Een Boodschap van Mira van de Pleiadische Hoge Raad

Een Boodschap van Mira van de Pleiadische Hoge Raad

Gechanneld door: Valerie Donner – 4 januari 2022

Gegroet: Ik ben Mira van de Pleiadische Hoge Raad en werk momenteel samen met de Aarde Raad voor de ascensie van de Aarde.

Wij zien dat jullie bloed stroomt, samen met het bloed van de Aarde, om haar integriteit te bewaren en zichzelf te beschermen tegen dat wat niet is. Jullie lichamen zijn lange tijd aangevallen. En jullie levens zijn tot het uiterste geprogrammeerd en gecontroleerd door de duisteren die jullie willen oogsten.

Geen wonder dat ik al die jaren op de Aarde volledig gefocust ben geweest! Wij verkondigen vandaag dat jullie nooit meer geoogst zullen worden! Er wordt afgerekend met de duisteren en velen zijn al verwijderd. Wij hebben grote plannen voor de Aarde en een prachtige nieuwe planeet die in de schepping komt voor allen die op haar wonen. De dagen van kwelling en wanhoop zullen spoedig tot het verleden behoren. Het is tijd om de afschuwelijke manier waarop het leven op Aarde en hoe zij is behandeld, los te laten. Het is voorbij!

Jullie zullen je spoedig bewust worden van de mysteries van jullie eigen lichamen, evenals, die van de Aarde. Jullie zijn de lichtbrigade die jullie krachtige multi-dimensionale zelf activeren. Terwijl jullie dit doen, werken jullie ook samen met de planeet om haar volledig ontwaakte zelf te worden. Wat een krachtige combinatie! Dit is waarom jullie speciaal gekozen zijn om op dit moment op Aarde te zijn. Jullie licht, bewustzijn, liefde, energie, heling en prachtige harten, brengen dit grote ontwaken.

In het begin van dit nieuwe jaar 2022 worden jullie al opgeschrikt met informatie! In feite kunnen jullie tot in de kern geschokt worden. Jullie leren duidelijk dat het leven niet is zoals jullie dachten dat het was, vanwege het feit dat jullie in een valse realiteit hebben geleefd die “de matrix” wordt genoemd. Jullie ontwaken tot de waarheid dat sommige mensen waarvan je dacht dat ze goed waren slecht zijn en dat sommige mensen waarvan je dacht dat ze slecht waren goed zijn! Veel organisaties zullen onbetrouwbaar en zelfs afschuwelijk blijken te zijn!

Wat er daarna gebeurt is dat jullie je macht terug zullen nemen als goddelijke spirituele wezens op geliefde Moeder Aarde. Het verleden zal oplossen en in de toekomst zal het leven licht zijn doordrenkt van schoonheid, vreugde, geluk, overvloed, vrede, vrijheid en alle goede dingen. Jullie verdienen deze goedheid echt!

Morgen is een nieuwe dag. Jullie zullen goddelijk geleid worden door het moeras van mogelijkheden voor jullie nieuwe levens. Wij zullen vreugdevol met jullie samenwerken om aan te reiken wat wij te delen hebben om jullie leven beter en gemakkelijker te maken. We zullen ervan genieten jullie te leren kennen. Veel plezier en vier jullie en de Nieuwe Aarde.

Ik zeg liefdevol vaarwel voor nu. Ik ben Mira, jullie galactische vriendin.

_______________

Hier is de meest recente boodschap van Apollo op 29 december 2021:

Recht Uit Het Hart

Dierbare Grond Bemanning:

De omstandigheden waarin jullie je bevinden zijn tijdelijk. De omwenteling moet gebeuren zodat veel meer mensen het licht kunnen zien. De duisteren willen jullie gijzelen met maskers, mandaten en angst. Dit moet stoppen! Ze worden achterhaald en hun schuilplaatsen worden ontdekt en opgeruimd.

Houd jullie hoofden hoog. Vertrouw op jullie intuïtie over wie en wat jullie om je heen willen hebben. Bereid jezelf voor om niet te vallen voor het nepnieuws en de leugens. Zie hoe dit alles uit elkaar valt terwijl de bezweringen en toverijen worden opgeruimd. Presenteer je essentie van licht. Behandel jezelf goed. Blijf in het licht.

Naarmate meer van jullie je licht en liefde ervaren, beven de duisteren van angst. Ze weten dat het voorbij is. Het licht heeft veel meer kracht dan de duisternis. Zwaai met een vlag van vrijheid en zie ze op de grond vallen. Verklaar dat de oude 3-D wereld voorbij is. Neem de teugels in handen op het pad naar de nieuwe aarde. Het is bijna compleet. Jullie zullen niet lang meer hoeven te wachten.

Hier zijn we dan, grondbemanning, in het magische jaar 2022. 2021 is zo snel voorbij gevlogen dat het nog slechts een waas is. Bij nader inzien lijkt het alsof er niets is. Sommigen van jullie denken er waarschijnlijk net zo over. De tijd is sneller gegaan en dit jaar voelt het anders. De vakantie voelde anders. Alles uit het verleden is weggespoeld en het is bijna alsof we ons in een open canvas bevinden. Dit nieuwe jaar is haast zo mysterieus als het maar zijn kan.

We zijn omringd met nieuwe energieën zoals kosmische energieën, galactische, nieuwe verbindingen met de grote centrale zon, en het gezelschap van de hemel. Het oude duistere bewustzijn is verwijderd op de hoogste niveaus. De ascensie-energieën zijn actief in ons lichaam op het diepste cellulaire niveau. Dit zijn de energieën van verlichting, van weten en onszelf toestaan meer te weten dan we ooit hebben toegestaan.

Deze bijzondere tijd vergt een diepe innerlijke focus. Het is niet langer belangrijk om ons op de uiterlijke wereld te richten, want dat is niet vruchtbaar en is krankzinnig. Onze zoektocht is naar binnen gericht en het is naar de waarheid van wie we zijn, of Ik Ben Aanwezigheid. Dit is hoe we de nieuwe aarde gaan creëren. In het Ascensieproces zijn we niet alleen op de stijgende niveaus van bewustzijn, maar we dalen af en brengen hogere aspecten van onszelf naar binnen. Zo herinneren wij ons dat wij opgestegen meesters zijn, avatars, grote engelwezens, machtiger dan woorden, en vervuld van gaven en vermogens die wij ons beginnen te herinneren.

De magie is dat we deze machtige wezens al geweest zijn en dat we nu duidelijk de herinneringen aan ons God-zelf kunnen oproepen. In meditatie kun je hogere aspecten van je God-zelf inademen. Gebruik de adem om jezelf en je hele veld te vullen met je God zelf. Als je dit doet zul je voelen dat je zelf hoger en lichter wordt, gelukkiger en gelukkiger. Dit is de kracht en macht die nodig is voor ascensie. In dit proces versmelt je met de energieën van de vijfde dimensie en hoger. Je integreert dit hogere bewustzijn in de diepste cellulaire niveaus van het lichaam.

Hoe meer je dit doet, hoe meer je je vibratie en frequentie zult verhogen. Dit gaat allemaal over in het hart van de Schepper zijn. In dit proces stem je je af op elkaars hart. Op dit punt stroomt de goddelijke intelligentie op natuurlijke wijze naar je toe en door je heen. Je laat strijd, angst, pijn, lijden, de gehechtheid aan de materiële wereld los, en je laat je leiden door het licht. Het licht heelt je, helpt je creëren en neemt je mee naar je wonderbaarlijke nieuwe wereld.

In deze staat van bewustzijn, geloof ik, zullen we het gelukkigst zijn en zullen we in het nu moment leven. Misschien is dit de reden waarom sommigen van ons het gevoel hebben dat het verleden voorbij is. Die energie is niet langer nodig en dient ons niet. Dit is omdat we naar huis worden geroepen, terug naar het hart van de Schepper.

Sommigen van jullie hebben misschien het gevoel dat je geen tijd hebt om dit kleine proces te doen. Wat kan er belangrijker zijn dan je vibratie te verhogen om overeen te stemmen met de vibratie van de nieuwe aarde en de hogere dimensionale realiteiten? Ik kan jullie verzekeren dat jullie deze versmelting in ongeveer 10 minuten per dag kunnen doen. Je kunt inademen en die energieën terugbrengen. Je kunt ze regelmatig in je lichaam voelen, wanneer je ze nodig hebt. Dit zal je kracht en macht geven om je door alles heen te slepen wat je te doen staat.

Wat we nu meemaken is nog nooit gebeurd in de schepping. Zoals de meesten van jullie weten, gaat een planeet die ascendeert meestal over in een nova en is er geen leven meer op de planeet. Dit vertelt jullie hoe uitzonderlijk wij zijn als deel van het licht en de hele schepping die moeder aarde aan het bevrijden is. Als we doorgaan met ons eigen innerlijke werk te doen en ons krachtige zelf opnieuw te herinneren, zullen we onmetelijk beloond worden.

Dus maak je alsjeblieft geen zorgen, grondbemanning, hoe lang dit duurt, want dat doet er niet meer toe. Het gebeurt in het nu. Het verleden is het verleden. Concentreer je op het creëren van de nieuwe toekomst waarin je verkiest te leven en waarvan je deel wilt uitmaken met de hulp van de schepping. Door te herhalen “Hoe lang gaat dit duren?” Ontkracht Je jezelf en laat je het aan iemand anders over om het werk te doen. We staan onszelf niet toe dat we slachtoffers zijn, maar we claimen onze kracht om ons meesterlijke zelf te zijn en herinneren ons al onze kracht en glorie!

Apollo

 

Kanaal Valerie Donner

 

 

Vertaald: Martien – voor wakkeremensen.org