goed is.

Het zal een enorme vorm zijn
Van het helderste licht.

Er is nog meer goed nieuws grond bemanning! We hebben veel schepen hier gehad om ons te helpen. Op Goede Vrijdag hadden we meer schepen dan ik ooit in 25 jaar gezien heb. Die nacht brachten ze ons een krachtige regenbui die hard nodig was.

Het had hier in de baai van San Francisco sinds december niet meer geregend. Misschien hadden we een paar druppels, maar niets wat we nodig hadden. De schepen kwamen ook enkele dagen later. Opnieuw brachten ze ons zeer krachtige, reinigende regen. Het was zo luid dat ik er om vijf uur ’s ochtends wakker van werd. Het klonk als onweer, maar er was geen onweer. Toen ik die dag een wandeling maakte, kon ik voelen dat ze het waterpeil in onze grond aan het meten waren. Het voelt voor mij alsof ze terug kunnen komen en ons nog meer kunnen brengen.

Hier zijn wat foto’s van de schepen:

Hier is nog meer goed nieuws! Dit keer goed nieuws over kleine Esko, mijn achterneefje, die op 22 oktober 2022 een tak van een sequoia-boom vanaf een hoogte van 60 meter op zich kreeg, terwijl hij op een bankje in het park zat toen hij twee jaar oud was. Het verbrijzelde de rechterkant van zijn schedel. Hij was in een park in Noord-Californië met zijn moeder en haar vriendin. Ze brachten hem met spoed naar het ziekenhuis een mijl verderop en hij werd in een medische helikopter naar een kinderziekenhuis hier in de San Francisco Bay Area gevlogen. Hij werd geopereerd, lag tien dagen op de IC en lag twee maanden in het ziekenhuis. Op 8 april werd Esko succesvol geopereerd aan zijn schedelkap. Het was een vier uur durende operatie. De operatie was zo succesvol dat hij vier dagen na de operatie werd ontslagen en twee dagen later mocht hij als speciale beloning naar het Monterey Aquarium. Hij hoeft niet langer een helm te dragen en is weer een normaal jongetje van drie jaar. Dit is niets minder dan een wonder! Ik weet dat Esko een speciale meester is om een verhaal als dit te hebben! Ik wil jullie allemaal bedanken voor jullie gebeden de afgelopen zes maanden, en voor jullie bijdragen, en voor het vasthouden van energie voor zijn genezing. Dank God!

Oh, er is nog een goed nieuwtje. Ik hoorde van een hogere autoriteit dat “Het geld dat we moeten ontvangen er is.” We zouden in de nabije toekomst geld moeten gaan ontvangen en ik weet dat de meesten van ons niet kunnen wachten.

Valerie Donner

Bron

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org