Mira van de Pleiadische Hoge Raad

Mira van de Pleiadische Hoge Raad

Gechanneld door: Valerie Donner – 1 Februari 2022

Gegroet, ik ben Mira van de Pleiadische Hoge Raad, fulltime dienend voor de Aarde Raad. Jullie bevinden je momenteel in een ongemakkelijke toestand op de planeet Aarde. Het is deze keer niet alleen Mercurius retrograde, maar een combinatie van energieën die de duistere krachten hebben gebruikt om te proberen jullie van jullie missies af te houden.

Ik ben hier om vast te stellen dat hun list niet zal werken. Hun verhalen zijn al aan het mislukken. Meer dan de helft van de bevolking is genoeg wakker geworden om alles in twijfel te trekken. Beetje bij beetje stapelen hun mislukkingen zich op. Zij komen op ons over als een hoop vuilnis waar wij een vuurtje op zouden willen gooien!

Ze hebben jullie onderschat, ons, en de hele schepping die hier nu is om hun ondergang te aanschouwen. Hun oude regels gelden niet meer. Ze hebben geen macht meer. Ze gebruiken de middelen die ze nog hebben om te proberen het leven moeilijk te maken en jullie te laten opgeven. Jullie zijn bij elke gelegenheid bedrogen, maar jullie hebben ze door, en de rest van de mensheid begint het te zien.

Jullie zullen merken dat anderen in jullie leven moeite beginnen te krijgen om de waarheid te aanvaarden, omdat ze gehersenspoeld zijn. Ik zal jullie vertellen dat het licht zo sterk is, en het zal nog sterker worden. Het zal veel van de blokkades die in de hersenen zijn geprogrammeerd, eruit dwingen.

Sommigen van jullie dachten dat ze nooit zouden ontwaken. Jullie zouden verbaasd kunnen zijn als sommigen beginnen te vragen wat jullie weten. Ze kunnen zich zelfs verontschuldigen, hoewel het moeilijk voor ze kan zijn, voor hoe ze je behandeld hebben.

Op de Raad van de Aarde observeren we voortdurend de mensheid en al het leven. De Aarde is klaar om haar volledige nieuwe Aarde te worden. Zij is jullie Aarde Moeder en wil jullie handen vasthouden terwijl jullie je hogere dimensionale zelf worden. Al het kwaad en duisternis als gevolg van de programmering zal met wortel en tak worden uitgeroeid. Jullie zullen samen met Moeder Aarde staan in de Goddelijke viering van jullie vrijheid.

De goddelijke vrouwelijke energie bloeit als een bloem. Zij is sterk en heilig, niets om overheen te lopen, en zal een grootse opstanding maken voor alle kinderen van de aarde. De dagen van lijden zijn ten einde. De misstanden zullen worden rechtgezet en er zal een volledige herverdeling van middelen komen voor iedereen.

Jullie zullen niet langer worden neergehaald om wat voor reden dan ook, maar zullen worden opgetild in het licht van jullie IK BEN-aanwezigheid, van jullie ware zelf. Door dit te doen zullen jullie uiterst krachtig zijn. Moeder Aarde begint haar ware kracht te tonen. Degenen die met haar hebben geknoeid voor hun eigen financieel gewin zullen beven en schudden door de kracht van het licht. Zij zullen verdwijnen in de schaduw van hun duisternis, terwijl zij het licht niet kunnen verdragen.

Wees alstublieft waakzaam. Let op als iets niet goed aanvoelt. Dit zijn turbulente tijden. Houd stand. Vertrouw op jullie leiding. Weet dat de bedriegers proberen je te verwarren en je aan jezelf te laten twijfelen. Het maakt niet uit, want jullie zullen het laatste woord hebben.

Jullie, de mensen, nemen jullie planeet terug. Het maakt niet uit wat zij willen, want zij zullen niet langer op de Aarde zijn. Ze zullen geen macht over jullie hebben. Dit is allemaal een leugen en valsheid.

Als dit voorbij is, zullen we een vuurtje aansteken en “Vaarwel” zeggen tegen de rotzooi. Dan, laat de vieringen beginnen. Liefde zal altijd de weg wijzen.

Ik zend jullie al mijn liefde van de Raad van de Aarde en van de Pleiadische Hoge Raad.

Wij zijn met jullie! Mira

 

 Kanaal: Valerie Donner

 

 

 

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org