Een Boodschap van Mira van de Pleiadische Hoge Raad. Gechanneld via Valerie Donner / 5 november 2018

Een Boodschap van Mira van de Pleiadische Hoge Raad.

Gechanneld via Valerie Donner / 5 november 2018

Groeten, ik ben Mira.

Bedankt dat jullie hier op dit moment zijn. Het is altijd zo duidelijk hoe belangrijk jullie deelname is in dit Ascentieproces. Jullie scoren hoog in de annalen van Ascentie. Dit is duidelijk iets voor in het Guinness Book of Records.

Jullie weten dat je op verschillende manieren bespioneerd wordt, om diverse redenen, door jullie nieuwsgierige alfabet agentschappen. Ze gebruiken kunstmatige synthetische middelen om vast te leggen wat jullie doen. Ze proberen na te bootsen wat wij doen in de hogere rijken. Wij stemmen eenvoudig op jullie af en weten wat jullie doen en denken. Met kunstmatige middelen zou je kunnen denken dat je in een vissenkom leeft. Echter, met kosmische manieren kan je jezelf weer verenigd voelen met al het leven. Dit is waar het eenheids principe van toepassing is.

Jullie beginnen te begrijpen dat er geen geheimen zijn. Alles is bekend. Jullie hebben in een matrix geleefd die onder controle wordt gehouden en heeft jullie belet jullie eenzijn te realiseren. Als gevolg van de matrix hebben jullie afscheiding en angst geleerd. Jullie zijn kunstmatig gecontroleerd en helaas op een groot aantal manieren beperkt.

De mensheid heeft geleefd alsof ze een toeschouwers sport zijn voor de duistere krachten. De duisteren hebben de angst gevoed en de energieën van de bevolking misbruikt. Jullie zijn uiteindelijk in jullie leven beperkt, op een manier die we nog nooit hebben gezien.

Jullie zullen snel gaan beseffen dat de matrix waaronder jullie hebben geleefd opnieuw wordt geprogrammeerd voor jullie vrijheid. Het is vanwege wat jullie hebben gedaan om de niveaus van jullie bewustzijn te verhogen dat de ondersteuning van licht en energie deze vrijheid toestaat.

Wat de duistere krachten zich niet realiseren is dat jullie voor De Bron werken. Jullie zullen niet langer hun voer zijn. Ze zullen niet in staat zijn jullie te gebruiken. Jullie zullen vrij worden. Jullie zullen in staat zijn om de ketenen te verwijderen die jullie tegenhouden van je volledige creatieve expressie.

Degenen die de daders zijn geweest, zullen zich realiseren dat zij zelf de gevangenen zijn. Wat de bevolking is aangedaan en tegen de menselijke ziel zal voor eonen lang karmisch worden betaald. De wreedheid, duisternis en hardheid op Aarde die deze duistere zielen hebben gecreëerd, zal hen gevangen houden totdat ze hun lessen kunnen leren, kunnen groeien en evolueren.

Jullie taak als wezens van Licht en Liefde, is je te voeden met deze hogere dimensionale energieën terwijl jullie hoger in bewustzijn stijgen totdat jullie jezelf gewaar worden Thuis te zijn. Het is een lange reis geweest vol van processen en beproevingen, maar de bestemming van Thuis zal het allemaal waard zijn. Heel de schepping zal met jou vieren met jullie overwinning.

We zullen doorgaan met deze berichten totdat jullie vrij zijn!

We sturen jullie allemaal onze kracht, moed en zegeningen. We houden van en bewonderen jullie.

Ik ben Mira.

Artikelbron: http://goldenageofgaia.com/2018/11/07/a-message-from-mira-from-the-pleiadian-high-council-through-valerie-donner-november-5-2018/

Vertaling: wakkeremensen.

Wij vragen om uw ondersteuning
Lieve mensen, wanneer u ons werk waardeert, vragen wij u te overwegen
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIERvinden.

Alvast bedankt, Ine & Martien