Een bericht van Mira van de Pleiadische Hoge Raad. / via Valerie Donner / 3 oktober 2017

Een bericht van Mira van de Pleiadische Hoge Raad.
via Valerie Donner, 3 oktober 2017

Groeten: Ik ben Mira van de Pleiadische Hoge Raad. Ik spreek vandaag met u als een druk lid van de Raad van de Aarde. Wij hebben de eer om toezicht te houden op wat er op de Aarde gebeurt en monitoren diverse omstandigheden waar extra hulp nodig is. Als je je kunt voorstellen dat je een microcosmos van de macrocosmos bent, krijg je misschien een gevoel van ons gewaarzijn van de chaos op Aarde en rond de Aarde op dit moment.

Het kan lijken dat dingen buiten de controle zijn. In de ware zin van de situatie ontrafelt het licht de derde dimensie en transformeert de duisternis waaronder jullie te lang hebt geleefd. Het duister probeert hun best te doen om de chaos, angst en verschrikkelijke omstandigheden te verergeren die ze hebben gecreëerd en voortzetten. We vragen onze grondbemanning om alstublieft jullie beste te doen om boven deze energieën uit te stijgen.

Blijf verre van de mainstream media, zoals jullie waarschijnlijk weten, is het een van de beste manieren om uit te stijgen boven wat er aan de hand is. Wij hopen dat jullie begrijpen dat jullie elke assistentie gegeven krijgen die jullie nodig hebben om jullie werk te verrichten en te groeien naar een hoger bewustzijn. We doen veel in jullie droomstaat terwijl jullie ook met ons werken.

De Licht Alliantie en de Galactische Alliantie zijn in volledige gevechtsmodus, die jullie beschermen, de Aarde en iedereen die afgestemd is op liefde en licht. Diegene van een ander bewustzijn zijn ook geliefd, geadviseerd en richting gegeven voor hun levenspaden. Er is geen oordeel maar compassie, bezorgdheid en ondersteuning. Het is niet zo dat we hun duisternis of misdaden veroordelen, omdat we dat niet doen. We willen gewoon elke ziel zien op hun pad waar ze dienen zijn.

Zoals jullie weten, is de Aarde een cruciale planeet voor de hele schepping om door hun ascensie te gaan. Wat er op de Aarde gebeurt, wordt volledig op gefocust. Wij willen jullie herinneren aan het belang van jullie werk. Twijfel niet voor een seconde dat jullie gedachten, daden, liefde en genezing weinig belang hebben. We vragen jullie om alsjeblieft door te gaan met deelname door jullie eigen residerende problemen op te ruimen, en zoveel mogelijk van anderen te houden. Uit dit gedrag kunnen wonderen voortkomen. Jullie leven in de tijd van het licht en de grote wonderen. Geluk en vreugde, overvloed en liefde, zal zijn hoe jullie je tijd in de hogere dimensies zullen besteden.

Let niet teveel op de illusies die snel vervagen. Voor jullie ogen zullen jullie je verwonderen over wat er allemaal verdwijnt in de 3e dimensionale wereld. Die wereld is wat je noemt, niet meer van toepassing. Jullie zullen leven volgens de universele wet, en co-creëren met De Belangrijkste Bron. Veel van de materiële wereld definitie van normaliteit zal uit de tijd worden. Dit komt doordat de 3e dimensie niet alle mensen bedient. Jullie zullen service aan anderen gewaar worden als de regel van de dag. Service aan het zelf wordt geopenbaard. Als onderdeel van de groter wordende transparantie, zouden jullie er achter kunnen komen dat sommigen die gezegd hebben lichtwerkers te zijn, nep zouden kunnen zijn. Alles komt naar buiten in de openbaarheid. Jullie zouden verbaasd kunnen zijn.

We hebben ook diegenen geholpen die diep geraakt worden door de grote veranderingen op de planeet, samen met degenen die betrokken zijn bij andere crises. Elke persoon wordt geliefd en geholpen op manieren die jullie je niet kunnen voorstellen. Het is tijd voor iedereen om samen te komen. Wij staan jullie bij in liefde en vrede.

Ik ben Mira.

Bron: http://goldenageofgaia.com/2017/10/07/a-message-from-mira-from-the-pleiadian-high-council-through-valerie-donner-october-3-2017/

Vertaling: wakkeremensen.