Een boodschap van Mira van de Pleiadische Hoge Raad – De Laatste Fase

Een boodschap van Mira van de Pleiadische Hoge RaadDe Laatste Fase

Gechanneld door: Valerie Donner – 2 November 2021

Gegroet. Ik ben Mira van de Pleiadische Hoge Raad. Ik spreek vandaag tot u over de reis van alle reizen die wij met u doormaken voor de ascensie van de aarde.

Het is onze grootste roeping om u te steunen en u zoveel mogelijk bij te staan. Wij begrijpen dat dit moeilijke tijden zijn en dat velen van jullie er genoeg van hebben! Geloof ons op ons woord dat dit deel van het ascensie-proces bijna voltooid is.

Op dit moment doet de mensheid wat nodig is om deze laatste fase van de verschuiving te voltooien. De mensheid moet zijn macht terugnemen en de krachten van het kwaad neerhalen. Er is gewoon geen plaats meer voor dat soort energie op aarde. Ja, het zal enige tijd duren voor de opruiming en voor de herziening van de oude systemen. In principe is de basis voor het nieuwe al gelegd.

In uiterste wanhoop gooien de duistere volgelingen angstige, machteloze potentialiteiten naar buiten. Vertrouw op het licht en weet dat wat hun bedoelingen ook zijn, zij niet zullen zegevieren. Wij zijn met jullie, en wij overzien dit project tot de grote finale.

Verhef je alsjeblieft boven alle bedreigingen en gekke, krankzinnige dingen die de volgelingen aan het doen zijn. Er zijn landen waar ze vooruitgang hebben geboekt in hun totalitaire manieren. Maar wees gerust, dit is niet voor lang. Het is bedoeld om de wereld te laten zien wat er in het verleden is gebeurd. De bedoeling is om dit nooit meer te laten gebeuren in de toekomst.

De kwaden zijn tot het uiterste gedreven. Zij hebben de kracht van het licht onderschat en van de speciale lichtwezens zoals jullie die hier nu op aarde zijn. Zij worden vernietigd in wat de meest gepaste gevolgen zijn voor hun gedrag. Sommige van deze wezens zullen worden gede-creëerd en zullen misschien nooit meer mogen incarneren.

Terwijl dit grote ontwaken doorgaat, zal het grootste deel van de mensheid de waarheid ontdekken. Zij zullen geschokt en verwoest zijn als zij ontdekken met welk kwaad zij op aarde hebben geleefd. De organisaties en bedrijven zullen verdwijnen als zij deel hebben uitgemaakt van het kwaad. Er is geen plaats voor hen.

De aarde neemt haar macht terug. Ook zij is moe van de manier waarop ze is behandeld, net als jullie. Ze gaat haar ware kracht tonen. Ze dankt jullie voor jullie geduld en beaamt dat ze er genoeg van heeft. Waar de aarde meedogenloos moet zijn, zal zij meedogenloos zijn. Waar de aarde zacht moet zijn, zal ze zacht zijn. Ze houdt van haar kinderen. Tot nu toe is ze een miskende moeder geweest met te veel verwende kinderen. Ze heeft alles gegeven aan het leven op deze planeet, zelfs het papier waar geld op gedrukt is.

 We sturen jullie allemaal liefde en dankbaarheid voor jullie aanwezigheid op aarde in deze tijd.

Ik ben Mira.

 

Valerie Donner

Bron

 

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org