Mira van de Pleiadische Hoge Raad: Geen Weg Terug

Mira van de Pleiadische Hoge Raad: Geen Weg Terug

Gechanneld door: Valerie Donner – 2 Maart 2022

Gegroet, ik ben Mira van de Pleiadische Hoge Raad. Ik ben nog steeds fulltime bezig met de Aarde Raad. Dit is erg belangrijk werk, zoals jullie weten.

We groeten jullie met liefdevolle aandacht. We weten dat er mensen zijn die proberen het spirituele ascensieproces dat nu gaande is, te kapen. Wij herinneren jullie eraan dat er geen weg terug is. Het licht is trouw aan zichzelf en zeer krachtig. Er is niets wat zij kunnen doen om te stoppen wat komt. Ze kunnen jullie echter wel wat op een zijspoor zetten met de illusie van angst, maar als jullie afgestemd zijn op het licht en op jullie hart, zal dit zinloos zijn.

Wij begrijpen de spirituele vermoeidheid die velen van jullie op dit moment doormaken. Wij voelen het samen met jullie. Deze intense energieën hebben alles in beroering gebracht. Zij versnellen het Ascensieproces behoorlijk. Een van de manieren waarop jullie je dit kunnen realiseren is door de informatie van beide kanten te beoordelen. Als jullie naar je hart luisteren, zullen jullie je afstemmen en weten wat waar is voor jullie en wat niet. Het kan zijn dat je informatiebronnen uitgeput raken. Het kan zijn dat je in je bewustzijn gestegen bent, zodat sommige van deze informatie niet langer relevant is.

Er komt een tijd dat je niet meer zoveel informatie hoeft te blijven verzamelen als je in het verleden deed. Spirit zal je leiden naar wat je moet weten. Daar kun je van verzekerd zijn. Laat je alsjeblieft niet afleiden door sommige van deze vreemde informatie van beide kanten. Wat je begint te zien, is dat sommige van deze bronnen niet weten waar ze het over hebben. Sommige van de waarheidsprekers brengen nepnieuws, net als de mainstream. Maar met het glorieuze licht beginnen jullie het uit te zoeken en te doorzien. Dit is precies wat jullie zullen doen.

Jullie zijn bezig jezelf te redden, jullie zielen en elkaar te redden, door dapper sterk en moedig te zijn in jullie kracht. Ga gewoon diep in je hart om te zien wat goed voelt en wat niet. Je zult spijt krijgen als je ziet dat sommige van je favoriete bronnen misschien niet helemaal de waarheid bevatten. Dit is de dunne lijn, en het is belangrijk dat je je dat realiseert.

Wij begrijpen hoe jullie worden getroffen door de tijdloosheid van hoe alles steeds sneller gaat. Dit is ter voorbereiding op het leven in de hogere dimensies. De lineaire tijd waarin jullie zo lang gecontroleerd en geleefd hebben, is een van jullie grootste stressfactoren geweest. Stel je voor hoe het voor je zal zijn wanneer alles gewoon in de stroom is. Dus je kunt nu al oefenen door jezelf toe te staan gewoon in de stroom te zijn. Je hoeft niet overgeleverd te zijn aan de genade van een tijdmechanisme. Die klok was bedoeld om je te mechaniseren en je onder controle te houden. Als je dit doet, train je jezelf om je meer af te stemmen op de natuurlijke stroom. Ik denk dat je het leuk zult vinden.

Over het geheel genomen, doen jullie het uitstekend door je in het licht te verankeren, grondpersoneel. Jullie hebben toegang tot veel meer van de hogere energieën zoals de Galactische, jullie IK BEN aanwezigheid, de aarde, elkaar, de Meesters, Aartsengelen, en allen die over jullie waken. Wanneer je deze factoren combineert met wat je aan het doen bent, zul je zien hoe je je openstelt voor meer magie en wonderen. Kijk hoe het onverwachte zich dagelijks voordoet en zie hoe leuk het is om de synchroniciteit en schoonheid in dit proces te onderzoeken.

We hebben prachtige verwachtingen over hoe we met jullie samenwerken en hoe veel meer we dit zullen doen in onze nieuwe aarde-energieën. Dit blijft een oproep tot actie. Dit is het Grote Ontwaken. Jullie zullen alles hebben wat jullie nodig hebben, en jullie zullen gelukkig zijn.

We houden heel veel van jullie, ik ben Mira van de Pleiadische Hoge Raad.

We staan samen in de waarheid en het licht. En zo is het!

Kanaal: Valerie Donner

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org