Een Boodschap Van Mira Van De Pleiadische Hoge Raad

 

Een Boodschap Van Mira Van De Pleiadische Hoge Raad

Gechanneld door: Valerie Donner – 2 januari 2023

Gegroet, ik ben Mira van de Pleiadische Hoge Raad. Het is mij een genoegen om vandaag met jullie te spreken, want het is in jullie aardse tijden een tijdje geleden dat ik met jullie gesproken heb.

In jullie nieuwe jaar is dit de tijd van ontmanteling. Jullie zijn al begonnen te ervaren hoe het is als de derde-dimensionale materiële wereld wordt afgebroken.

Jullie zien waar het systeem kapot is en niet meer functioneert. Hierdoor zijn er gaten en tekortkomingen in het systeem ontstaan. Jullie passen je aan, en zullen dat nog veel meer moeten doen.

Als we de Aarde bekijken vanuit het standpunt van de Aardse Raad, zien we dat er veel mis is. De waarheid is dat wat jullie dachten dat jullie diende en voor jullie functioneerde, de meesten van jullie eigenlijk helemaal niet diende.

De oude manier stelde jullie simpelweg in staat om op een meer routinematige manier te functioneren. Je hoefde niet na te denken en nieuwe manieren te bedenken om te doen wat gedaan moest worden. Nu dwingt het je om creatiever te zijn, zodat er nieuwe mogelijkheden ontstaan om te doen wat nodig is.

Er zijn veel oude regels, voorschriften en wetten die nu worden ontmanteld. Je ziet ze bijna veranderen in compost, want dat is ongeveer wat veel ervan waard waren.

Ze hielden je gewoon vast en hielden je in het gareel. Je werd gedwongen bepaalde dingen te doen die eigenlijk niet nodig waren. Het gaf wat valse macht aan die ego’s die gevoed moesten worden, om de een of andere reden. We gooien dat gedrag gewoon in de map van het verleden en zeggen dat dat de derde dimensie was en dat het niet langer van toepassing is.

De derde-dimensionale materiële wereld heeft niet langer de sterke greep op jullie die zij in het verleden had. Je begint in te zien hoe onwerkelijk sommige delen van je leven zijn geweest.

Op dit moment vragen jullie je misschien af waar jullie zijn en lijkt het vreemd. Dat komt omdat verandering op dit moment hoogtij viert. Dat moet ook wel, want jullie gaan met liefde, licht en waarheid razendsnel vooruit.

De meeste duisteren zijn weg, zodat ze niet meer de controle over jullie hebben die ze ooit hadden. Dit moet gevierd worden. Jullie zullen veel gunstiger levens hebben.

Het verleden is het verleden. Het is een lagere trilling die je naar een lagere frequentie trekt als je erin verstrikt raakt. Laat het los. Stijg op in het nieuwe, mooie licht van een hoger bewustzijn en verspreid dat licht in je lichaam en waar je ook gaat.

De Aarde wordt steeds mooier omdat jullie doordrenkt zijn met hoger bewustzijn en licht. Wij bewonderen jullie, houden van jullie en steunen jullie. Wij zijn er voor jullie. We gaan grote plaatsen tegemoet en jullie zullen gelukkig zijn!

Dit is Mira en ik stuur jullie al mijn liefde vandaag en altijd.

Mira Van De Pleiadische Hoge Raad

Kanaal: Valerie Donner

Vertaling: wakkeremensen.org

♥ ♥ ♥

Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd.

Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u
HIER vinden.

In Liefde en Licht, Ine & Martien