Mira van de Pleiadische Hoge Raad: Verandering in de Situatie

Mira van de Pleiadische Hoge Raad: Verandering in de Situatie

Gechanneld door: Valerie Donner – 4 April 2022

Gegroet, ik ben Mira van de Pleiadische Hoge Raad. Ik spreek tot jullie vandaag met alle liefde in mijn hart. De Schepper en ik bewonderen jullie voor jullie krachtige aanwezigheid op de planeet aarde. Dankzij jullie aanwezigheid hebben we een enorme verandering teweeggebracht in de situatie op de planeet met het verwijderen van de duisternis. Wij danken jullie voor dit grote werk dat jullie doen.

Jullie hebben de laatste tijd misschien gemerkt dat jullie je steeds meer met ons verbonden voelen. Dit komt deels omdat wij dichter bij jullie zijn. Wij zijn aanwezig in jullie luchten, jullie gedachten, woorden, en alles wat jullie doen. Jullie zijn eerst en vooral in ons hart. Wij zijn er om in jullie behoeften te voorzien. Wij werken achter de schermen om magie en wonderen in jullie levens te brengen.

Elke dag kan deze verbinding bestaan uit enkele kleine dingen zoals een schoonheid in jullie lucht, muziek en liefde in jullie hart. Wij zijn de wegbereiders hier om jullie te verheffen en jullie de weg te wijzen. Wij willen jullie erkennen en jullie eraan herinneren dat niets wat jullie doen tevergeefs is. Het kunnen jullie vriendelijke gedachten of vriendelijke woorden zijn, jullie spirituele praktijken, jullie eerbied voor de aarde en voor elkaar. Het kan jullie medeleven zijn en jullie open harten. Het kan zijn dat je het licht vasthoudt, de waarheid vertelt, iets aardigs doet voor de mensheid of voor dieren. Het wordt allemaal gewaardeerd en is nodig op dit moment.

Sommigen van jullie vragen zich af hoe deze film zal aflopen. We willen jullie geruststellen dat het zichzelf uitspeelt en dat jullie je nergens zorgen over hoeven te maken, zeker niet als jullie jezelf verwijderen van angst. De giftige dingen in jullie leven, inclusief mensen, moeten opgeruimd en verwijderd worden.

Als de energieën niet langer gepast zijn en niet goed voelen, moet je onderzoeken wat je eraan kunt doen. Als je lichaam negatief reageert op iets dat je consumeert, is het je plicht er aandacht aan te besteden en de situatie te verhelpen. Je wordt steeds gevoeliger, en je lichaam zal je vertellen als het iets of iemand niet lekker vindt. U moet luisteren. Dit is jouw leiding. Je zult het beste doen als je luistert.

We zitten samen in dit ascensieproces. Je was nooit bedoeld om dit alleen te doen. Zoals ik in het begin zei, heb je meer toegang tot ons dan ooit. Er zijn veel plannen voor onze reünies en grotere nabijheid. Jullie zullen ons leren kennen, en wij zullen jullie leren kennen. Jullie zullen weer in contact komen met jullie galactische families, en zij zijn opgewonden. We houden van feesten, en we verwachten veel feesten met jullie.

Als jullie ’s nachts uitgaan, of overdag, zullen jullie onze aanwezigheid voelen. Misschien zien jullie onze schepen. Er is een element van opwinding in de lucht en in de ruimte. Kom en gebruik wat van jullie grotere telepathische gaven om ons te bereiken en wij zullen terug antwoorden. Een beetje oefening maakt het nog makkelijker. Jullie kunnen het.

Weet dat wij bij jullie zijn en dat wij onze missies zullen volbrengen. Jullie zullen leven in het gouden licht en de Gouden Eeuw op aarde.

Ik stuur jullie liefde en dankbaarheid vanuit de hele schepping.

Ik ben Mira.

Kanaal: Valerie Donner

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org