Mira van de Plejadische Hoge Raad / Valerie Donner

 Mira van de Plejadische Hoge Raad

Door Valerie Donner / 6 mei 2016

Ik ben Mira. Ik groet jullie vanuit de Aarde Raad waar we jullie en de Aarde in de gaten houden en bewaken. Dit zijn vluchtige tijden, Grond Bemannning.

Gedachten komen en gaan, de oude sprongen in en uit, onzekerheid houdt hen uit balans en de energieën op de Aarde zijn aan het schudden. Wat jullie normaal of normaliteit noemen is niet-bestaand. Elke dag is echt een nieuwe dag.

De andere vliedende magie is de uitgebreide aanwezigheid van onze vloten met schepen aan de hemel en rond de grenzen van de planeet. We zijn volop aanwezig en voorbereid voor welke mogelijkheid er ook zal gebeuren. Jullie zijn in elk geval niet alleen.

We hebben de vaardigheid en vermogens om meesterlijk met alles om te gaan wat zichzelf vertegenwoordigt. Zoals jullie weten zijn we nu ‘standby’ om te verzekeren dat het Ascentie proces verder gaat op de meest gunstige manier die mogelijk is.

We denken dat de duistere krachten verrast zullen zijn met hun lot. Ze gaan draaiend in de laatste bestemmingen alhoewel ze nog de gelegenheid hebben om zich naar het Licht te keren zelfs tot op het allerlaatst. Ze zullen spoedig ontdekken dat macht en hebzucht niet hun pad naar een plek van troost of welkom zal zijn. Hun dagen zijn zeker beperkt. Hoe meer beperkt ze worden hoe meer onbeperkt jullie worden, dus jullie kunnen hun vertrek verhaasten door je te herinneren wie je werkelijk bent: goddelijke menselijke wezens die jullie goddelijkheid leven en uitdrukken.

Ik weet zeker dat dit op een nieuwe weg zou lijken om mee door te leven en op sommige manieren is dat ook zo. Het is waar jullie eonen van gedroomd hebben zelfs als je de droom niet meer kunt herinneren. Wees verzekerd dat de levens die je geleefd hebt illusies zijn. Jullie zullen je ware bedoeling manifesteren met je bestemming in Liefde en Genade. Dat is deel van de natuurlijke ontplooiing van ascenderende zielen.

Nieuwe ideeën en creativiteit zullen uit jullie springen op verbazende manieren. Jullie zullen van plezier springen in de hogere frequentie van de 5de dimensie en dat zal natuurlijk voelen. Jullie zullen je afvragen hoe je de lagere niveaus van de derde dimensie zo’n lange tijd konden overleven.

Jullie deden dat door jullie liefde voor de Aarde en je wens als Grond Bemanning om te helpen. Jullie moesten je vibratie verlagen en leren om daarin te passen met manieren die onprettig waren. Jullie groeiden en healden/genazen terwijl je vele anderen hielp om hun behoeftes te overstijgen van groei en healing. Jullie hebben dit allemaal gedaan. Nu is alles wat je moet doen om met de zich evoluerende planeet verder te gaan terwijl je doorgaat je bewustzijn uit te breiden.

Met jullie veranderende besef zul je de waarheid leren over de Aarde en waarom je in de matrix leefde die beheerst werd door de duistere krachten.

De meesten van jullie hebben weinig kennis van de ware geschiedenis van jullie planeet, maar jullie beginnen al meer te leren. Het zal allemaal spoedig genoeg worden verteld maar je moet integreren wat je langs het pad kunt doen. De toenemende transparantie maakt dit proces gemakkelijk. Blijf wakker en houd je hart open.

Het goddelijke experiment op geliefde Moeder Aarde komt aan zijn eind. Jullie zijn een deel van dit experiment en jullie zullen terugkeren om in een staat van Liefde te leven.

Jullie zullen in staat zijn om achteruit te kijken en je te herinneren hoe het leven was in dualiteit en afscheiding. De meesten van jullie zullen gebruiken wat je geleerd hebt om andere opstijgende planeten te assisteren, nadat jullie de Aarde hebben geholpen terug te keren naar haar natuurlijke staat in de hogere dimensies.

Opnieuw, wij eren jullie en groeten jullie om alles dat je doet voor de evolutie van de Aarde, het zonnestelsel en andere zonnestelsels waar jullie deel van zijn.We zijn een met jullie in Liefde, Vrede en Vreugde.

Ik ben Mira en ik houd van jullie en waardeer jullie.

Mira of the Pleiadian High Council via Valerie Donner, May 6, 2016.

http:www.thegroundcrew.com/channeled_messages.htm#message

Image ~ loveandlightportal.wordpress.com

Illuminarions Now Shortlink :  http://wp.me/p2wHrN-4fw·