Mira van de Pleiadische Hoge Raad: Dit is het Grote Ontwaken

Mira van de Pleiadische Hoge Raad: Dit is het Grote Ontwaken

Gechanneld door: Valerie Donner – 4 Augustus 2021

Gegroet, ik ben Mira van de Pleiadische Hoge Raad en ook van de Aarde Raad. Ik ben vandaag bij jullie om wat licht te werpen op de huidige situatie.

Er gebeurt veel op de aarde en in jullie planetenstelsel. We zien dat de mensheid onder grote druk staat en dat geldt ook voor het grondpersoneel. Er is een snelle instroom van licht en energieën uit de schepping die bijdraagt aan een enorme verandering op de planeet. Deze verandering is een vereiste voor ascensie. Sommigen voelen zich misschien verloren, maar begrijp alsjeblieft dat we bij jullie zijn. Er komt een heerlijke positieve toekomst jullie kant op.

Sommigen voelen de opbouwende energieën van vrijheid en het hoger dimensioneel bewustzijn van de vijfde dimensie. Dit kan de noodzaak met zich meebrengen om te verschuiven en lagere bewustzijnsenergieën los te laten. Er is nog veel te bepalen terwijl het proces voortgaat. Het wordt gecreëerd in het proces. Wanneer er vacuüms ontstaan, moeten ze gevuld worden met andere energieën en dat is wat er nu gebeurt. De andere energieën zijn hoger, zoals liefde, geen angst, vreugde, geluk, vrede, overvloed en welzijn. Dit is jullie toekomst en het is gepast om het dagelijks te claimen als deel van je routine.

Het onbekende kan mensen een onstabiel en onzeker gevoel geven. Daarom raden wij aan dat jullie je verankeren in meer van jullie Ik Ben aanwezigheid, jullie God Zelf. Maak een diepe verbinding met de Schepper. Vind die plek in je hart die de liefde en geruststelling nodig heeft. Vul het vacuüm.

Krachtige openingen zoals de Leeuwenpoort van de 8-8-8 zullen het stijgende bewustzijn vergemakkelijken. De mensheid zoekt troost bij de geest van binnen. Pogingen om vast te houden aan het oude zullen je niet langer dienen. Dit is het grote ontwaken. Dat wat jullie diende in de materiële wereld zal minder belangrijk worden. Jullie hebben een verbazingwekkende toekomst om naar uit te zien, waarin jullie in staat zullen zijn alles te manifesteren wat jullie nodig hebben.  Het zal veel beter zijn dan alles wat je hebt gehad en waaraan je voorheen gehecht was.

Ik wens jullie vrede waar verdriet is, genezing, liefde waar angst is, begrip en mededogen voor jezelf en anderen, kracht, moed, bewustzijn, gelach en lichtvoetigheid. Strek jullie geesten, zodat jullie weten dat jullie hier doorheen zullen komen en dat het allemaal de moeite waard zal zijn geweest!

Ik zend jullie liefde en waarheid,

Mira

 

 

Kanaal: Valerie Donner

 

 

Vertaling: Martien / wakkeremensen.org

♥  ♥  ♥

Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd.

Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

In Liefde en Licht, Ine & Martien