Mira van de Pleiadische Hoge Raad

Mira van de Pleiadische Hoge Raad

via Valerie Donner: 10 juli 2015
11 juli 2015 geplaatst door Andrew Eardley

Gegroet, ik ben Mira.

Ik ben blij met jullie te spreken vandaag.

We hebben het erg druk gehad met het monitoren van de aangelegenheden van de planeet en de ruimte. Er is te veel dat ik niet kan onthullen, omdat het onveilig en onverstandig zou zijn. Ik zal jullie vertellen dat we de hulp van het grondpersoneel nodig blijven hebben. We hebben jullie voortdurende waakzaamheid en bewustzijn nodig. We hebben jullie nodig om door te gaan het zuiver te spelen en te zorgen dat jullie vibraties blijven stijgen.

Binnenkort zullen er nieuwe onthullingen worden gedaan. Diepgaande interventie van alle partijen die betrokken zijn bij het welzijn van de Aarde zullen samenkomen in hun directe rollen en actie. Dit is een tijd van uitbreiding van onze taken. We gaan worden wat jullie noemen ‘meer handen maken licht werk’.

De planeet is in een zorgwekkende plaats. Haar welzijn wordt bedreigd door de schade en de menselijke vernietiging. Ze heeft ons de mogelijkheid gegeven om vrijelijk op de planeet te leven. Kijk naar wat er gebeurt met jullie oceanen, jullie voedsel, gezondheid, het weer, etc. Dit zijn reacties op de staat van onbalans, van gulzige en egoïstische wezens. We moeten de Aarde schoonmaken.

Jullie Ruimte Familie werkt achter de schermen om rampzalige schade met lange termijn effecten te voorkomen. Er is veel om te worden opgeruimd en gereinigd. Wij maken voortdurend onze vloot groter. We zijn zelfs nieuwe technologieën aan het creëren voor het verwijderen van verontreinigingen en verontreinigende stoffen, zoals we nog niet eerder gezien hebben.

Dit zijn actieve en tijden van beproeving voor degenen onder jullie die de Aarde bewonen. De chaos is nodig om evenwicht te brengen. Jullie worden beschermd, mateloos geliefd en aangemoedigd. Ieder van jullie is kostbaar voor de Schepper en voor ons. Wij vertrouwen op jullie vaardigheden en al snel zullen jullie dit uit eerste hand vernemen.

Wij zijn experts in het Ascensie proces. Jullie zijn de helderste van de schittering. Jullie werden gekozen om nu hier te zijn, dus wensen wij dat jullie gemotiveerd blijven en niet opgeven. We tappen in op hoe jullie het doen en we zien dat sommige van jullie er al aan hebben gedacht om de handdoek in de ring te gooien (ik hou van sommige van jullie uitlatingen.) Als je jezelf op kunt rapen, droog jezelf af en blijf doorgaan en je zult er geen spijt van krijgen.

Begrijp alsjeblieft dat je bewustzijn en trillingen van belang zijn. Wat jullie nu ervaren is een onderdeel van het ascensie proces. Wat er gebeurd op jullie planeet is te ver te lang gedragen. Het lijden van het leven op Aarde is onbeschrijfelijk.

Dit is een groot project en we zitten middenin de barensweeën ervan. Blijf geaard. Verhef je gedachten. Laat angst los. Leef in Liefde en dienstbaarheid. Weet dat dit vruchtbaar zal zijn. Jullie zullen in de vijfde dimensie en hoger leven, eerder dan jullie het weten.

Ik ben Mira in liefdevolle dienstbaarheid aan de Aarde en aan jullie.

Mira van de Pleiadische Hoge Raad. Gechanneld door Valerie Donner. 10 juli 2015.

http://www.thegroundcrew.com/channeled_messages.htm

vertaling: wakkeremensen