Een boodschap van Ashtar

Een boodschap van Ashtar

gechanneld door Valerie Donner, 12 september 2019, Mt. Shasta, Californië.
geplaatst door: Steve Beckow / 2 October 2019

We hebben wat tijdgevoelige informatie. De portalen worden geopend. Jullie staan op het punt om de tijd van geen tijd binnen te gaan.
We hebben op jullie gewacht. Welkom! Wij begroeten jullie met veel liefde en begrip. Wij brengen jullie het Zwaard der Waarheid. Dagelijks komen er meer en meer lichtschepen door deze portalen binnen, overal op de planeet.
Het is noodzakelijk als onderdeel van de uitlijning voor het hart van de Aarde en de roep naar huis van de wezens van licht, en voor het grondpersoneel, die voor eonen hard hebben gewerkt.
Jullie staan op het punt om naar huis te gaan. Het is tijd voor ons om het over te nemen en te doen wat er moet gebeuren. Jullie hebben het opgeroepen en wij hebben jullie gehoord. De vervloekingen die over de planeet zijn uitgesproken, vooral over het licht, zijn volledig verwijderd om jullie last te verlichten. Wij zijn hier om jullie op jullie pad te faciliteren en we hebben jullie oproep namens de planeet gehoord.
Wat er in is geweest, zal worden uitgestoten. We zullen helpen bij het bestuur van de planeet totdat de dingen gestabiliseerd kunnen worden. Er is een overlay van een nieuw financieel systeem dat de planeet volledig zal veranderen. Iedereen zal hebben wat hij nodig heeft. Het is niet zoals de duistere krachten gepland hebben, want wat ze jullie en de planeet hebben aangedaan zal worden overgenomen door het licht.

Alleen omdat de duistere krachten zeggen dat ze iets willen, betekent nog niet dat ze zullen hebben wat ze willen. Ze bereiden zich voor op een groot ontwaken. We zijn hen dankbaar voor wat ze hebben gedaan en voor het feit dat ze jullie naar een plaats hebben gebracht waar ze door het licht kunnen worden overgenomen.
Alleen omdat ze zeggen dat ze iets willen, of iets plannen, betekent nog niet dat het zal worden gerealiseerd. Ze begrijpen het niet. Ze denken dat ze alles weten en dat ze alles onder controle hebben. Echter, deze controle is heel erg aan het wegglijden.
We bereiden ons vandaag voor op een grote, grote bijeenkomst hier. Wij heten jullie welkom en danken jullie voor jullie richting en voor al het harde werk dat jullie doen. Weet alstublieft dat er in jullie tijd geen tijd is in termen van lange periodes van lineaire tijd die het gaat duren om alles van deze onrustige planeet te verschuiven.
Wij moedigen jullie en jullie vrienden van het licht aan, om te weten dat wij de planeet krachtig hebben overgenomen. Niets kan tegenhouden wat wij op zijn plaats hebben. We zijn hier met jullie. Jullie zijn met ons. Niets kan ons tegenhouden van wat we doen.
We hebben plannen in groot detail en het gaat naar voren komen als een enorme golf. Eerst zullen er zachte manoeuvres zijn; jullie zullen onmiddellijke veranderingen zien, ongewone omstandigheden. Voor degenen die alleen maar gericht zijn op de materiële wereld, zullen ze weinig voldoening krijgen over wat ze hebben. Voor degenen onder jullie die gefocust zijn op het gouden tijdperk van Moeder Aarde,  jullie zullen van de schoonheid van deze Aarde houden. Jullie zullen je nieuwe levens en de overvloed die hiermee gepaard gaat, liefhebben.
Voor alle sceptici met een goed hart zullen sommige van hun harten gemakkelijk overtuigd worden en velen van hen zullen hun standpunten veranderen. Er zullen vele arrestaties over de hele wereld plaatsvinden en daar zullen wij voor zorgen. Degenen die gearresteerd worden, zullen precies gaan waar ze horen.
We hebben nog nooit eerder zo’n duisternis of lijden op een planeet gezien. Jullie hebben de volledige steun van de Lichte Rijken samen met ons allen, de Galactics. Door wie jullie zijn, gaan we alles bereiken wat er voor jullie gedaan moet worden om een prachtige nieuwe wereld te hebben die op jullie wacht. We denken niet dat jullie de criminelen te veel zullen missen.
Wij zijn jullie Galactische tegenhangers. Jullie zijn hier gekomen om met ons te zijn en om wat plezier te hebben. We houden van het plezier dat jullie hebben. Jullie maken ons aan het lachen. We vieren jullie, grootheden.
We danken jullie voor jullie harde werk en voor al jullie inspanningen. Geloof in jezelf. Weet wie de leiding heeft en dat wij echt zijn. Onze liefde is met jullie elke dag als jullie hier zijn en zelfs als jullie dat niet zijn. Tot ziens voor nu.

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


   

Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd.

Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

In Liefde en Licht, Ine & Martien