Mira van de Pleiadische Hoge Raad: Wij zijn Met Jullie.

Mira van de Pleiadische Hoge Raad: Wij zijn Met Jullie.

Gechanneld door: Valerie Donner – 5 Juli 2021

Gegroet, ik ben Mira van de Pleiadische Hoge Raad. Ik ben verheugd om vandaag met jullie te spreken, tot ons geliefde grondpersoneel dat hard aan het werk is. Wij zijn bij jullie en weten van jullie komen en gaan, jullie successen en jullie mislukkingen, zoals jullie die zien. Wij beseffen jullie twijfels en angsten, jullie behoeften en uitdagingen. Wij begrijpen hoezeer jullie wereld verandert en jullie relaties ook. In feite is het een uitdaging om een plek in jullie leven te vinden die niet aan het veranderen is.

Dit is waar ascensie over gaat. Het gaat over liefhebben, jullie lessen leren, en loslaten. Je kunt niet opstijgen naar een hoger bewustzijn als je nog steeds vasthoudt aan de stoel waarin je zit. Kun je je voorstellen dat er iets veel comfortabeler voor je zou kunnen zijn? Misschien zit je wel in de stoel van de commandant op je schip met je galactische familie? Ja, alles is mogelijk.

Voorbij zijn de dagen van de oude illusies. Jullie zijn ontwaakte wezens van licht, dus de illusies zijn nu heel weinig op jullie van toepassing. Jullie zijn je bewust van wat waar is en wat niet. Jullie hebben talloze ervaringen gehad van bedrogen te zijn. Het is wat jullie noemen “oude koek” aan het worden. De duisteren hebben moeite je te misleiden en te verwarren zoals ze dat vroeger deden. Je kent de waarheid in je hart. Hoewel bedriegers nog steeds met je proberen te sollen, vind je hun energie minder aantrekkelijk. Wees je ervan bewust als iets te mooi lijkt om waar te zijn. Hang niet aan elk woord dat sommige van deze mensen zeggen. De rotzooi moet eruit.

De waarheid komt aan de oppervlakte als een meteoor die op de grond valt. Als die valt zal hij explosieve informatie brengen die zich nu snel zal verspreiden. Het grootste deel van de mensheid, of ze het beseffen of niet, wil de waarheid weten. Dit zijn de eindtijden van het leven in het materiële derde dimensionale bewustzijn. De menselijke ziel verlangt naar vrede. Wij verzekeren jullie dat dit de manier is waarop jullie zullen leven.

Stap voor stap, dag na dag, creëer je jouw nieuwe wereld. Voor je het weet, zul je leven in 5 dimensioneel hoger bewustzijn. Wij werken samen als een krachtige kracht van licht om de aarde en al het leven naar een hoger bewustzijn te tillen.

Houd jullie ogen op de hemel gericht, want wij zijn bij jullie.

Ik ben Mira van de Pleiadische Hoge Raad en de Aarde Raad die jullie onze liefde sturen.

 

Kanaal/bron: Valerie Donner

 

 

Vertaling: Martien / wakkeremensen.org