Een Boodschap van Mira van de Pleiadische Hoge Raad

Een Boodschap van Mira van de Pleiadische Hoge Raad

Gechanneld door: Valerie Donner – 2 mei 2021

Gegroet. Ik ben Mira van de Pleiadische Hoge Raad. Ik breng jullie vandaag goed nieuws van ons allemaal in de Aarde Raad en van iedereen die werkt voor de verbetering van de planeet.

Nogmaals, ik wil herhalen hoe belangrijk jullie aanwezigheid op aarde op dit moment is. Jullie doen verbazingwekkende dingen waarvan de meesten van jullie zich niet bewust zijn. Jullie verbinding met God werd geblokkeerd; jullie leefden in een sluier van vergetelheid; jullie DNA werd veranderd en jullie verloren het geheugen van wie jullie werkelijk zijn en waarom jullie op de aarde zijn.

Jullie zijn krachtige strijders van het licht. Op dit moment zijn de sluiers opgelicht en beginnen jullie kennis en helderheid te krijgen over wie jullie werkelijk zijn als goddelijke wezens, meesters, avatars, engelen en aartsengelen. Te lang is jullie op aarde geleerd te voelen dat jullie waardeloos zijn. De maatschappij versterkte dit door middel van programmering op een groot aantal manieren. Vanaf dit moment raden wij jullie aan om elke gedachte te elimineren dat je minder bent dan de IK BEN God aanwezigheid die jullie zijn.

Terwijl jullie doorgaan met het licht op aarde vast te houden, worden er grote doorbraken gemaakt voor de vrijheid van de planeet. Het gebeurt met machtige wezens en met technologie die voor deze perfecte tijd apart is gezet.

Veel van deze middelen verrassen de duisteren die dachten dat zij voor altijd de controle zouden hebben. Ik kan gelukkig aankondigen dat hun controle snel aan het afnemen is, samen met hun aanwezigheid op aarde. Jullie gebeden en meditaties zijn krachtig en helpen enorm bij deze harmoniserende verschuiving.

Wij begrijpen jullie vermoeidheid en verlangen om volledig in de Gouden Eeuw te leven. Ik verzeker jullie dat dit is waar jullie naar toe gaan. Jullie zijn begaafde en getalenteerde wezens die voortdurend deze 5e dimensionale en hogere energieën in jullie leven kunnen brengen. Deze focus helpt ons en de planeet. Het stelt het bewustzijn in staat te verhogen en wanneer jullie je nieuwe wereld opeisen, zullen jullie merken dat jullie in dat bewustzijn leven.

Verspreid het woord en verspreid het licht. Verbind je met ons in het Pleiadische sterrensysteem en met de Aarde Raad. Roep jullie Galactische Familie en jullie herinnering aan jullie oorsprong naar voren. Neem deel aan de goddelijke actie waartoe je in dit huidige moment geroepen bent.

Laat angst los en verwelkom vreugde, vrede, schoonheid, harmonie en veel liefde in jullie leven en op aarde. Weet dat overvloed van jullie is en dat in alles wat jullie nodig hebben zal worden voorzien.

Wij sturen jullie onze liefde en dankbaarheid.

Ik ben Mira.

 

Kanaal:  Valery Donner

 

 

Vertaling: Martien