Een Oproep Tot Actie – Recht Uit Het Hart

 

Een Oproep Tot Actie – Recht Uit Het Hart

Gechanneld door: Valerie Donner – 17 maart 2023

Valerie channelt al heel lang, maar zoals altijd wordt discretie van de lezer gevraagd.

 

17 maart 2023

Dierbare Grond Bemanning:

Ik heb een boodschap van een nieuw iemand die verbonden is met de Nieuwe Aarde en het ascensieproces. Ze is ook verbonden met Apollo. Haar naam is Lumina.

Gegroet: Ik ben Lumina. Ik ben hier om met jullie te spreken over de ascensie van de Aarde en jullie rol daarin. Ik wil jullie ook uitnodigen om deel te nemen aan het creatieve proces als jullie daartoe geroepen zijn. We roepen de grond bemanning op. Wij zijn hier om het bewustzijn van de Aarde en al het leven te helpen verhogen. Wij creëren een prachtige Nieuwe Aarde en jullie maken daar deel van uit.

Scheppen begint met een visie. Ik vraag degenen onder jullie die zich geroepen voelen om deel te nemen aan een collectieve visionaire zoomoproep op zaterdag 25 maart om 11.00 uur Pacific Time. Dit is een oproep waarin we onze intenties en visies voor onze Nieuwe Aarde zullen creëren. Wij zullen onze dromen voor een Nieuwe Wereld samenbrengen voor vrede, harmonie, vreugde, overvloed en liefde, enz. We zullen werken aan het verhogen van ons bewustzijn naar de 5e dimensie en hoger, ook tijdens deze oproep.

Als je wilt deelnemen, stel jezelf dan de volgende vragen:

  • Hoe zou de Nieuwe Aarde eruit zien?
  • Hoe zou het voelen?
  • Waar zou jij jouw energie en de roeping van je hart willen plaatsen met de Nieuwe Aarde?
  • Met wie zou je willen samenwerken en in welke doelen wil je je energie steken?
  • Wat zouden volgens jou de prioriteiten moeten zijn nu we in een hoger bewustzijn stappen?
  • Heb je een bepaalde rol waarvan je voelt dat je die zal spelen in het ascensieproces voor de Nieuwe Aarde?
  • Wat zijn je passies voor hoe je verkiest te leven in het nieuwe hogere bewustzijn?
  • Wat zijn je gaven en wat is je expertise? Dit kan zoiets zijn als entertainment, muziek, kunst, technologie, onderwijs, onderzoek, wetenschap, geneeskunde, omgaan/werken met kinderen of dieren, bibliotheekwetenschappen en administratie.

We verzamelen nu ons team en we hebben jullie hulp nodig. Dit is een oproep tot actie, dus als je je hierbij betrokken voelt, neem dan contact op met Valerie: valeriedonner@protonmail.com

Bedankt!

Ik ben Lumina en ik hou van jullie en de Nieuwe Aarde.

Kanaal: Valerie Donner

Vertaling: wakkeremensen.org