Een Boodschap Van Mira Van De Pleadische Hoge Raad

Een Boodschap Van Mira Van De Pleadische Hoge Raad

Gechanneld door: Valerie Donner – 2 maart 2023

Gegroet, ik ben Mira van de Pleiadische Hoge Raad die momenteel fulltime in de Aardse Raad zit.

Ik groet jullie vandaag met alle liefde in mijn hart en verwonder me over het prachtige werk dat jullie doen. Ja, alles is chaotisch, wat jullie graag ‘op zijn kop’ noemen. (1)

Veel wordt omvergeworpen en lost voor jullie neus op. Zij die het altijd moesten “zien om het te geloven”, krabben nu een beetje op hun hoofd omdat zij het beginnen te zien, te integreren en dan te geloven. Want veel is voor jullie verborgen geweest op jullie aardse reis.

Dankzij het licht, dankzij jullie, het grondpersoneel, de verlichten, de galactici, de Aarde en de Zon, wordt alles een open boek. Jullie beginnen de verschillende realiteiten te zien vanuit een galactisch standpunt.

Als je uitzoekt wat je weet over andere mensen en hoe zij hun leven leiden, kunnen zij vreemd voor je aanvoelen. Je bewustzijn kan het bewustzijn van anderen om je heen hebben overstegen. Dit kan in het begin schokkend zijn, want je wist niet dat je je op Aarde in een andere werkelijkheid zou bevinden.

Jullie bevinden je volledig in het Grote Ontwaken. Dit ontwaken is voor iedereen anders. Sommigen beginnen in te zien dat de manier waarop zij hun leven leiden niet langer werkt. Het haalt iedereen in.

Jouw verhaal wordt aan iedereen geopenbaard, vooral aan jezelf. Dus je ziet dat het ascensieproces er een is van zelfontdekking. De buitenwereld reflecteert de binnenwereld. Wat is er binnenin je gebeurd?

In deze chaotische tijden is het belangrijk om even afstand te nemen en adem te halen. Kijk om je heen. Kijk wat er aan de hand is met de lucht. Aanschouw elke dag de zon wanneer je kunt. Kijk naar de schoonheid en voel de energie in de natuur.

Kijk naar jouw opstijgende zelf en zie het licht en de schoonheid binnenin. Voel de verrukking in je hart als het zich wijd opent en één wordt met de Bron. Dit is de ware bron van geluk. Het betekent dat je niet langer in angst leeft. Je hebt de gebondenheid van de oude materiële wereld losgelaten.

Voorwaar, op een dag zul je jouw nieuwe zelf ervaren, gevuld met licht en levend in een geheel nieuwe werkelijkheid. Jullie zullen samensmelten met de Nieuwe Aarde, de galactica en met wat dat inhoudt. Jullie frequenties zullen een nieuwe communicatiebron blijken te zijn die anderen met een vergelijkbaar bewustzijn tot jullie zal aantrekken. Dit gebeurt al op de planeet.

Wij van de Aardse Raad feliciteren jullie met de lange weg naar jullie ascensie. Wij zien jullie en de Aarde bloeien en zich koesteren in liefde, zoals jullie waren in jullie oorspronkelijke incarnatie. Dit geldt voor de Aarde. Zij is verheugd over het ascensieproces en is klaar om haar volledig hogere dimensionale zelf te worden. Jullie doen dit samen met haar. Het is opmerkelijk.

Nogmaals, de Aarde heeft prachtig licht aangenomen nu de duistere krachten worden opgelost en verwijderd. Hoewel de verandering welig tiert terwijl de oude materiële wereld wegvalt, hangt er liefde in de lucht. Deze versnelde liefde en licht is een kussen voor jullie terwijl de verandering doorgaat. Vertrouw op deze nieuwe energieën en rust in de troost van de liefde die van de Schepper komt. We hebben het onder controle, grondpersoneel.

Wij zijn een.

Ik ben Mira en stuur jullie veel liefde en licht.

Kanaal: Valerie Donner

Vertaling: wakkeremensen.org