Een Boodschap van Mira van de Pleiadische Hoge Raad

Een Boodschap van Mira van de Pleiadische Hoge Raad

Gechanneld door:  Valerie Donner – 30 November 2021

Gegroet, ik ben Mira. Ik ben blij met jullie te spreken. Wij erkennen jullie verdraagzaamheid en jullie vermogen om je aan te passen in deze ongewoon uitdagende tijden. Jullie inspanningen worden erkend. Jullie zullen beloond worden. Op den duur zullen al jullie uitdagingen vergeten worden. Jullie zullen rusten in de vernieuwing van de nieuwe aarde. Jullie zullen dagelijks geluk en vreugde in jullie leven vinden.

Jullie gaan naar wat eens “het beloofde land” werd genoemd. Toen dit geschreven werd, wisten weinigen wat die woorden betekenden. Jullie hadden alleen wat jullie op dat moment meemaakten, en dat was een grote uitdaging. In werkelijkheid kwam de boodschap van de Schepper met de energie van alle liefde en steun die gegeven kon worden. De woorden verankerden zich in de timing voor het nieuwe tijdperk, de nieuwe aarde, het Watermantijdperk.

De aarde verwelkomt dit nieuwe tijdperk. Zij neemt haar macht terug en zal samen met de mensheid een glorieuze Nieuwe Wereld creëren. Er is al een blauwdruk voor de Nieuwe Wereld. Er moet nog veel reiniging plaatsvinden. Het vereist een volledig Groot Ontwaken van hen die op de planeet zullen leven. Jullie zullen ook een toevloed van wonderbaarlijke galactische wezens hebben die ook zullen helpen met technologieën en andere vormen van hulp om dit tot stand te brengen.

Omdat wij in de Raad van de Aarde zitten, zijn wij afgestemd op wat jullie nu ervaren, en wij begrijpen hoe jullie je voelen. De meesten van jullie passen zich goed aan, maar kunnen nog steeds niet veel zinnigs opmaken uit datgene wat niet zinnig is. Wij stellen voor dat jullie het niet eens proberen. Wij zien het overzicht en wij begrijpen waarom deze onevenwichtige energieën werken om gezien te worden voor het grote ontwaken. Ze zijn niet bedoeld om zinvol te zijn, vooral voor degenen die al wakker zijn. De anderen ervaren de uitersten, en sommigen stellen nog steeds geen vragen.

Neem er a.u.b. nota van dat er overal op de planeet velen opduiken. Dit gebeurt in toenemende mate in grote aantallen voor hun ontwaken. Sommigen zijn sneller dan anderen en het kost tijd. Wij begrijpen dat jullie geduld aan het opraken is en wij vragen jullie om nog geduldiger te worden. Dit geduld maakt deel uit van het ontwaken. Jullie zenuwstelsels staan op scherp en jullie niveaus van gevoeligheid en empathie zijn sterk toegenomen, vooral in de laatste twee jaar. Jullie hebben jullie fysieke ups en downs terwijl het licht, de planetaire veranderingen, de verduisteringen, de zon, de aarde samen met het evoluerend bewustzijn, de planetaire verschuivingen beheren.

Onze mooie lichtwezens, het grondpersoneel, worden verzorgd en beschermd. We vertrouwen op ieder van jullie om je missie te volbrengen. Jullie maken de reusachtige verschuiving op de planeet mogelijk met jullie energieën en jullie bewustzijn. Jullie zijn toegewijd en betrokken bij het werk dat gedaan moet worden. Wij werken met jullie samen, samen met vele andere sterrenstelsels. Wij hebben een gevestigd belang bij jullie welzijn omdat het de hele schepping beïnvloedt. Jullie weten dat en jullie moeten begrijpen hoe belangrijk dit werk is voor het hele leven. Wij houden van de aarde. We houden van jullie.

Laat de schoonheid en het licht in jullie harten schijnen, dierbaar grondpersoneel. Het ergste deel van de missie is bijna voltooid.

We sturen al onze liefde naar jullie. Ik ben Mira.

 

Kanaal: Valerie Donner

 

 

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org