Mira van de Pleiadische Hoge Raad: Verwijdering van het Duister

Mira van de Pleiadische Hoge Raad: Verwijdering van het Duister

Gechanneld door: Valerie Donner – 3 Juni 2022

Gegroet, ik ben Mira van de Pleiadische Hoge Raad die fulltime samenwerkt met de Raad van de Aarde.

Op dit moment is er veel te zien op de Aarde. Het komen en gaan is prachtig. Het licht, het leven, de reiniging en opruiming, transformeren jullie planeet.

We vieren ook de verwijdering van de duisteren. Hun verwijdering had al veel eerder moeten plaatsvinden. Het zou jullie harten moeten verwarmen om te weten hoe ze reageren op hun verwijdering. Ze krijgen wat ze verdienen en zullen nooit meer naar de aarde mogen terugkeren.

Jullie bevinden je in een tijd van herstel die een belangrijke noodzaak is voor het voortbestaan van de aarde en het leven erop. Wij willen de grondbemanning aanraden bewust te streven naar het reinigen van hun lichaam, geest, gedachten en woorden, want dit zal ook het bewustzijn sterk beïnvloeden. Door je meer bewust te worden van de trillingsgeluiden die uit je stembanden komen, zul je beginnen te begrijpen hoe je een hogere bijdrage kunt leveren aan het verheffen van het bewustzijn van de planeet. De oude gedachten en woorden stagneren. De op angst gebaseerde beelden die in films en andere media worden gebruikt, besmetten en zullen niet langer aanvaardbaar zijn op de aarde. Als je oplet, zul je beginnen te zien hoe sommige mensen zich al in dit onderwerp verdiepen. Zij zijn machtig en zij gaan sommige van deze bedrijven, die de giftigheid in stand hebben gehouden, lamleggen.

Ga alsjeblieft in je hart en rangschik wat het meest belangrijk voor je is. Vraag waar je van grote dienst kunt zijn en beoordeel waar je passie het eerste en het belangrijkste is. Wij verzekeren jullie dat je de middelen zullen krijgen die je nodig hebt om je hart te volgen. Jullie kunnen een voorbeeld worden voor anderen, zodat zij hetzelfde kunnen doen. Jullie gemeenschappen en jullie uitgebreide spirituele families komen dichterbij. Dit is hoe jullie de Gouden Eeuw gaan creëren. Jullie kunnen ook diegenen verwijderen die jullie op een voetstuk hebben geplaatst. Besef dat jullie allemaal gelijk zijn en dat sommigen van hen op het voetstuk het niet verdienen om daar te staan. Wat belangrijk is, is jullie licht en jullie dappere harten die jullie naar jullie meest gepassioneerde projecten leiden.

Wanneer de oude systemen beginnen te falen, kunnen jullie tot de ontdekking komen dat jullie op wonderbaarlijke wijze werken aan het creëren van nieuwe systemen. Sommigen van jullie hebben al ideeën om opnieuw te beginnen. De aarde zal jullie schildersdoek worden en jullie zullen je penseel gebruiken om jullie oneindig mooie nieuwe aarde te scheppen. Door om je heen te kijken zul je, met je stijgende bewustzijn, bemerken waar aandacht nodig is. Vanuit deze observaties zul je in staat zijn om andere gelijkgestemde vrienden te verzamelen om actie te ondernemen.

Begin je een veilige, stille, schone, coöperatieve, liefdevolle, goed functionerende, gelukkige, leuke en vreugdevolle nieuwe planeet voor te stellen. Zie hoe vreugdevol het zal zijn voor ons, jullie galactische familie, om te komen en te gaan. Jullie zullen delen, en wij zullen delen, en van elkaar leren. Wij zijn opgewonden om bij jullie te zijn. We genieten van vieringen en er zullen er veel zijn.

Wat moeten jullie nu doen, grondbemanning? Hou het licht vast. Opletten. Let op de lucht. Volg je hart. Creëer nieuwe dromen. Heb mededogen voor iedereen. Laat angst los en kies voor liefde. Wees in je waarheid. Help anderen. Deel. Wees in de natuur. Geniet van dieren. Laat los wat je niet langer dient. Blijf in het heden. Wees geduldig. Zoek naar magie en wonderen. Voel het welzijn dat er nu is en blijf het verbeteren. Zorg goed voor jezelf.

De hemel rond de aarde is gevuld met jullie galactische broeders en zusters. Wij doen ons deel voor de transformatie van de aarde, evenals voor de hele schepping. De aarde is zo bijzonder dat wat hier gebeurt het hele leven beïnvloedt. Jullie zijn ook speciaal. Begrijp alstublieft de waarheid van deze woorden. We zijn allemaal zo blij om bij jullie te zijn en om deze ascensie samen te beleven.

Ik ben Mira en stuur jullie heel veel Liefde.

Kanaal: Valerie Donner

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org