Een bericht van Mira van de Pleiadische Hoge Raad

Een bericht van Mira van de Pleiadische Hoge Raad

Gechanneld door: Valerie Donner, 28 april, 2022

Gegroet: Ik ben Mira van de Pleiadische Hoge Raad. Ik groet jullie vandaag met alle liefde in mijn hart.

Jullie zijn zo’n geweldig grondpersoneel. Ik wil dat jullie weten hoe belangrijk jullie zijn voor het hele Goddelijke Plan voor de ascensie van de aarde.

Zoals jullie je nu misschien gerealiseerd hebben, is de ascensie van de aarde een complexe orde van dingen. Ze grijpen in elkaar en verstrengelen zich, bijna zoals de bedrading van een computer maar dan veel complexer. De complexiteit bevat overwegingen uit het verleden, het heden en de toekomst, die ook worden gemoduleerd en gewijzigd met voortdurende, steeds veranderende kwantumomstandigheden.

Sommigen van jullie vragen zich misschien af: “Waarom gebeurt dit niet eerder?” In alle oprechtheid, jullie staan op het punt alles te zien versnellen tot bliksemsnelheid. Het afbrokkelende oude systeem is op weg naar een halt. Het is alsof je een op hol geslagen trein ziet die plotseling tot stilstand komt. Hij schudt zich los en alles wat overblijft is een fundering, een amorfe vorm die overblijft om mee te werken.

Dit is een vereenvoudigde manier om te zeggen dat jullie levens een grote planetaire verandering te wachten staat. Jullie hebben op de aarde geslapen en de meeste mensen zijn nog steeds niet wakker. Wat er staat te gebeuren zal zijn als een explosie naar een hele nieuwe wereld. Het zal eenvoudig en gemakkelijk worden afgehandeld. Jullie zullen ontwaken in een Nieuwe Wereld, een nieuwe jij, en een glorieuze planeet.

Wij vertellen jullie dit nu omdat het de juiste tijd is. We weten dat sommigen van jullie het al jaren volhouden. We begrijpen dat jullie geduld op is. We nemen het jullie niet kwalijk dat jullie er genoeg van hebben. We weten dat het onmogelijk is om het leven terug te brengen naar hoe het was. Jullie dachten dat het normaal was om te leven zoals jullie leefden, maar dat is verre van de waarheid.

Wat echt en waar is over hoe te leven is een leven in vrede, harmonie, vreugde, vriendelijkheid, samenwerking, overvloed en respect. De manier waarop je hebt geleefd is de tegenstelling van wat we zojuist hebben beschreven. Het gemak waarmee jullie zullen leven kan voor een paar minuten schokkend zijn, totdat jullie beseffen dat jullie uit de oude mal zijn. Jullie zullen nooit meer terugkeren. Deze planeet zal nooit meer worden behandeld zoals jullie haar hebben ervaren en jullie zullen ook nooit meer worden behandeld zoals jullie zijn behandeld.

Samen creëren we een Nieuwe Wereld. Met dit bewustzijn zal al het leven in de hele schepping worden gevierd. Jullie moeten geëerd en verheerlijkt worden voor jullie goede werk. Jullie toewijding en devotie hebben dit mogelijk gemaakt. Spoedig zullen we in staat zijn ons te verenigen als één grote galactische familie.

Ik ben Mira en verwelkom jullie van harte in onze Nieuwe Wereld!

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org