Mira van de Pleiadische Hoge Raad: Elke Dag Zal Jullie Magie en Overvloed Brengen In Elk Opzicht

Mira van de Pleiadische Hoge Raad:
Elke Dag Zal Jullie Magie en Overvloed Brengen In Elk Opzicht

Gechanneld door: Valerie Donner – 1 april 2021

Gegroet: Ik ben Mira van de Pleiadische Hoge Raad. Ik werk nog steeds fulltime met de Aarde Raad. We hebben het nogal druk, zoals jullie je wel kunnen voorstellen.

De energieën op jullie planeet zijn op dit moment chaotisch. Dit vereist intense focus voor wat er gebeurt. Niets is toeval. Het is doelgericht in dit deel van het opnieuw afstemmen van de aardse energieën voor ascentie.

Hetzelfde geldt voor jullie en jullie fysieke lichamen. Zij zijn boodschappers van wat jullie moeten helen en loslaten om te kunnen ascenderen en meer licht in je op te nemen. Een deel van deze opruiming is karmisch en komt uit vorige levens. Hoe meer problematisch het lijkt, kan betekenen dat jullie wat harder moeten werken en beter naar het lichaam moeten luisteren voor genezing. Elke situatie, ook al lijkt ze nijpend, draagt een geschenk in zich, de kans op vernieuwing, wonderen en zegeningen.

Net als de aarde zijn jullie aan het ascenderen en opnieuw aan het beoordelen wat jullie moeten doen om in het licht te kunnen oprijzen. Dit houdt in dat jullie je bewustzijn verhogen, wat ook de aarde helpt. Hoe meer jullie verantwoordelijk worden voor je bewustzijn, je woorden en je daden, des te meer vergroten jullie het collectieve bewustzijn. Wij begrijpen hoe uitdagend dit kan zijn wanneer jullie iets ingrijpends doormaken in jullie leven. Velen worden op dit moment zwaar op de proef gesteld en zijn gestrest.

Wees ervan verzekerd dat dit zal veranderen wanneer jullie je naar het licht en de vijfde dimensie bewegen. Dingen zullen veel beter worden en jullie zullen nieuwe technologieën hebben die jullie zullen helpen in elk aspect van jullie leven. Jullie zullen allemaal de overvloed hebben die jullie verdienen en jullie zullen vrij worden! Begin nu jullie soevereiniteit en vrijheid op te eisen.

Jullie verdienen de vele geschenken die onze Schepper wil dat jullie hebben. Jullie zijn ontworpen om een vervuld leven te hebben met vreugde, vrede, harmonie en balans. Jullie zullen beginnen in te zien hoeveel gemakkelijker het zal zijn om alles te manifesteren wat jullie nodig hebben. Elke dag zal jullie magie en overvloed brengen in elk opzicht. Synchroniciteit zal jullie verrukken. Schoonheid zal jullie omringen. Geluk en hartenergie zullen jullie op je pad leiden. Liefde zal de spirituele energie zijn waarop jullie gedijen. Jullie zullen in diepe dankbaarheid zijn omdat jullie vrij zullen zijn zoals jullie bedoeld waren te zijn.

Laat alsjeblieft het verleden los, want het is voorbij. Het zal je alleen maar terugbrengen naar iets dat je niet kunt veranderen, of het nu positief of negatief is. Laat het compleet zijn. Loslaten is een voorbereiding op leven in het nu-moment. Hoger bewustzijn is een vloeiende staat en jullie beginnen in te zien dat jullie je deze dagen moeten aanpassen aan aanpasbaar en vloeiend zijn.

Wij zijn een deel van jullie ascensieteam en jullie zijn een deel van het onze. Wij werken samen om ons doel te bereiken, want dat is hetzelfde. Wij waken over jullie, wij zegenen jullie en nemen deel aan jullie genezing en jullie leiding. Jullie hebben de planeet al terugveroverd en hebben alleen nog wat langer tijd nodig om dat te beseffen.

Ik ben Mira en ik hou van jullie.

 

Valerie Donner

 

 

Vertaling: Martien

♥  ♥  ♥ 

Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd.

Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

In Liefde en Licht, Ine & Martien