Een boodschap van Mira van de Pleiadische Hoge Raad via Valerie Donner, 8 juli 2019. / 9 juli 2019 Door Steve Beckow

 Een boodschap van Mira van de Pleiadische Hoge Raad

via Valerie Donner, 8 juli 2019.
9 juli 2019 Door Steve Beckow

Gegroet, ik ben Mira. Ik spreek vandaag door het scherm van waarheid, ongefilterd zodat je iets hebt om mee te werken. Voorbij zijn de dagen van verstoring. Daar is geen tijd meer voor. De volslagen onevenwichtigheden in de corrupte systemen spelen zich uit tot hun donkerste ondergang.

Het resultaat belooft veel goeds voor het licht en de hele planeet. De lei wordt schoongemaakt tot het punt waar jullie een glanzende nieuwe Aarde zullen hebben. Jullie zullen in staat zijn om te schijnen en te schitteren in jullie ware staat van liefde en licht. Jullie zijn er klaar voor.

Er moet nog steeds enige voltooiing plaatsvinden. Sommige wezens moeten worden aangehouden en naar elders worden verplaatst, niet op Aarde. Valsheden moeten worden verwijderd om de waarheid te kunnen zien en horen. Pogingen om het Goddelijke Plan te voorkomen moeten worden verijdeld. Het script voor de heerschappij van de terreur moet worden vernietigd. Iedereen moet op zijn plaats zijn, zodat de verschuiving veilig en vreedzaam kan plaatsvinden. Sterrenpoorten en vluchtwegen worden gesloten en verzegeld. Er is een lange lijst van items die worden voltooid.

Ondertussen wordt de mensheid voorbereid op het onvermijdelijke. Sommigen beginnen te beseffen dat er leven is op andere planeten en dat de Aarde niet de enige levensvorm in de schepping is. Velen ontwaken en komen tot nieuwe bewustwording. De angst voor de Galactische en andere dimensionale wezens wordt weggenomen met behulp van de Lichtalliantie en de Galactische. Veel ingewikkelde scenario’s zijn klaar om geactiveerd te worden. De waarheid is eenvoudig en jullie zullen bevrijd worden.

De schoonheid die zich ontvouwt is niet te bevatten. Jullie hebben zo lang zo ijverig gewerkt dat jullie het allerbeste van het leven verdienen. Jullie krijgen alles wat je nodig hebt voor een nieuw leven in de hogere dimensies. Wij zullen jullie komen helpen om je aan te passen.

Jullie hebben veel Galactische en andere sterrenstelsels die allemaal samenwerken met de hele schepping voor de Ascensie. Het is een krachtig proces dat met de grootste liefde wordt uitgevoerd.

Transformatie is de energie van de dag en de toekomstige dagen. Het zal gebeuren op elk niveau, van jullie cellulaire structuur tot elke haar op jullie hoofd. Jullie hersenen zullen volledig veranderd zijn en jullie harten zullen zo wijd mogelijk geopend worden. De Aarde wordt veranderd en haar vibraties worden net als die van jullie verhoogd. Sommigen van jullie kunnen van werk, locatie veranderen en je hele wezen veranderen.

Dit is een zeer belangrijk project. Het is relevant voor het hele leven en de hele schepping. Blijf je met je hart met ons verbinden en je volledige intentie om je deel te doen in naam van eenheid en liefde. We zijn gezegend om nu bij jullie te zijn.

Met liefde van Mira en de  Raad van de Aarde.

Bron: https://www.thegroundcrew.com/2019/07/

Vertaling: wakkeremensen.