Een boodschap van Mira van de Pleiadische Hoge Raad

 Een boodschap van Mira van
 de Pleiadische Hoge Raad

Gechanneld door Valerie Donner, 4 januari 2021

Gegroet, ik ben Mira van de Pleiadische Hoge Raad. Ik spreek tot jullie met groot nieuws. Jullie en de aarde hebben het gered door de poort naar het nieuwe universum, jullie nieuwe morgen. Wij feliciteren jullie van harte met wat jullie hebben bereikt. Het is echt wonderbaarlijk. 

Onze schepen zijn in de lucht en we hebben het gevierd. Wat er nu gebeurt is een fantastisch gebeuren. We blijven de energieën vasthouden voor deze evolutionaire cyclus in de geschiedenis van de schepping. De aarde die de Gouden Eeuw binnengaat is fenomenaal. Het heeft enorme inspanningen gevergd van alle lichtwerkers die op de aarde zijn gestationeerd, van ons, de Galactici, en van de hele schepping. Dit is echt een lange tijd geleden. Het is het grote ontwaken. 

Terwijl wij de veranderingen van jullie en de planeet observeren, verwonderen wij ons over het licht en het verruimde spirituele bewustzijn. Nog nooit is een planeet zo uit de duisternis opgestaan. De waarheid over de duistere en hun geheimen komen aan het licht. Deze informatie kan ontmoedigend en schokkend zijn. Men moet het echter in zich opnemen en zo goed mogelijk verwerken als men op de aarde wil blijven. Er zullen sommigen zijn die de informatie niet zullen kunnen ontvangen en een derde dimensionale ervaring zullen blijven hebben, of iets anders. Voor degenen die ontwaakt zijn, raden wij aan om het licht van de 5e dimensie en hoger vast te houden. We weten hoe graag jullie je vrienden, familie en geliefden mee willen nemen, maar dat is misschien niet hun keuze. 

Een deel van leven in het hogere bewustzijn is leren liefhebben, toestaan, afstemmen en zich op een zachte manier aanpassen. Jullie zullen snel beginnen te begrijpen waarom dit de normale manier van leven gaat worden. De Aardse Raad blijft jullie reacties op wat er gebeurt in de gaten houden. We willen jullie geruststellen dat jullie voortdurend geobserveerd en beschermd worden. Het is belangrijk dat jullie je beste innerlijke leiding blijven volgen. Laat je niet storen door de uiterlijke omstandigheden, maar kijk naar binnen voor vrede. 

Jullie hebben veel om naar uit te kijken in jullie toekomst op de nieuwe aarde. Jullie zullen de fontein van jeugd vinden. De nieuwe technologieën zullen jullie verbazen, dus jullie zullen mogelijkheden hebben om te genezen wat jullie je nooit hadden kunnen voorstellen. Jullie communicatie zal telepathisch worden. Jullie zullen een grote overvloed hebben. Jullie doel en lot zal uit jullie hart komen. Jullie zullen je nog veel meer van jullie gaven en mogelijkheden herinneren. Jullie zullen standvastig zijn op jullie missie omdat de energie in jullie harten jullie werk sterk zal sturen. 

De mensheid komt samen in eenheid. Jullie zijn hier om deel uit te maken van deze eenheid. Jullie hebben allemaal geleden onder de afscheiding, maar als deze nieuwe energieën blijven verschuiven, zullen jullie geen afscheiding meer ervaren. 

Leef in het licht van de nieuwe wereld. Het zal snel gebeuren. Probeer niet de timing te meten van de oude derde dimensionale lineaire tijd, want dat is ook passé. Het werd gebruikt om de mensheid te mechaniseren en tot slaaf te maken. Leef in het steeds veranderende huidige moment en wees gelukkig. Wees dankbaar voor jouw bijdrage aan deze gedenkwaardige verschuiving. Weet dat jullie mateloos gezegend zijn. 

Ik ben Mira en ik stuur jullie grote liefde van jullie galactische familie. 

Bron

Vertaling: Martien