Recht Uit Het Hart

Recht Uit Het Hart

Door: Valerie Donner – September 1, 2022

Dierbare  grondbemanning

Hier is het laatste nieuws van Apollo: ‘Vandaag wil ik het grote ontwaken bespreken. Jullie bevinden je in het midden van het grote ontwaken. De temperatuur stijgt, de waarheid dringt door, het licht versnelt, en jullie vragen je af waar de tijd gebleven is. Dit zijn allemaal tekenen van het grote ontwaken. Waar het ophoudt weet niemand. Dit stijgende bewustzijn beweegt zich naar de eeuwigheid, en niets kan stoppen wat er gebeurt met de ascentie van de aarde. De hele schepping is nu op jullie gericht. Kun je de liefde voelen? Kun je de hartslag van de aarde voelen? De aarde is extatisch, en we hopen dat velen van jullie zich ook zo voelen. Wij hopen dat jullie het opruimen van de duisternis voelen en hoe veel vrediger de planeet is. Waar je ook woont, dit gebeurt in razend tempo. De Schepper speelt zijn hand. De kaarten liggen op tafel. Er is geen weg terug naar de materiële wereld want die stort voor jullie ogen in elkaar. Jullie hebben een prachtige toekomst. Het kan een tijdje chaotisch zijn, maar jullie hebben het gereedschap om je door wat er ook gebeurt heen te manoeuvreren. Vind de kracht in de liefde van de Bron, en de liefde van de Bron voor jou in je hart. Je zult alles hebben wat je nodig hebt. Wij zijn bij jullie en zullen jullie er doorheen loodsen.”

Grondbemanning, hoe gaat het met jullie? Beginnen jullie het licht te zien aan het einde van de tunnel? Het is er. De film is bijna voorbij. Door naar de natuur te luisteren kun je het geluk voelen dat zij in zich draagt. Door te staan en naar de zon te kijken, kun je het hogere bewustzijn voelen. Het is alsof je gevoed wordt door de sterren. Er zijn veel tekenen dat de waarheid je zal bevrijden. Laat de tekenen je uit de afgelopen drie jaar voeden. Laat het verleden los want je bent er voorbij. De duisteren zijn in een vrije val. De aarde zal voor altijd van hen bevrijd worden.

Veel meer van de mensheid is aan het ontwaken. Dit is nodig zodat wat deze planeet is overkomen nooit meer gebeurt. De krachten van het licht rukken op. Ze maken grote stappen. Ze zijn er klaar voor en ze doen fantastisch werk, net als jullie. Deze krachtige kracht doet me denken aan de woorden die Clint Eastwood zei in een film genaamd “Sudden Impact” in 1983: “Ga je gang. Maak mijn dag goed!” Hij heeft altijd een stoere vent gespeeld.

Wij zijn de stoere jongens en meisjes die voor het licht werken. We voelen de kracht van de liefde en de waarheid van binnen. We rukken op en zullen een plotselinge impact hebben op de bevrijding van de aarde.

Elke gedachte die we hebben is belangrijk. Elke beweging die we maken doet ertoe. Het beoefenen van vriendelijkheid en liefde ankeren in meer van de vijfde dimensionale energie en hoger. We elimineren het slachtofferbewustzijn en drukken ons de overwinning in. We hebben het recht om ons unieke zelf te zijn. We mogen onze soevereiniteit beoefenen. We zijn verplicht om in de waarheid en het licht te staan. Deze energie vasthouden is onze taak. We hoeven niet te vechten tegen hen die anders denken dan wij. We hoeven alleen maar onszelf te zijn en lief te hebben en anderen hun eigen ontwaken toe te staan.

Er zijn tekenen in de lucht en er zullen er meer komen. Ik ben tot het besef gekomen dat er wolkenkunstenaars zijn die ijverig werken om andere tekenen te geven en ons gerust te stellen over het grote ontwaken. Ik stel me voor dat deze wolkenkunstenaars engelen zijn en dat zij kunst maken om ons te behagen. Zij weten dat sommigen van ons op zoek zijn naar wat er in de lucht gebeurt. Mensen over de hele wereld kijken naar de zon en de lucht. Op een dag maakten ze een groot hart, en ik kon de liefde van hen af voelen komen. Ik heb letters gezien, een gouden draak, en zelfs een wolk die op Trump lijkt. Ik vond dit wel grappig. Hoe je ook over hem denkt, ze hebben geweldige kunstwerken gemaakt. Er is een grote kunstgalerie in de lucht. Kijk er maar eens naar. Hier zijn een paar foto’s:

God’s Kunstgalerij in de Hemel

Door: Valerie Donner

Open je ogen

en kijk omhoog.

De hemel is het canvas

 En wie weet wat ze zullen verzinnen?

 

Er zijn allerlei soorten artiesten

 die wachten om zich te openbaren,

hoe de lucht te gebruiken als media

Om dingen meer echt te verklaren.

 

Er zijn gezichten

van dieren en andere wezens.

Ze zullen je blij maken

 En je kunt een giller maken!

 

Naar de hemel kijken

 Kan je verwijderen van deze wereld.

 Het kan je naar andere plaatsen brengen

 Waar je je met juwelen bezaaid kunt voelen.

 

Er is een gezegde:

“Zoals boven, zo beneden.”

Ze laten ons zien wat hier is

 Zodat we het kunnen weten.

 

Hun symbolen en geschriften

Zouden fijn zijn om te begrijpen.

Ik ben op zoek naar het woordenboek

Zodat ik het uit de eerste hand zal weten.

 

Zoek iedereen op.

Veel plezier.

Deze kunst in de lucht

Is vlug en snel.

 

Vertaling: wakkeremensen.org