Mira van de Pleiadische Hoge Raad ‘Laat je niet misleiden over de situatie’

Mira van de Pleiadische Hoge Raad
‘Laat je niet misleiden over de situatie’

via Valerie Donner, 2 februari 2021

Gegroet: Ik ben Mira van de Pleiadische Hoge Raad. Ik spreek vandaag tot jullie met wijd open armen en harten gevuld met liefde. Wij zijn hier om jullie gerust te stellen dat wij bij jullie zijn in deze uitdagende tijden.

Vanuit ons gezichtspunt op de Aarde Raad, die toezicht houdt op jullie planeet, is er een groot ontwaken aan de gang onder de mensheid. Door met dit publiek te spreken, weten wij dat jullie je volledig bewust zijn van deze strijd tussen het licht en het duister. Wij willen dat jullie je realiseren wat jullie macht en kracht is als een collectief van licht. Het licht dat jullie brengen is de duisternis aan het uitfilteren.

Andere leden van de mensheid ontwaken steeds meer op dagelijkse basis. Het is bijna alsof zij ontwaken uit een diepe sluimer. Dit is schokkend voor velen en het zal nog meer schokkend worden, nu de waarheid aan het licht komt.

Blijf alsjeblieft geaard, evenwichtig en kieskeurig in wat jullie in je bewustzijn toelaten en wie jullie om je heen hebben. De energieën waarin jullie je nu bevinden zijn chaotisch. Wanneer jullie niet in evenwicht zijn, kunnen jullie meegesleurd worden in de stroom van angst, twijfel, woede, depressie, verwarring en andere gevoelens die jullie macht ontnemen. Dit is wanneer degenen die van het licht zijn moeten ademen en teruggaan naar het centreren.

Ik waarschuw jullie om je geen zorgen te maken over hoe alles zal uitpakken. Het goddelijke plan is in werking. Het is jullie taak om het plan te vertrouwen. De dingen veranderen nu snel. De mensheid voelt zich [heen en weer geslingerd]. Dit is een deel van de chaos, alsook een onderdeel van Ascensie. Als alles gladjes en gemakkelijk zou verlopen, zouden jullie je aankomst in het Gouden Tijdperk niet waarderen. Dus laat je niet misleiden over de situatie. Speel het ontwakingsspel nog een beetje langer want er wachten wonderen op jullie. Wij wachten op jullie!

De Aarde en de mensheid beginnen lichter aan te voelen en het wordt gemakkelijker om te ademen. Er heeft een enorme hoeveelheid opruiming plaatsgevonden en goddelijke interventie op de Aarde en in de Aarde. We hebben allemaal deelgenomen aan het reddings- en herstelproces. Een groot deel van de duistere krachten zijn van de planeet verwijderd.

Een hele Nieuwe Wereld wacht op jullie. Er is glorieuze schoonheid, overvloed, harmonie, vreugde, vrijheid en vrede op de Nieuwe Aarde. Jullie zullen in staat zijn te ontspannen van jullie aardse beproevingen en te genezen met nieuwe vormen van technologie die jullie levens zullen verlengen. Jullie zullen leven zoals de Schepper bedoeld heeft dat jullie leven. Dit zijn de eindtijden van de oude matrix die jullie tot slaaf maakte en jullie levens zo uitdagend maakte.

Jullie bewegen je naar de verrukking en weldra zullen we allemaal samen feestvieren. Let op alles wat er om jullie heen gebeurt. Help elkaar en weet dat alles voorspoedig verloopt.

Ik ben Mira van de Pleiadische Hoge Raad. We houden van jullie!

Door Valerie Donner

The Ground Crew

Vertaling: Martien