Een boodschap van Mira van de Pleiadische Hoge Raad

Een boodschap van Mira van de Pleiadische Hoge Raad

Gechanneld door: Valerie Donner, 3 oktober 2021

Gegroet, ik ben Mira. Ik ben blij dat ik vandaag met jullie kan spreken om jullie een kort verslag te geven van wat vitale informatie.

Ik ben van de Pleiadische Hoge Raad en ben al vele jaren toegewijd aan de ascensie van de Aarde door samen te werken met de Aarde Raad.

Ik ben blij te kunnen aankondigen dat onze aanwezigheid heel erg dichtbij is. Alles is op zijn plaats voor de volgende stappen voor de vrijheid van de Aarde en ook voor die van jullie. Dit maakt alle verschil in de wereld en in ons planetaire systeem, en ook, voor al het leven.

De afschuwelijke controle over de aarde staat op het punt volledig te worden losgelaten. Er is al veel gedaan. Er zal veel werk en opruiming nodig zijn terwijl veel van het leven op aarde opnieuw wordt geordend.

Wij zijn dankbaar en verheugd over de hulp die vanuit de hele schepping is gegeven. Dit is ons belangrijkste project. Wij bewonderen ons grondpersoneel voor jullie harde werk. We gaan vooruit met de snelheid van het licht, en voor jullie het weten in een oogwenk, zullen jullie levens anders zijn. Jullie hebben je vrijheid verdiend en jullie hebben een vast licht gehouden, zelfs in tijden van angst en duisternis. We applaudisseren voor jullie!

Ja, het beste moet nog komen! Wanneer de helderste lichten, geesten en harten van God zich verenigd hebben voor deze enorme transfiguratie van de aarde, zijn ze onverslaanbaar! Het is lang en hard werken geweest voor alle betrokken partijen. De beloningen zijn onbeschrijfelijk. De schoonheid is onvoorstelbaar. De liefde en vrede die alle begrip te boven gaat, ligt voor het grijpen. Veiligheid en bescherming, overvloed en vreugde, en zegeningen zijn voor jou om te aanschouwen. Dit alles en nog veel meer zal het allemaal de moeite waard hebben gemaakt.

De aarde is een uitzonderlijke planeet. Dit Ascensie-proces dat jullie doormaken is bijna voltooid. De aarde zelf slaakt een zucht van verlichting als een moeder die net bevallen is van haar baby. Ze heeft een vreselijke behandeling van duistere krachten en een onbewuste mensheid getolereerd. Nu ontwaakt de mensheid en begint zij in te zien wat de aarde heeft moeten ervaren.

Kijk naar wat er is opgelegd aan de lichamen van veel mensen op de planeet. Dit is een planetaire noodsituatie en daarom is het ons toegestaan om alles te versnellen en tot voltooiing te brengen. Wij geloven dat jullie er genoeg van hebben en wij ook!

Alles wat minder is dan een voltooiing van dit kwaad zou waanzin zijn. We horen dat woord vaak en we zijn het met jullie eens. Het gebrek aan respect voor het leven, voor elkaar, voor de planeet, en elk aspect van het leven is afschuwelijk. We weten dat er andere woorden zijn voor dit gedrag, maar het heeft geen zin te blijven uitweiden over wat de krachten van het kwaad hebben aangericht.

Wij zijn hier om met jullie samen te werken in vrede, liefde en harmonie voor jullie Nieuwe Aarde en jullie Nieuwe Levens.

We houden van jullie en zegenen jullie.

Ik ben Mira

Kanaal: Valerie Donner

Bron

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org

♥  ♥  ♥

Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd.

Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

In Liefde en Licht, Ine & Martien