Mira van de Pleiadische Hoge Raad

Mira van de Pleiadische Hoge Raad

Gechanneld door: Valerie Donner – 31 januari 2023

Gegroet, ik ben Mira van de Pleiadische Hoge Raad. Ik spreek vandaag tot u met eerbied en alle liefde in mijn hart. Ik ben hier om u aan te moedigen, en de Aardse Raad is hier om u te inspireren. Wij hebben het beste team dat ooit is samengesteld in een ascensieproces op welke planeet dan ook. Dit komt door jullie, grondpersoneel. Jullie zijn het beste van het beste. Jullie doen uitstekend werk! De dingen beginnen een beetje grillig en rotsachtig te worden.

Wij maken allemaal overuren om het evenwicht en de harmonie te bewaren. Wij raden u aan hetzelfde te doen. Houd uzelf in evenwicht en harmonie.

Laat u niet meeslepen in de waanzin van de massa die niet weet wat er aan de hand is. Zij zijn op zoek naar liefde en verlichting waar zij die ook maar kunnen vinden. Velen openen zich en ontwaken. Met hun disharmonisch gedrag ontwaken zij soms tot nieuwe waarheden. Zij zijn ook uitgeput van wat er nodig is om het leven op aarde in stand te houden en te overleven. Velen willen gewoonweg ontsnappen.

Wij willen dat jullie weten dat de Schepper de leiding heeft. Dit goddelijke plan brengt nieuwe waarheden naar buiten die de duistere krachten niet kunnen tegenhouden. Het maakt deel uit van het grote ontwaken en de terugkeer naar de Bron. Binnenkort zullen jullie ontdekken dat jullie main stream nieuws niet meer de impact zal hebben die het in het verleden had, omdat zij oneerlijk waren. Een groot deel van de mensheid vertrouwen hun regeringen of de media niet langer. Dit is een positieve stap in de goede richting. Wij kunnen met jullie delen dat jullie deel uitmaken van een briljant meesterlijk plan voor de vrijheid van de Aarde. Het is als het einde van een film met onverwachte gebeurtenissen die de mensheid samenbrengen. Dit maakt deel uit van Ascensie.

Het is het toenemende bewustzijn van perfectie, magie en wonderen die voortkomen uit de kwantumenergieën van de schepping. Dit plan werpt de duisteren omver door hun ondergang te vergroten. Er is eenvoudigweg geen plaats meer voor hen, en dat zal er ook nooit meer zijn, op deze planeet. Wij vragen jullie om elkaar waar nodig bij te staan en te helpen. Jullie leven niet langer in de verkeerde interpretatie van de Darwin-theorie van “survival of the fittest”. De eigenlijke theorie gaat over samenwerking en elkaar helpen, niet alleen maar voor jezelf zorgen. Wij hebben jullie al verteld dat degenen die dienstbaar zijn aan zichzelf niet langer op aarde zullen zijn. Jullie zullen meer vertrek van de aarde gaan zien. Dit is belangrijk om de duisteren te verwijderen en ook om de besluiten van de mensen te eren die zij met de Schepper hebben genomen. Wij weten dat velen van jullie geliefden hebben verloren. Wees ervan verzekerd dat zij aan de andere kant krijgen wat zij nodig hebben. Sommigen zijn echt boos dat hun leven werd ingekort. Zij wilden andere dingen doen en meer beleven, maar dat was niet hun toekomst. Zij zijn ook wegwijzers geweest om anderen wakker te schudden en veel mensen beginnen dit feit te beseffen.

Sta alstublieft eensgezind met beide benen op de grond. Het beste moet nog komen!

Ik ben Mira van de Pleiadische Hoge Raad die zoals altijd voor jullie zorgt. Ik hou van jullie

Mira

Kanaal: Valerie Donner

Vertaling: Reinier