Een bericht van Mira van Pleiadische Hoge Raad / via Valerie Donner / 6 mei 2019

Een bericht van Mira van Pleiadische Hoge Raad

via Valerie Donner / 6 mei 2019

Gegroet, ik ben Mira van de Pleiadische Hoge Raad die momenteel werkt met de Aarderaad.

Het is jullie misschien opgevallen dat wij, de Pleiadiërs, meer zichtbaarder worden. We intensiveren ons werk met het Ascentieproces omdat we nu nodig zijn. Wij werken via verschillende kanalen, waaronder dit kanaal. Jullie zullen merken dat onze aanwezigheid toeneemt.

Dit is de tijd van de grote verschuiving. Het is wanneer de realiteit voldoende veranderd is, zodat onze aanwezigheid nodig is om jullie door de laatste dagen van duisternis naar het licht te helpen. Jullie hebben begrip en begeleiding nodig als de oude wereld verdwijnt. Wij helpen de planeet en het leven erop te stabiliseren. Het is noodzakelijk en iets dat we doen op planeten die ascenderen.

Wij zullen verduidelijken dat de Aarde een uitzonderlijke planeet is. Het is een van de redenen dat deze ascensie zo lang heeft geduurd zoals het heeft. Het is een gecompliceerde planeet die te lang in het duister is gehouden. Alstublieft schep moed! Wij weten wat we doen en jullie hebben veel hulp van de hele schepping.

Er zijn miljarden van ons rond de Aarde. De lichten op Aarde hebben schitterend gepresteerd zonder de details te kennen van waar jullie je voor hebben aangemeld. Jullie staan op het punt om uit te vinden waar jullie nodig zullen zijn en wat jullie gaan doen. De opdrachten zullen variëren afhankelijk van jouw mogelijkheden en keuze. Wij zullen gaan samenwerken, want er moet nog veel gebeuren.

De tijdlijn is verschoven. De oude tijdlijn werkte niet en er is een urgentie, want dit is het laatste uur. Vanaf nu zal, elke keer dat je met je ogen knippert, er iets zijn veranderd. Het allerbelangrijkste, welkom in jullie nieuwe leven en jullie nieuwe realiteit. Jullie zullen anders leven en ondersteund worden met liefde en overvloed.

Binnenkort zullen jullie de transparantie van sommigen beginnen zien wanneer ze hun mantels laten vallen en jullie laten zien wie ze werkelijk zijn. Het zou schokkend kunnen zijn, maar in deze nieuwe realiteit zal er geen leven in bedrog zijn. Wanneer de waarheid naar buiten komt, zullen zij zich niet op hun plaats voelen, ongeacht hoe lang ze aan de macht zijn geweest. Dit geldt voor de hele planeet. Jullie hebben gehoord van de Nieuwe Kleren van de Keizer, niet waar?

We realiseren ons hoe moe jullie zijn van de oude manier van leven. Dat is waarom jullie in de nieuwe realiteit zijn. Let op de nieuwe onthullingen. Ze zullen verschijnen en jullie zullen genezen en bevrijd worden.

Ik ben Mira die jullie grote liefde stuurt in deze nieuwe realiteit.

Bron: http://goldenageofgaia.com/2019/05/07/a-message-from-mira-from-pleiadian-high-council-through-valerie-donner-may-6-2019/

Vertaling: wakkeremensen.l