Mira van de Pleiaden: Alles komt aan de oppervlakte

Mira van de Pleiaden: Alles komt aan de oppervlakte

Gechanneld door: Valerie Donner – 1 augustus 2022

Gegroet, ik ben Mira van de Pleiadische Hoge Raad die momenteel voltijds bij de Aarde Raad werkt.

Ik ben blij dat ik bij jullie kan zijn om deze boodschap te brengen. In vele opzichten zijn dit de beste tijden, en zijn het  de slechtste tijden. Waarlijk, de mensheid was nooit voorbereid op dit soort veranderingen.

Jullie dagelijks leven is routinematig en opgesloten in de materiële wereld in de matrix. Wat je dacht dat veilig was, wordt twijfelachtig. Bijna elk aspect van het leven dat je de laatste 50 jaar of meer als vanzelfsprekend hebt beschouwd, afhankelijk van jouw leeftijd, wordt nu versterkt.

Of het nu gaat om hogere prijzen, tekorten, financiën, huisvesting, werkgelegenheid, gezondheid, relaties, of regeringen, bijna iedereen heeft uitdagingen. Deze intensiteit zet iedereen onder druk. Velen hebben het gevoel dat zij tot het breekpunt worden uitgeknepen. Dus wat doe jij?

Allereerst besef je dat je je  in een tijd van diepgaande verandering bevindt. Alles komt naar de oppervlakte om veranderd, opgeruimd en geheeld te worden, of het nu in jouw wereld is of in jouw lichaam. Er staat veel op het spel, want jullie oude wereld valt uit elkaar. Daardoor kan men zich onzeker en onzeker gaan voelen. Dit is het punt waarop men naar binnen moet gaan en zich moet verbinden met het hart en de Oerbron. Deze beide zullen je ondersteunen en je voorbereiden om vanuit jouw hart in de Nieuwe Aarde te leven.

Op dit ogenblik is er een overvloed van verwarring. Dit is opzettelijk van de duistere machten. Dit is ook een springplank voor iemand om meer van zijn paranormale vermogens te ontwikkelen en aandacht te besteden aan de energieën die uit verschillende bronnen komen.

De slimme duistere krachten zijn weer bezig met hun oude trucjes en sommige zijn niet erg slim. Ik zal zeggen dat het grondpersoneel slimmer wordt en dat u de duistere listen doorziet. Dit is een deel van het ontwaken. Het is bedoeld om de slapenden te helpen ontwaken. Dit ontwaken gebeurt in razend tempo.

Sommigen laten de oude regels en voorschriften links liggen, omdat ze niet meer relevant zijn. De ontwaakten zien de controle en de bedoelingen achter deze systemen. Zelfs de niet-ontwaakten beginnen de norm in twijfel te trekken. Er wordt vooruitgang geboekt.

Wat het belangrijkste is om deze uitdagende tijd door te komen, is een sterke spirituele praktijk te hebben. Of dat nu in de natuur zijn is, regelmatige meditatie, spirituele groepen en lessen, kunst, muziek, dans, wat er maar helpt. Deze zullen je helpen vreugde en geluk te vinden in jouw dagelijks leven, terwijl de oude materiële wereld in elkaar stort. Verwelkom het nieuwe en neem afscheid van het oude. Je bent goed bezig!

Ik ben Mira en zend liefde, dankbaarheid en kracht.

Kanaal: Valerie Donner

vertaling: Reinier